طرز تهیه کشک بادمجان مجلسی

طرز تهیه کشک بادمجان مجلسی خوشمزه سنتی به صورت مرحله مرحله به همراه نکات خوشمزه کردن کشک بادمجان

طرز تهیه کشک بادمجان
طرز تهیه کشک بادمجان مجلسی مرحله به مرحله

کشک بادمجان یکی از غذاهای اصیل و لذیذ ایرانی است که طرفداران خاص خودش را دارد. از این غذا هم می‌توان به عنوان وعده اصلی و هم می‌توان به عنوان پیش غذا در مجالس استفاده کرد. همچنین می‌توانید با تهیه نان های مخصوص، از کشک بادمجان در اندازه‌های کم برای تهیه فینگر فود های زیبا و خوشمزه استفاده کنید. این غذای خوشمزه به روش های مختلفی پخت و آماده می‌شود. بیشتر مردم آن را با بادمجان سرخ شده درست می‌کنند اما تعدادی دیگر از بادمجان کبابی برای تهیه آن استفاده می‌کنند. می‌توان گفت به دلیل عدم مصرف روغن روش کبابی رژیمی تر است. همچنین می‌توانید از بادمجان آب‌پز شده نیز استفاده کنید اما پیشنهاد ما، استفاده از بادمجان سرخ شده است. ما در این مقاله به آموزش پخت کشک بادمجان مجلسی و خوشمزه با بادمجان سرخ شده که لذیذ تر است میپردازیم.

 

مواد لازم جهت تهیه کشک بادمجان خوشمزه

بادمجان : 1 کیلو

کشک : 1 پیمانه

نعناع خشک : یک قاشق غذا خوری

پیاز : دو عدد متوسط

گردو : نصف پیمانه

سیر : دو تا سه حبه

نمک، فلفل و زردچوبه : به مقدار لازم

عصاره گوشت : در صورت تمایل

طرز تهیه کشک بادمجان
مواد لازم برای تهیه کشک بادمجان مجلسی

 

طرز پخت کشک بادمجان مجلسی

بادمجان ها را بشویید و پوست بگیرید، سپس آن ها را برش بزنید و روز آن ها نمک بپاشید و اجازه دهید مدتی استراحت کنند تا آب بیندازند. پس از حدود یک ساعت آن ها را با آب سرد بشویید. این کار باعث می‌شود تا طعم تلخ بادمجان از بین برود و غذای شما طعم خوشایندی داشته باشد.

طرز تهیه کشک بادمجان مجلسی
طرز تهیه کشک بادمجان مجلسی خوشمزه

 

در این مرحله نوبت به سرخ کردن بادمجان ها می‌رسد، کمی روغن در ماهیتابه بریزید و بادمجان ها را به آرامی سرخ کنید. تا حدی که نرم شوند و خامی آن ها کاملا  گرفته شود کافی است.

طرز تهیه کشک بادمجان خوشمزه
طرز تهیه کشک بادمجان خوشمزه

 

می‌توانید هنگامی که بادمجان ها در حال سرخ شدن هستند، پیاز داغ را آماده کنید. پیاز را با قسمت درشت رنده، رنده کرده و کمی زرد چوبه به آن اضافه کنید و با حرارت ملایم تفت دهید تا طلایی شوند. میتوانید سیر را هم در این مرحله رنده کنید و همراه پیاز تفت دهید.

طرز پخت کشک بادمجان
طرز پخت کشک بادمجان مجلسی

 

بادمجان های سرخ شده را با میکسر یا گوشتکوب برقی مخلوط کنید و به پیاز داغ اضافه کنید. در این مرحله می‌توانید گردوی خرد شده را هم اضافه کنید و خوب هم بزنید.

طرز پخت کشک بادمجان مجلسی
طرز پخت کشک بادمجان مجلسی

 

اگر تمایل به استفاده از عصاره گوشت دارید، آن را هم اضافه کنید. دقت داشته باشید که در صورت استفاده از عصاره گوشت، نمک کمتری مصرف کنید تا غذا شور نشود.

طرز تهیه کشک بادمجان
طرز پخت کشک بادمجان خوشمزه

 

حال نوبت به رقیق کردن کشک میرسد. کشک را با کمی آب سرد رقیق کنید و به مواد‌تان اضافه کنید. اجازه دهید مواد بجوشند.

طرز درست کردن کشک بادمجان خوشمزه
طرز درست کردن کشک بادمجان خوشمزه
طرز درست کردن کشک بادمجان مجلسی
طرز درست کردن کشک بادمجان مجلسی

 

می‌توانید در این فاصله نعنا داغ را آماده کنید. پس از اینکه غذا جوشید، نعنا داغ را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید و چند دقیقه ای روی حرارت کم بگذارید تا خوب جا بیفتد و آب اضافی غذا کشیده شود.

دستور پخت کشک بادمجان مجلسی خوشمزه
دستور پخت کشک بادمجان مجلسی خوشمزه
طرز تهیه کشک بادمجان
تزیین کشک بادمجان مجلسی

 

نکات پخت جهت خوشمزه کردن

اگر دوست ندارید در هنگام میل کردن کشک بادمجان، گردو زیر دندانتان حس شود، آن را آسیاب کنید.

می‌توانید قبل از میکس کردن بادمجان ها برای خوشرنگتر شدن به آن زعفران ساییده شده اضافه کنید.

می‌توانید با اضافه کردن مقداری زعفران به کشک، کشک زعفرانی درست کنید و برای تزیین کشک بادمجان از آن استفاده کنید.

مقداری نعنا داغ و پیاز داغ و گردوی آسیاب شده برای تزیین کشک بادمجان کنار بگذارید.

 

توجه: جهت مشاهده 40 عکس از زیباترین مدل تزیین کشک بادمجان بر روی تزیین کشک بادمجان کلیک کنید.

 

منبع: نیک استار

مطالب پیشنهادی
نظرات

4 پاسخ

    1. سلام
      بله دوست عزیز، اتفاقا خوشمزه تر هم میشه. کشک خشک رو چند ساعت تو آب گرم خیس کنید بعد از این که نرم شد داخل مخلوط کن بریزید و تا وقتی که کشک ها در آب حل بشن به مخلوط کردن ادامه بدید. فقط از جای مناسب کشک خشک رو تهیه کنید که سالم باشه.

  1. من خیلی کشک و بادمجان دوست دارم اما به خاطر اینکه خیلی چرب و روغنیه خیلی کم درست می کنم. راهی برای پخت کشک و بادمجان رژیمی دارید؟

    1. سلام و درود
      دوست عزیز. بیشترین روغنی که برای پخت کشک و بادمجان استفاده میشه برای سرخ کردن بادمجان هاست. البته اینم بگم که خوشمزه بودن کشک و بادمجان به چرب بودنشه. ولی اگه می خوای کاملا سالم و رژیمی باشه همه ی مراحلی که نوشتم در روغن سرخ کنید رو در تابه رژیمی بدون روغن یا با حداقل روغن مثلا یک قاشق چایخوری انجام بده. مثلا بادمجان ها رو بعد اینکه تلخیش رو گرفتی بدون روغن بچین تو تابه رژیمی و بزار رو حرارت خیلی ملایم. وقتی بادمجانها کمی پخته شد یه قاشق چایخوری روغن اضافه کن .اینجوری خیلی رژیمی میشه کشک و بادمجان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

7 + 9 =