طرز تهیه پاچینی مرغ خوشمزه به صورت مرحله به مرحله + نکات پخت
یکی از غذاهای بسیار خوشمزه که درست کردن آن کار زیاد سختی نمیباشد پاچینی مرغ است. این غذا یک غذای کمهزینه است که میتوانید در میهمانیهای خود بهعنوان پیشغذا از آن استفاده کنید. همچنین میتوانید از این غذا بهعنوان عصرانه نیز استفاده کنیم. در این بخش از مجله اینترنتی نیک استار قصد داریم روش تهیه این غذای خوشمزه و ساده را به شما آموزش دهیم. پس تا پایان این مطلب با ما همراه باشید.

طرز تهیه پاچینی مرغ خوشمزه
طرز تهیه پاچینی مرغ
برای تهیه پاچینی از قسمت بالای بال مرغ یعنی بازوی مرغ یا همان کتف مرغ استفاده میشود.
مواد لازم برای پخت پاچینی

طرز پخت پاچینی مرغ خوشمزه
○ پیاز ۱ عدد بزرگ یا ۲ عدد متوسط
○ زعفران آبشده یک قاشق غذاخوری
○ بازوی مرغ ۸ عدد
○ آرد سوخاری یک پیمانه
○ آرد سفید همهکاره یک پیمانه
○ نمک فلفل و آویشن به مقدار لازم
○ کنجد ١ قاشق غذاخوری
○ آبلیمو ١یا ٢ قاشق غذاخوری
○ تخممرغ ۱ عدد
○ روغنزیتون یک قاشق غذاخوری
○ روغن جهت سرخ کردن به مقدار لازم
○ پاپریکا به مقدار لازم
طرز پخت پاچینی مرغ
ابتدا برای خوشمزهتر شدن غذای نهایی باید بالهای مرغ را مزه دار کنیم. برای این منظور بازوی مرغ را از سایر قسمتهای آن با دقت جدا میکنیم. در ابتدا پیاز را بهصورت نگینی و ریز خورد میکنیم و آنها را در ظرفی میریزیم. سپس بازوهای مرغ را درون پیاز ریخته و خوب باهم مخلوط میکنیم.

طرز تهیه پاچینی مرغ خوشمزه
آبلیمو را به آن اضافه میکنیم.

طرز پخت پاچینی مرغ خوشمزه
زعفران و همچنین مقداری از نمک فلفل و پودر پاپریکا و آویشن را نیز به آن اضافه میکنیم.

طرز درست کردن پاچینی مرغ

دستور پخت پاچینی مرغ
کمی ورز میدهیم و حال روغنزیتون را نیز به آن اضافه میکنیم.

دستور تهیه پاچینی مرغ
خوب ورز میدهیم تا مواد به خورد مرغها بروند. سپس درب ظرف را میبندیم و آن را در یخچال قرار میدهیم و اجازه میدهیم تا حداقل ۲ تا ۳ ساعت استراحت کنند. در حالت ایده آل میتوانید مواد را از شب قبل آماده کنید و تا صبح به آنها در یخچال استراحت بدهید تا خوب مزه دار شوند.
مرحله دوم: پسازاینکه بازوها خوب مزه دار شدند به سراغ آنها میرویم. بازوها را از سایر مواد جدا میکنیم.
بازو را در دست گرفته و با دست دیگر با یک عدد چاقوی تیز گوشت قسمت بالای بازو را که به سمت نازک آن چسبیده از استخوان با دقت جدا میکنیم. پسازاینکه گوشت بهخوبی از استخوان بالای بازو جدا شد، با دست و یا با همان چاقو گوشت را به سمت پایین بازو میکشیم و گوشت آن قسمت را برمیگردانیم تا حالت گردی به خود بگیرد. اگر خیلی حالت توپی و گردی پیدا نکرد میتوانید از دستتان برای این کار کمک بگیرید. گوشت را با دقت به سمت پایین بکشید و با دست به آن حالت دهید تا به حالت توپی برسد.

