بررسی هزینه وام مسکن پس از تخفیف ۵۰ درصدی
رکنا: قیمت هر برگ اوراق مسکن در روزهای گذشته درحالی برای نخستین مرتبه از ۱۰۰ هزار تومان عبور کرده است که روز گذشته بانک مسکن اعلام کرد هزینه اوراق مسکن نصف شده است.

به گزارش رکنا، به نقل از ایسنا، بررسی قیمت اوراق مسکن نشان می دهد که قیمت در نمادهای تسه (برگه اوراق مسکن) برای نخستین مرتبه از ۱۰۰ هزار تومان گذر کرده است. این درحالی است که قیمت این اوراق حدود ۱۰ روز قبل حداکثر ۸۲ هزار و ۵۰۰ تومان بود. بر این اساس و تا زمان نگارش این گزارش قیمت اوراق مسکن از فروردین تا آبان ماه سال جاری بین ۱۱۰ تا ۱۱۲ هزار تومان قیمت دارد.

بر این اساس اگر نرخ آبان ماه را ۱۱۲ هزار و ۸۰۰ تومان در نظر بگیریم (نرخ تسه آبان ۱۴۰۰ در زمان نگارش گزارش)،  و از طرف دیگر تخفیف بانک مسکن را نیز محاسبه کنیم، مجردهای ساکن تهران می‌توانند تا ۲۸۰ میلیون تومان تسهیلات دریافت کنند که شامل ۲۰۰ میلیون تومان تسهیلات خرید مسکن و ۸۰ میلیون تومان وام جعاله می‌شود؛  لذا برای دریافت ۲۰۰ میلیون تومان تسهیلات باید ۴۰۰ برگه تسهیلات مسکن خریداری کنند که با تخفیف در نظر گرفته شده تعداد اوراق ۲۰۰ و هزینه آن با تسه ۱۱۲ هزار و ۸۰۰ تومانی، ۲۲ میلیون و ۵۶۰ هزار تومان می شود.

همچنین با در نظر گرفتن ۸۰ میلیون تومان وام جعاله که برای آن با تخفیف باید ۸۰ برگه به مبلغ ۹ میلیون و ۲۴ هزار تومان خریداری کنند، مجموع هزینه خرید اوراق ۳۱ میلیون و ۵۸۴هزار تومان می‌شود.

زوج‌های تهرانی نیز برهمین اساس می‌توانند تا سقف ۴۸۰ میلیون تومان شامل ۲۰۰ میلیون تومان تسهیلات خرید مسکن برای هر نفر و ۸۰ میلیون تومان وام جعاله دریافت کنند؛ که البته طبق تصمیم جدید، زوجین باید ۴۰۰ برگه تسهیلات مسکن خریداری کنند که هزینه آن ۴۵ میلیون و ۱۲۰ هزار تومان می‌شود که همراه با هزینه ۹ میلیون و ۲۴ هزار تومانی وام جعاله در مجموع باید ۵۴ میلیون و ۱۴۰هزار تومان پرداخت کنند.

هرچند این تخفیف هزینه وام مسکن را کاهش داده است اما باید این نکته را در نظر گرفت که حدود یک ماه قبل و در تاریخ ۲۳ مهرماه بدون نصف کردن هزینه وام، مجردها برای اخذ این وام باید  ۲۶ میلیون و ۷۲۰ هزار تومان و  متاهل های تهرانی نیز باید  ۶۴ میلیون و ۱۲۸ هزار تومان پرداخت میکردند.

مطالب پیشنهادی
نظرات

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

2 × 2 =

همچنین بخوانید
رکنا: تولیدکنندگان محتوا مسئول محتوایی هستند که منتشر می‌کنند. اما مدیران سایت‌ها و پلتفرم‌ها خودشان محتوایی ارائه نمی‌کنند و صرفا فضا را برای ارائه محتوا آماده می‌کنند. کار آن‌ها ایجاد امکان دانلود، آپلود، اشتراک‌گذاری و ذخیره محتوا است و سایت‌هایی مثل «دیوار»، «آپارات» و «یوتیوب» در این رده قرار می‌گیرند.
رکنا: عضو قضائی شورای رقابت طی نامه‌ای از دادستان کل کشور خواستار پیگیری اقدامات غیرقانونی وزارت صمت و خودروسازان در خصوص افزایش قیمت شد و تأکید کرد؛ اقدام خودروسازان قطعاً دادگستری را با انبوهی از پرونده‌های قضائی روبه رو می‌کند.