طرز تهیه غذای مقوی برای کودک یک ساله

طرز تهیه غذای مقوی برای کودک یک ساله موضوع این بخش از سایت نیک استار است. معده کودک یکساله نسبت به نوزاد 6 ماهه کمی قوی تر شده و میتوانید غذای سنگین تری را هضم کند. اما باز هم غذاهای ما برای او سنگین است.

طرز تهیه غذای مقوی برای کودک یک ساله

 

1 – طرز تهیه سوپ سبزیجات

 

مواد لازم

ران مرغ: یک عدد

برنج: دو قاشق سوپخوری

هویج: یک عدد

نخود سبز: دو قاشق سوپخوری

سیب زمینی: یک عدد کوچک

گوجه فرنگی: یک عدد کوچک

جعفری خرد شده: یک قاشق سوپخوری

نمک: مقداری

 

طرز پخت سوپ سبزیجات

برای تهیه سوپ سبزیجات برای کودک یک ساله باید ابتدا مرغ، برنج، هویج خرد شده، نخود سبز و گوجه‌فرنگی خرد شده را در قابلمه ریخته و صبر میکنیم تا با حرارت کم بپزد.

وقتی نیم پز شد سیب زمینی خرد شده و جعفری را هم به آن ها اضافه می‌کنیم.

صبر کنید تا سوپ تان کامل بپزد.

طرز تهیه غذای مقوی برای کودک یک ساله

 

2 – طرز تهیه توپک سیب زمینی

 

مواد لازم

سیب زمینی آب‌پز: یک عدد

تخم مرغ آب‌پز: یک عدد

نعناع خشک: به مقدار دلخواه

نمک: مقداری

کره: به مقدار لازم

 

طرز پخت توپک سیب زمینی

برای تهیه این غذا ابتدا سیب زمینی و تخم مرغ آب‌پز را رنده می‌کنیم.

سپس کره و نمک و نعناع خشک را به آن اضافه می‌کنیم.

آنها را با هم مخلوط می کنیم تا خمیری مانند شود.

در این مرحله آنها را به صورت توپک‌های کوچک (کمی بزرگ‌تر از فندق) گرد می‌کنیم.

در نهایت می‌توانیم آن‌ها را در انواع پودرها مانند پودر گردو، پودر پسته، پودر نارگیل، پودر کنجد و … بغلتانیم و به کودک بدهیم.

 

نکاتی درباره غذای کودک یک ساله

قبل از غذا دادن به کودک دست‌ خود و او را بشویید.

آب و مایعات را با فنجان یا لیوان تمیز به کودک بدهید.

در غذا دادن به کودک صبور باشید و آرام آرام به کودک غذا بدهید.

به آنها قبل از غذا و بین وعده‌ها تنقلات بی‌ارزش ندهید.

در صورتیکه کودک تمایل به خوردن غذای خاصی ندارد هرگز او را مجبور به غذا خوردن نکنید.

به کودک اجازه دهید غذا خوردن را خودش تجربه کند. حتی اگر مقداری غذا هنگام خوردن ریخته شود.

مقدار غذای کودک برای هر وعده را با افزایش سن کودک بیشتر کنید.

 

منبع : نیک استار

مطالب پیشنهادی
نظرات

4 پاسخ

  1. سوپ رو با دستور شما درست کردم یک بار با ران مرغ و یک بار با ماهیچه گوسفند، هر دو مدل خوشمزه بود و دخترم دوست داشت. ممنون

  2. ممنون .این توپک های سیب زمینی خیلی جالب بود. پسر من خیلی دوست داشت. من نعناع بهش نزدم یه قاشق جعفری تازه خرد شده بهش اضافه کردم. یعنی عالی شدا

    1. سلام و درود
      خواهش می کنم دوست عزیز. با نعناع هم امتحان کنید طعمش خیلی خوبه. نوش جون پسر کوچولوتون

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین بخوانید
غذا درست کردن از کارهای هر روزه اغلب ماست، یعنی به عبارتی روزانه باید زمانی را به پخت‌وپز وعده‌های غذایی برای خود و عزیزان‌مان اختصاص دهیم؛ اما وظایف متعدد و ریز و درشت آدم‌ها، همیشه فرصت زیادی برای آشپزی باقی نمی‌‌گذارد. این کمبود وقت یا حوصله کافی نداشتن برای آشپزی می‌تواند ما را به سمت مصرف غذاهای ناسالم یا بی‌توجهی به رژیم غذایی ببرد. خب، چطور می‌توان چالش کمبود زمان برای غذا درست کردن را حل کرد؟ افراد شاغل و پرمشغله چطور می‌توانند برای سرکار غذا درست کنند؟
قهوه ترک یک نوشیدنی گرم و محبوب است که از ترکیب دانه قهوه برشته شده و آب تهیه می‌شود و جزو قهوه‌‌های فوری می‌باشد. این نوشیدنی در کشورهایی مانند ترکیه، ارمنستان، یونان و مناطق شرقی خاورمیانه معروف است. ریشه‌های قهوه ترک به قرون وسطی برمی‌گردد و تا به امروز جزء فرهنگ و سنت‌های این مناطق محسوب می‌شود. قهوه ترک بدون شیرینی دارای طعم بسیار غلیظ و قوی است. این نوع قهوه دارای بویی مشابه با آجیل و خشکبارها می‌باشد و در آن تلخی به همراه کمی شوری احساس می‌شود. با دستور تهیه درست و دقیق، پودر قهوه ترک ...
بعد از عمل جراحی بینی، تغذیه مراقبتی و مناسب از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است. این مقاله به بررسی تغذیه پس از جراحی بینی و تأثیرات مثبت آن بر فرآیند بهبود می‌پردازد.