رکنا: توجه به زیرساخت های صنعت برق به قصد پیشرفت کشور و پیگیرِی از عقب ماندگی ضمن ایجاد شغل از مهم هایی است که قوه مقننه و مجریه باید به آن توجه داشته باشد.

به گزارش خبرنگار رکنا، حاصل سالها سهل انگاری در سرمایه گزاری در صنعت برق کشور که یکی از بزرگ‌ترین صنایع کشور است فرسودگی تجهیزات و هزینه های بالای اقتصادی و زیست محیطی برای مصرف کنندگان است.

بطور مثال ۸۰ درصد از نیروگاههای کشور، نیروگاههای حرارتی ای هستند که متوسط راندمان آنها 37.9 درصد است. این راندمان در مقیاس جهانی بسیار پایین است. برای مقایسه متوسط راندمان نیروگاههای حرارتی ترکیه حدود ۵۰ درصد هستند.

کمبود نیروگاه های مدرن حرارتی با راندمانی در حد استانداردهای جهانی، عدم سرمایه گزاری بر روی انرژی‌های تجدید پذیر، عدم سرمایه گزاری برروی زیرساخت‌های تولید و توزیع برق در آینده نزدیک می تواند کشور را با بحران انرژی روبرو کند.

حتما بخوانید  قیمت شکر 75 درصد افزایش یافت + جدول

سرمایه گزاری بر روی زیر ساخت های صنعت برق برای پیشرفت صنعتی کشور، تولید شغل، کم کردن اثر گازهای  گلخانه ای بر محیط زیست و بهبود شاخص های اقتصادی کشور ضرورتی است که مسئولان کشور در قوه مقننه و مجریه باید هم اکنون به آن بپردازند.

عدم  سرمایه گزاری در آینده نزدیک پیشرفت کشور را سالها و شاید دهه ها به تاخیر خواهد انداخت.

 

مطالب پیشنهادی
نظرات

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

3 − 2 =

همچنین بخوانید
رکنا: تولیدکنندگان محتوا مسئول محتوایی هستند که منتشر می‌کنند. اما مدیران سایت‌ها و پلتفرم‌ها خودشان محتوایی ارائه نمی‌کنند و صرفا فضا را برای ارائه محتوا آماده می‌کنند. کار آن‌ها ایجاد امکان دانلود، آپلود، اشتراک‌گذاری و ذخیره محتوا است و سایت‌هایی مثل «دیوار»، «آپارات» و «یوتیوب» در این رده قرار می‌گیرند.
رکنا: عضو قضائی شورای رقابت طی نامه‌ای از دادستان کل کشور خواستار پیگیری اقدامات غیرقانونی وزارت صمت و خودروسازان در خصوص افزایش قیمت شد و تأکید کرد؛ اقدام خودروسازان قطعاً دادگستری را با انبوهی از پرونده‌های قضائی روبه رو می‌کند.