طرز تهیه پیتزا مرغ و قارچ

آموزش طرز تهیه پیتزا مرغ و قارچ کشدار خوشمزه مرحله به مرحله به همراه نکات پخت طلایی جهت خوشمزه کردن

طرز تهیه پیتزا مرغ و قارچ
طرز درست کردن پیتزا مرغ و قارچ

پیتزا یکی از فست فود های موردعلاقه اغلب مردم و به‌خصوص بچه‌ها است. این غذای خوشمزه به روش‌های مختلف و با مواد مختلفی تهیه می‌شود و در انواع متفاوت موجود است. اگر این غذا را در منزل تهیه کنیم دیگر نگران سالم نبودن آن نخواهیم بود؛ بنابراین امروز قصد داریم با هم طرز تهیه پیتزا مرغ و قارچ را بررسی کنیم.

 

طرز تهیه پیتزا مرغ و قارچ
مواد اولیه پیتزا مرغ و قارچ

مواد لازم برای تهیه پیتزای قارچ و مرغ برای دو نفر

مرغ: نصف سینه

قارچ متوسط: شش عدد

پیاز متوسط: دو عدد

خمیر پیتزا: دو عدد

سس گوجه‌فرنگی: یک قاشق غذاخوری

آویشن: یک قاشق مرباخوری

پنیر پیتزا: 200 گرم

فلفل دلمه سبز و رنگی: 100 گرم

ذرت پخته، گوجه‌فرنگی، زیتون سیاه و سبز: به مقدار دلخواه

نمک، فلفل، زردچوبه و زنجبیل یا دارچین: به میزان دلخواه

دقت کنید که میزان مواد لازم در تهیه پیتزا، کاملاً سلیقه‌ای است و بسته به ذائقه شما می‌تواند کم یا زیاد شود.

 

طرز پخت پیتزا مرغ و قارچ کشدار

در زیر دستور پخت پیتزا مرغ و قارچ کشدار خوشمزه را به صورت مرحله به مرحله آماده نموده ایم با ما همراه باشید.

 

مرحله اول:

ابتدا باید مرغ‌ها را آماده کنیم. به‌جای سینه می‌توانید از گوشت ران مرغ هم استفاده کنید اما بااینکه در حالت عادی گوشت ران مرغ لذیذتر است، اما سینه مرغ، به دلیل بافت نرم‌تری که دارد برای استفاده در پیتزا مناسب‌تر است.

مقداری از پیاز را خرد کرده و در روغن تفت می‌دهیم تا طلایی شوند.

طرز تهیه پیتزا مرغ و قارچ
طرز تهیه پیتزا مرغ و قارچ خوشمزه

سپس سینه مرغ را در آن تفت می‌دهیم و مقداری زردچوبه به آن اضافه می‌کنیم.

طرز تهیه پیتزا مرغ و قارچ
دستور پخت پیتزا مرغ و قارچ لذیذ

 

مرحله دوم:

کمی که تفت خورد، کمی آب و نمک به آن اضافه می‌کنیم. در این مرحله در صورت تمایل می‌توانید از مقداری فلفل دلمه برای خوشبوتر شدن مرغ در آن استفاده کنید. همچنین اگر زنجبیل یا چوب دارچین دارید در این مرحله آن را داخل آب مرغ بیندازید.

حال باقیمانده پیاز را نگینی خردکرده در روغن تفت می‌دهیم. اجازه می‌دهیم پیازها کمی سبک شود. مرغ‌ها را به اندازه دلخواه خرد می‌کنیم. می‌توانید آن‌ها را ریش‌ریش کنید یا نگینی خرد کنید. و کمی زردچوبه به آن اضافه کنید.

طرز تهیه پیتزا مرغ و قارچ
طرز تهیه پیتزا مرغ خوشمزه گام به گام

 

مرحله سوم:

مقدار دوسوم از فلفل دلمه‌ای‌های نگینی خردشده را به پیاز در حال تفت اضافه کنید. یک‌سوم آن را برای تزیین کنار بگذارید. آن‌ها را کمی با هم تفت دهید. حال نوبت افزودن مرغ است. در این مرحله روغن اضافه نکنید.

