غذا با گوشت



طرز تهیه خوراک جگر گوسفندی خوشمزه مرحله به مرحله + نکات مهم پخت

طرز تهیه خوراک جگر گوسفندی خوشمزه مرحله به مرحله + نکات مهم پخت

طرز تهیه خوراک جگر گوسفندی آموزش تصویری طرز تهیه خوراک جگر گوسفندی خوشمزه مرحله به مرحله به همراه نکات مهم پخت جهت خوشمزه کردن و دادن طعمی ایده آل، جهت درست کردن این خوراک جگر خوشمزه با ما همراه باشید. جگر گوسفند یک منبع عالی از آهن و ویتامین های مورد نیاز بدنه. خیلی ها به دلیل بوی خاصی که داره علاقه ای به خوردن جگر ندارن، اما پیشنهاد من به این دسته از افراد اینه که به جای اینکه خودتون رو از خواص بی نظیر این غذای مقوی محروم کنید، ر...

ادامه مطلب

آموزش طرز تهیه اشترودل گوشت خوشمزه مرحله به مرحله + نکات مهم پخت

آموزش طرز تهیه اشترودل گوشت خوشمزه مرحله به مرحله + نکات مهم پخت

طرز تهیه اشترودل گوشت آموزش تصویری طرز تهیه اشترودل گوشت خوشمزه به صورت مرحله به مرحله به همراه نکات مهم پخت جهت دادن طعمی اید آل، جهت درست کردن این اشترودل گوشت لذیذ با ما همراه باشید. اشترودل یکی از غذاهای جدید و بسیار پر طرفدار می‌باشد. این غذای خوشمزه نه تنها یک وعده ی غذایی جذاب برای کودکان بوده بلکه به دلیل سهولت استفاده به عنوان یک پای ثابت غذاهای مهمانی و در طول سفر، مطرح می‌شود. چنانچه کودک شما تمایلی به خوردن گوشت یا سبزیجات...

ادامه مطلب

طرز تهیه گراتن سیب زمینی با گوشت چرخ کرده مرحله به مرحله + نکات پخت

طرز تهیه گراتن سیب زمینی با گوشت چرخ کرده مرحله به مرحله + نکات پخت

طرز تهیه گراتن سیب زمینی با گوشت چرخ کرده آموزش طرز تهیه گراتن سیب زمینی با گوشت چرخ کرده مرحله به مرحله همراه با نکات مهم پخت جهت خوشمزه کردن، جهت درست کردن گراتن سیب زمینی خوشمزه با ما همراه باشید. گراتن سیب زمینی و گوشت چرخ کرده یک غذای بسیار خوشمزه و ساده بوده و به راحتی قابل تهیه می باشد. از این غذا می توانید برای مهمانی ها و دور همی های خود استفاده کنید و آن را به عنوان پیش غذا در کنار غذای اصلی سرو کنید. گراتن ها به دلیل شباهتی ...

ادامه مطلب

طرز تهیه فسنجون با گوشت قلقلی خوشمزه با دستور عالی مرحله به مرحله

طرز تهیه فسنجون با گوشت قلقلی خوشمزه با دستور عالی مرحله به مرحله

طرز تهیه فسنجون با گوشت قلقلی فسنجون یک غذای ایرانی فوق العاده خوشمزه و لذیذ می باشد. خورشت فسنجان جزو غذاهای اصیل ایرانی است و بسیار مقوی و پر خاصیت می باشد. فسنجون در شهرهای مختلف به شیوه های مختلف درست می شود و ماده اصلی آن گردو، رب انار و گوشت مرغ یا گوشت چرخ کرده گوسفند می باشد. طبع خورش فسنجان گرم بوده از این رو یک غذای بسیار مقوی و مناسب برای فصل زمستان و روزهای سرد سال محسوب می شود. از نظر ارزش تغذیه ای خورش فسنجون در جایگاه بسیا...

ادامه مطلب

۶ روش مزه دار کردن ماهی سالمون جهت دادن طعمی ایده آل

۶ روش مزه دار کردن ماهی سالمون جهت دادن طعمی ایده آل

طرز مزه دار کردن ماهی سالمون ماهی سالمون که به آن ماهی آزاد نیز می گویند جزو ماهی های چرب بوده و در آب های شیرین زندگی می کند. این ماهی در رده ی ماهیان آزاد قرار می گیرد. جالب است بدانید ماهی سالمون از خانواده ی ماهی قزل آلا می باشد، با این تفاوت که گوشت آن نارنجی رنگ است. ماهی سالمون منبعی غنی از ویتامین D و E می باشد. نسبت به سایر ماهی ها از پروتئین و امگا ۳ بیشتری برخوردار است. این ماهی برای افزایش سلامت قلب بسیار مفید می باشد و ...

ادامه مطلب

طرز تهیه قیمه نثار قزوینی مجلسی خوشمزه مرحله به مرحله + نکات پخت

طرز تهیه قیمه نثار قزوینی مجلسی خوشمزه مرحله به مرحله + نکات پخت

طرز تهیه قیمه نثار در این پست از مقالات آشپزی طرز تهیه قیمه نثار قزوینی را آماده نموده ایم. خورش قیمه نثار یک غذایی قزوینی است. در قزوین ادویه ای موجود هست به نام ادویه مخصوص قیمه نثار که اگر بتوانید نوع مرغوب آن را پیدا کنید، غذای شما بی نهایت خوش عطر می شود. این غذا در گذشته جزو غذاهای تشریفاتی محسوب می شد و در عروسی ها هم به عنوان شام عروسی همراه با سبزی خوردن سرو می شده است. طرز تهیه قیمه نثار قزوینی   مواد لازم برای تهیه ق...

ادامه مطلب