طرز تهیه دسر عربی با کارامل

آموزش تصویری طرز تهیه دسر عربی خوشمزه با کارامل مرحله به مرحله همراه با نکات مهم – طرز تهیه دسر عربی با کارامل بصورت گام به گام – دستور درست کردن دسر عربی

طرز تهیه دسر عربی
طرز تهیه دسر عربی خوشمزه

امروز برای شما آموزش یک دسر عربی خیلی خوشمزه رو خواهیم داشت که مطمئنا با یک بار درست کردن عاشقش خواهید شد. مواد مورد نیاز این دسر در دسترس همه است و روش تهیه ی آن بسیار ساده است. می توانید این دسر رو در قالب های زیبا درست کنید و در جشن ها و مهمانی هاتون سرو کنید. برای آموزش مرحله به مرحله ی این دسر عربی خوشمزه با ما همراه باشید.

 

مواد لازم

پودر کارامل: یک بسته

شیر: دو لیوان

بیسکوییت پتی بور: یک بسته

خامه ی صبحانه: یک بسته

نسکافه: یک قاشق مرباخوری

پودر ژلاتین: سه قاشق مرباخوری

 

دستور درست کردن دسر عربی

مرحله ی اول: پودر کارامل را به شیر اضافه کرده با قاشق کمی هم می زنیم. سپس روی حرارت می گذاریم.

طرز تهیه دسر عربی
طرز تهیه دسر عربی خوشمزه

مرحله ی دوم: پودر ژلاتین را با سه الی چهار قاشق آب مخلوط کرده خوب هم می زنیم . سپس ژلاتین حل شده در آب را به شیر و پودر کارامل اضافه کرده، روی حرارت قرار می دهیم تا وقتی که تمام مواد حل شده و مایع یک دستی داشته باشیم.

طرز تهیه دسر عربی
طرز تهیه دسر عربی خیلی خوشمزه

مرحله ی سوم: بیسکوییت، خامه و نسکافه را با هم میکس می کنیم. می توانید ابتدا بیسکوییت را پودر کرده بعد با خامه و نسکافه مخلوط کنید یا مام مواد را در غذا ساز ریخته تا خوب میکس شوند. پس از سرد شدن مخلوط شیر و ژلاتین و کارامل تمام مواد را با هم ترکیب کرده و با قاشق خوب هم می زنیم.

طرز تهیه دسر عربی خوشمزه
طرز تهیه دسر عربی با کارامل

مرحله ی چهارم: کف قالب را چرب می کنیم. سس کاراملی که در بسته ی کرم کارامل موجود است را کف قالب می ریزیم. سپس مواد دسر را روی آن می ریزیم. دو الی سه ساعت در یخچال قرار می دهیم تا کرم کارامل کاملا بسته شود.

طرز تهیه دسر عربی با کارامل
طرز تهیه ی دسر عربی خوشمزه

مرحله ی پنجم: قالب را از یخچال بیرون می آوریم و با گذاشتن کف قالب در آب داغ به مدت چند ثانیه دسر را از قالب  خارج می کنیم. در ظرف مناسب قرار می دهیم. قبل از سرو حتما در یخچال نگهداری شود.

 

نکات پخت

  • می توانید نسکافه را با قهوه یا کاکائو جایگزین کنید.
  • برای خوشمزه تر شدن این دسر می توانید از بیسکوییت پتی بور شکلاتی استفاده کنید.
  • روی دسر را با پودر پسته یا ترافل های رنگی می توانید تزیین کنید.
  • برای اینکه دسر دقیقا وسط ظرف سرو قرار بگیرد قبل از قرار دادن دسر در ظرف سطح ظرف را کمی خیس کنید. با این کار می توانید به آرامی دسر را روی ظرف حرکت دهید بدون اینکه به شکل آن آسیبی برسد.

 

ارزش غذایی

دسرهای کاراملی کالری، چربی و قند بیشتر نسبت به ژله دارند و به دلیل تخم مرغی که در ترکیب آن وجود دارد دارای پروتئین بالایی می باشد. همچنین این دسر به دلیل اینکه دارای شیر و خامه می باشد مقدار زیادی کلسیم و ریز مغذی های مورد نیاز بدن را داراست. مصرف این کرم کارامل برای افراد دچار چربی خون و دیابت مناسب نمی باشد و برای افزایش ارزش تغذیه ای آن می توانید این دسر را به همراه مقداری میوه میل کنید.

 

کالری غذایی

هر صد گرم از این دسر حدودا چهارصد کیلو کالری دارد.

 

منبع: سایت نیک استار

مطالب پیشنهادی
نظرات

4 پاسخ

  1. میتونم به جای بیسکوییت پتی بور از ساقه طلایی یا هر بیسکوییت دیگه ای استفاده کنم؟

    1. سلام و درود
      بله دوست عزیز فقط بهتره که از بیسکوییت های طعم دار استفاده نکنید تا طعم دسر خراب نشه. بیسکوییت های شکلاتی انتخاب خوبی هستن. به این نکته دقت کنید که هر چقدر بیسکوییت بافت فشرده تری داشته باشه بافت دسر سنگین تر میشه.

  2. سلام . من این دسر رو درست کردم بسیار خوشمزه شد اما چند تا مشکل داشتم. یکی اینکه وقتی پودر کارامل رو به شیر اضافه کردم قشنگ حل نشد گلوله گلوله شد که من صافش کردم، برای ژلاتین هم به همین مشکل برخوردم. ممکنه بفرمایید اشکال از کجا بوده؟

    1. سلام دوست عزیز. پودر کارامل رو به شیر سرد اضافه کردید یا شیر داغ؟ اگه به شیر داغ اضافه کرده باشید گلوله گلوله شدن مخلوط طبیعیه پودر کارامل رو باید اول در شیر سرد خوب حل کنید. اروم آروم پودر کارامل رو به شیر اضافه کنید و خوب هم بزنید تا گلوله نشه. بعد شیر رو روی حرارت بگذارید. در مورد ژلاتینم همینطوره. اول باید با یه کم آب سرد مخلوطش کنید بعد که خوب حل شد بزارید روی حرارت یا به بقیه مواد اضافه ش کنید. احتمال میدم در هر دو مورد آّب وشیری که استفاده کردی داغ بوده.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

2 × 3 =