حتما بخوانید  طرز تهیه پیتزا لقمه ای ترکیه ای خوشمزه به نام پوغاچا گام به گام

پنج عدد از قارچ‌ها را به‌صورت ورقه ورقه‌ای برش دهید. یکی از آن‌ها را برای تزیین کنار بگذارید. قارچ‌ها را درون ماهیتابه بریزید و اجازه دهید کمی تفت بخورد.

طرز تهیه پیتزا مرغ و قارچ
آموزش تصویری پیتزا مرغ خوشمزه در منزل

 

مرحله چهارم:

مرغ و فلفل دلمه‌ای‌ها و پیاز و قارچ را مخلوط کنید. باقی مواد مد نظرتان از جمله ذرت را در این مرحله اضافه کنید. حال نوبت اضافه کردن ادویه است. ادویه‌ را مخلوط کرده و به مواد اضافه کنید و هم بزنید. کمی آویشن برای روی پیتزا کنار بگذارید.

خمیر پیتزا را آماده کنید. آن را پهن کنید.

طرز تهیه پیتزا مرغ و قارچ
طرز تهیه پیتزای مرغ و قارچ در فر

در صورت تمایل می‌توانید روی آن کمی سس قرمز بمالید. حال یک‌سوم پنیر پیتزا را روی خمیر بریزید.

طرز تهیه پیتزا مرغ و قارچ
طرز پخت پیتزای مرغ و قارچ در فر

هرچه پنیر بیشتر باشد پیتزای کش‌دار تری خواهید داشت. در این مرحله مواد را روی پنیر بریزید. باقیمانده پنیر را روی مواد بریزید به‌طوری‌که مواد کاملاً با پنیر پوشانده شوند.

 

مرحله آخر:

حال یکی از قارچ‌ها را که باقی مانده بود ورقه ورقه کنید و روی پنیر بچینید. می‌توانید تکه‌های خیلی ریز گوجه، فلفل دلمه‌ای باقیمانده، ذرت و زیتون حلقه حلقه شده را هم روی پیتزا بچینید. در آخر هم آویشن باقیمانده را روی آن بپاشید.

پیتزا را به مدت نیم ساعت درون فر قرار دهید. درجه حرارت را روی 180 تا 200 درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید. وقتی روی پنیر طلایی شد پیتزای شما آماده ست. می‌توانید آن را با سس تزیین کرده و سرو کنید.

 

نکات پخت

  • در فست فود ها معمولاً مرغ را خام استفاده می‌کنند و اجازه می‌دهند مرغ درون فر پخته شود. اگر شما هم مثل من طعم پیازداغ را در پیتزا نمی‌پسندید، می‌توانید همه مواد را به‌صورت خام باهم ترکیب کرده و استفاده کنید؛ اما سعی کنید از موادی مانند گوجه و قارچ که هنگام پخت آب پس می‌دهند کمتر به‌صورت خام استفاده کنید.
  • می‌توانید مقداری از پنیر را با مواد درونی پیتزا مخلوط کنید تا پیتزای کش دارتری داشته بشاید. در مصرف پنیر صرفه‌جویی نکنید!
  • قبل از خارج کردن پیتزا از فر، حتماً چک کنید که رنگ کف خمیر نیز تغییر کرده باشد و پخته باشد.
  • خمیر پیتزا اصلی‌ترین ماده پیتزا است، از خمیر مناسب و باکیفیت استفاده کنید.
  • می‌توانید برای خوش‌طعم‌تر شدن پیتزا ادویه ایتالیایی استفاده کنید که در سوپرمارکت‌ها موجود است.
طرز تهیه پیتزا مرغ و قارچ
طرز تهیه پیتزا مرغ و قارچ خانگی در فر

 

منبع: نیک استار

مطالب پیشنهادی
نظرات

6 پاسخ

  1. من سینه مرغ رو خام با پیازو نمک و فلفل سیاه تازه کوبیده شده تفت میدم.عالی میشه بنظرم بهتر از ابپز کردن.قارچم جدا باز با نمک و فلفل سیاه
    عالی میشه

  2. با خمیر پیتزای سبزیجات و رسپی این پیتزا یه پیتزای مرغ و قارچی پختم که بیا و ببین. خیلی ممنون

    1. سلام و درود
      آفرین به شما دوست عزیز. از اون خمیر برای همه پیتزاها می توانید استفاده کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوزده + 15 =