انواع کوفته



طرز تهیه کوفته قلقلی خیلی خوشمزه اصیل مرحله به مرحله + نکات مهم پخت

طرز تهیه کوفته قلقلی خیلی خوشمزه اصیل مرحله به مرحله + نکات مهم پخت

طرز تهیه کوفته قلقلی آموزش تصویری طرز تهیه کوفته قلقلی خیلی خوشمزه اصیل مرحله به مرحله به همراه نکات مهم پخت جهت خوشمزه کردن و دادن طعم ایده آل، جهت درست کردن این خورش کوفته قلقلی خوشمزه با ما همراه باشید. طرز تهیه کوفته قلقلی مرحله به مرحله وقتی وقت کافی برای آشپزی ندارید و دوست دارید یک غذای سالم و خوشمزه تهیه کنید خورش کوفته قلقلی از مناسب ترین گزینه های پیش روی شماست. خورش کوفته قلقلی علاوه بر این که به زمان کمی برای پخت نیاز دارد بسیا...

ادامه مطلب

طرز تهیه کوفته مرغ سرخ شده ساده و خوشمزه مرحله به مرحله + نکات مهم

طرز تهیه کوفته مرغ سرخ شده ساده و خوشمزه مرحله به مرحله + نکات مهم

طرز تهیه کوفته مرغ پزشکان معمولا به همه افراد مخصوصا افراد میانسال و سالمند توصیه می کنند مصرف گوشت قرمز خود را کاهش دهند و گوشت سفید ماهی یا مرغ را جایگزین آن نمایند. اگر همیشه مرغ را به صورت معمول به شکل سرخ شده یا پخته شده در کنار برنج سرو می کنید توصیه می کنیم غذاهای جدیدی با مرغ درست کنید. کافیست مقداری مرغ ترجیحا سینه مرغ را چرخ کنید و دستورهای جدید آشپزی با گوشت مرغ را امتحان کنید. کوفته مرغ سرخ شده یک غذای بسیار خوشمزه و لذیذ...

ادامه مطلب

طرز تهیه کوفته برنجی ژاپنی اصیل و خوشمزه با تن ماهی مرحله به مرحله

طرز تهیه کوفته برنجی ژاپنی اصیل و خوشمزه با تن ماهی مرحله به مرحله

طرز تهیه کوفته برنجی ژاپنی (اونیگیری) اونیگیری یا کوفته برنجی ژاپنی یکی از معروفترین و متداولترین غذاهای ژاپنی می باشد. در ژاپن اونیگیری به تنهایی یک غذا محسوب نمی شود بلکه همواره به عنوان غذای همراه سر میز گذاشته می شود. روش کلی پخت کوفته برتجی ژاپنی به این صورت است که برنج ژاپنی را با مقدار زیادی آب روی حرارت می گذارند تا زمانی که کاملا پخته شود و آب آن تمام شود. سپس این برنج را به شکل های مختلف به هم فشرده می کنند، مثلا شبیه به کوفته ...

ادامه مطلب

طرز تهیه کوفته ریزه مجارستانی اصل خوشمزه مرحله به مرحله + نکات پخت

طرز تهیه کوفته ریزه مجارستانی اصل خوشمزه مرحله به مرحله + نکات پخت

طرز تهیه کوفته ریزه مجارستانی کوفته ریزه مجارستانی تقریبا شبیه به خوراک کله گنجشکی است، با این تفاوت که در رسپی اصلی این غذا سیب زمینی وجود ندارد و معمولا از ترکیب گوشت قلقلی و قارچ سرخ شده تهیه می شود. البته اصل این غذا همان گوشت های قلقلی سرخ شده و پخته شده در سس مخصوص می باشد و اضافه کردن قارچ، سیب زمینی و … سلیقه ای می باشد. امروز برای شما طرز تهیه کوفته ریزه مجارستانی را آموزش خواهیم داد که در واقع ترجمه یک رسپی مجاری است. ...

ادامه مطلب