غذا با گوشت



۶ روش مزه دار کردن ماهی سالمون جهت دادن طعمی ایده آل

۶ روش مزه دار کردن ماهی سالمون جهت دادن طعمی ایده آل

طرز مزه دار کردن ماهی سالمون ماهی سالمون که به آن ماهی آزاد نیز می گویند جزو ماهی های چرب بوده و در آب های شیرین زندگی می کند. این ماهی در رده ی ماهیان آزاد قرار می گیرد. جالب است بدانید ماهی سالمون از خانواده ی ماهی قزل آلا می باشد، با این تفاوت که گوشت آن نارنجی رنگ است. ماهی سالمون منبعی غنی از ویتامین D و E می باشد. نسبت به سایر ماهی ها از پروتئین و امگا ۳ بیشتری برخوردار است. این ماهی برای افزایش سلامت قلب بسیار مفید می باشد و ...

ادامه مطلب

طرز تهیه قیمه نثار قزوینی مجلسی خوشمزه مرحله به مرحله + نکات پخت

طرز تهیه قیمه نثار قزوینی مجلسی خوشمزه مرحله به مرحله + نکات پخت

طرز تهیه قیمه نثار در این پست از مقالات آشپزی طرز تهیه قیمه نثار قزوینی را آماده نموده ایم. خورش قیمه نثار یک غذایی قزوینی است. در قزوین ادویه ای موجود هست به نام ادویه مخصوص قیمه نثار که اگر بتوانید نوع مرغوب آن را پیدا کنید، غذای شما بی نهایت خوش عطر می شود. این غذا در گذشته جزو غذاهای تشریفاتی محسوب می شد و در عروسی ها هم به عنوان شام عروسی همراه با سبزی خوردن سرو می شده است. طرز تهیه قیمه نثار قزوینی   مواد لازم برای تهیه ق...

ادامه مطلب