تبلیغات بنری
خانه » آشپزی » غذا با مرغ » طرز تهیه شاورما مرغ لبنانی خوشمزه با سس مخصوص شاورما
بند انداز دستی اسلیککیف آرایش رول ان گو Roll N Go

طرز تهیه شاورما مرغ لبنانی خوشمزه با سس مخصوص شاورما

طرز تهیه شاورما مرغ لبنانی

طرز تهیه شاورما مرغ لبنانی خوشمزه به همراه طرز تهیه سس مخصوص شاورما – طرز پخت شاورما مرغ لبنانی – طرز تهیه شاورما لبنانی خوشمزه به همراه طرز تهیه سس شاورما

طرز تهیه شاورما

 

در این پست از مطالب آشپزی طرز تهیه شاورما مرغ لبنانی خوشمزه را به همراه طرز تهیه سس مخصوص شاورما مرغ برای شما عزیزان آماده نموده ایم. با این دستور پخت می توانید یک شاورما لبنانی خوشمزه را برای خود و خانواده گرامیتان تهیه و نوش جان کنید.

 

مواد لازم برای پخت شاورما مرغ لبنانی

این مواد برای 5 ساندویچ پر ملات کافیست.

فیله مرغ …………………………………. 1 کیلو

○ ماست ……………………………………. 6 ق غ

سیر رنده شده …………………………. 4-5 حبه

○ سرکه ……………………………………. 2 ق غ

فلفل سبز ………………………………. 1 عدد

○ نمک و فلفل سیاه ……………………… به اندازه لازم

ادویه دلخواه …………………………….. به میزان لازم

○ آب لیمو ترش…………………………….. 2 عدد

پیاز متوسط ……………………………… 2 عدد

○ سماق …………………………………… 1 ق غ سرپر

گوجه فرنگی متوسط ………………….. 2 عدد

 

مواد لازم برای ساندویچ

○ نان پیتا ( مدیترانه ای یا لبنانی )

سیب زمینی سرخ شده

○ گوجه فرنگی

خیار شور

○ جعفری خرد شده

سس ارده ( شامل ماست، پودر یا خود سیر، روغن زیتون، ارده، آبلیمو و نمک و فلفل )

 

مواد لازم برای تهیه نان شاورما

آرد سفید ………. 5 لیوان
خمیر مایه ……… 1.یک دوم قاشق غذا خوری
شکر …………… 2 قاشق غذا خوری
نمک …………… به مقدار لازم
تخم مرغ ………. 2 عدد متوسط
آب …………….. ۱ و ۱/۳ لیوان

 

طرز تهیه شاورما لبنانی با مرغ

برای تهیه شاورما مرغ لبنای باید ابتدا فیله های مرغ را به تیکه های درشت ببرید. سپس ماست، سیر، سرکه، فلفل سبز خرد شده، آبلیمو، نمک و فلفل سیاه و ادویه را در ظرفی ریخته و حسابی با هم مخلوط کنید.

حالا فیله های مرغ را در این سس بخوابوانید و یک روز در یخچال بگذارید. باید مرغ کاملاً به سس آغشته شود.

طرز تهیه سس مخصوص شاورما

 

در مرحله بعدی برای تهیه این غذای لبنانی باید برای پختن مرغ، تقریباً 1 ق غ روغن در ماهیتابه ریخته و وقتیکه داغ شد، تیکه های مرغ را از سس در آورده و در ماهیتابه بپزید.

صبر کنید تا آب مرغ کشیده شود. چند بار فیله ها را پشت و رو کنید تا هر دو طرف مرغ کاملاً طلایی شود. مراقب باشید سس نسوزد. دائما باید ان را زیر و رو کنید.

طرز تهیه شاورما مرغ لبنانی

 

حالا مرغ ها را ریش ریش کنید. سپس گوجه فرنگی ها را پوست کنده و ریز خرد کنید. پیازها را هم خلالی کرده و با سماق ترکیب نمایید.

در این مرحله مجددا مرغ ها را به همان ماهیتابه ( لازم نیست ماهیتابه را بشویید) برگردانده و روی حرارت بگذارید. گوجه فرنگی را هم اضافه کرده و مرتب هم بزنید.

طرز تهیه شاورما مرغ

 

وقتی گوجه فرنگی نرم شد، پیاز سماقی را هم اضافه کرده و بلافاصله زیر غذا را کم کنید.

الان غذای شما اماده است. ولی خیلی ها دوست دارند غذایشان عطر دودی داشته باشد. برای اینکار باید قبل از اضافه کردن پیاز، یک تیکه فویل را پشت لیوان فشار بدید تا به شکل ته لیوان در بیاید. سپس 1 ق روغن در فویل بریزید و وسط مایه مرغ قرار دهید. همچنین یک تیکه زغال را جداگانه روی حرارت بگذارید تا کاملاً داغ و قرمز شود. بعد این تیکه زغال رو در فویل بیندازید و بلافاصله در ماهیتابه را ببندید و حدود 2-3 دقیقه صبر کنید.

طرز تهیه شاورما لبنانی

 

بعد در ماهیتابه رابردارید و با احتیاط فویل و زغال را دور بیندازید. پیاز را اضافه کرده و هم بزنید.

طرز تهیه شاورما مرغ لبنانی

 

برای تهیه ساندویچ حتماً باید از سس ارده، خیار شور و سیب زمینی سرخ شده استفاده کنید. اکثراً از نان پیتا یا همون نان مدیترانه ای یا نان لبنانی استفاده می کنند ولی نان لواش هم مناسب است. نان باگت خیلی مناسب نیست.

روی نان کمی مایه شاورما قرار دهید، بعد یک مقدار سس، چند تا سیب زمینی و در نهایت هم کمی گوجه، خیار شور و جعفری خرد شده را اضافه کنید.

طرز تهیه شاورما مرغ

طرز تهیه شاورما لبنانی

طرزتهیه شاورمالبنانی

طرز تهیه شاورما

 

طرز تهیه سس شاورما

برای تهیه سس ارده یا شاورما هم باید ماست غلیظ و پودر سیر و ارده را در ظرفی مناسب ریخته و حسابی با هم مخلوط کنید.

سپس نمک و فلفل را به مخلوط این مواد اضافه کرده و با کمک قاشق مواد سس را با هم مخلوط نمایید.

 

طرز تهیه نان شاورما

تمام مواد لازم برای نان را با هم مخلوط کرده با دست ورز دهید تا خمیر صاف و یکدستی بدست آید. در صورتی که خمیر به دست چسبید به آن کمی آرد اضافه کنید. سپس روی خمیر را پوشانده.

به مدت یک ساعت در جای گرمی قرار دهید تا حجم آن تقریبا دو برابر شود. نان ها را به ۱۵ یا ۲۰ قسمت مساوی تقسیم کرده،هر کدام را با وردنه به صورت نازک باز کرده سپس نان ها را روی صاج یا ماهی تابه نسوزی با حرارت متوسط بپزید.

 

منبع : نیک استار

این محتوا لایق چه امتیازی است؟ امتیاز دهید

یک ستارهدو ستارهسه ستارهچهار ستارهپنج ستاره (24 votes, average: 3٫88 out of 5)
برچسب ها :
ایمیل شما آشکار نمی شود

نوشتن دیدگاه

تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به سایت نیک استار می باشد کپی برداری از مطالب فقط و فقط با درج لینک منبع بلامانع است در غیر این صورت حرام است. طراحی شده توسط پارس تمز