طرز پخت پاچینی مرغ
مرحله سوم: حالا بازوهای شما آماده پخته شدن هستند.

طرز درست کردن پاچینی مرغ
یک کاسه آرد و یک کاسه آرد سوخاری و یک کاسه تخممرغ کنار دستتان قرار دهید. تخممرغ را در کاسه بشکنید.

طرز تهیه پاچینی مرغ
با چنگال یا همزن آن را هم بزنید تا سفیده و زرده آن باهم مخلوط شوند.

طرز پخت پاچینی مرغ
معمولاً روش رایج به این صورت است که ابتدا بازو را در آرد معمولی، سپس در تخممرغ و سپس در آرد سوخاری میزنند و بعد سرخ میکنند؛ اما در اینجا ما آرد و آرد سوخاری را باهم مخلوط کرده مقداری پاپریکا و فلفل به آن اضافه میکنیم و همچنین آویشن و کنجد را نیز در این مرحله به مواد اضافه میکنیم و خوب باهم مخلوط میکنیم.

دستور پخت پاچینی مرغ
مرحله چهارم: حال ابتدا روغن را به مقدار کافی یعنی تا حدی که قسمت توپی بازوی مرغ بهطورکلی درون آن قرار بگیرد در ظرف میریزیم و شعله را روشن میکنیم تا روغن بهخوبی داغ شود. بعد بازوها را در تخممرغ زدهشده فرومیبریم و تکان میدهیم تا تمام سطح مرغ به تخممرغ آغشته شود.

دستور تهیه پاچینی مرغ
سپس آن را بهآرامی درون ظرف آرد و آرد سوخاری میزنیم و خوب قل میدهیم تا تمام سطح مرغ آغشته به آرد شود.

دستور درست کردن پاچینی مرغ
چون از قبل مرغ را به تخممرغ آغشته کردهایم این کار بهراحتی انجام میشود. سپس آن را بهآرامی در روغن داغ شده قرار میدهیم.

طرز تهیه پاچینی مرغ خیلی خوشمزه
این کار را برای همه بازوهای دیگر نیز انجام دهید. حتماً دقت داشته باشید که در طول فرایند پخت شعله نباید خیلی زیاد باشد. بلکه تا حد متوسط و رو به پایین باشد تا بهطور کامل درون بازوهای مرغ شما مغزپخت شوند و خام باقی نمانند. حدود ۲۰ دقیقه برای پخت کامل بازوها زمان لازم است.

طرز پخت پاچینی مرغ خیلی خوشمزه
مرحله آخر: پس از این مدت بازوها را از داخل روغن دربیاورید و روی دستمال مناسب بگذارید تا روغن آنها کشیده شود. سپس میتوانید آنها را به همراه سبزیهای مختلف و یا پوره سیبزمینی و یا سیبزمینی سرخشده و سس سرو کنید.
نکات پخت جهت خوشمزه کردن
در تهیه پاچینی با دستورهای مختلف ممکن است از مواد مختلف و متفاوتی استفاده شوند که در اینجا ما فقط یکی از این روشها را برای شما آوردهایم.
گاهی پس از پایان کار و قبل از صرف کردن پاچینی قسمت انتهایی بازوی مرغ را با فویل یا همان کاغذ آلومینیوم میپوشانند تا شکیلتر شود. میتوانید شما نیز این کار را انجام دهید.
منبع: نیک استار
به این مقاله امتیاز دهید
میشه آویشن رو پودر کنیم و به مواد اضافه کنیم؟
سلام و درود
بله دوست عزیز مهم طعمیه که آویشن به پاچینی میده. فرقی نداره
ببخشید من دقیقا متوجه نشدم گوشت رو چه جوری و از کجا برش بزنیم برای پاچینی؟
سلام و درود
تو شکل مشخصه همونطور که گفتم قسمت پایین بازو رو یه برش بزنید و گوشتش رو برگردونید به سمت قسمت بالای بازو که سر بازو گرد بشه تقریبا. شاید با سرچ تو قسمت تصاویر گوگل بهتر متوجه روش انجام این کار بشید.