کیس اجتماعی چیست؟ کیس اجتماعی یا کیس پناهندگی اجتماعی چیست که در زیر به توضیح آن می پردازیم.

 

کیس پناهندگی اجتماعی

افراد زیادی در کشورهای مختلف اقدام به پناهندگی می‌کنند و از کشور خود برای همیشه به کشوری دیگر نقل مکان می‌کنند.
دانستن چطور پناهنده شدن و اینکه پناهنده چه کشوری شویم و از چه نوع کیسی برای پناهندگی استفاده کنیم تا با اقدام پناهندگی ما موافقت شود موارد مهمی است .

در این مطلب به یک مورد از کیس های پناهندگی که کیس اجتماعی است می‌پردازیم.

کیس اجتماعی چیست؟ کیس های پناهندگی اجتماعی
کیس اجتماعی چیست؟ کیس های پناهندگی اجتماعی

 

پناهنده

پناهجو، فردی است که به دلیل باورهای سیاسی و مذهبی خود یا تعلق داشتن به گروه خاص اجتماعی و یا به دلیل اتفاقات ملی و نژادی از سوی حکومت یا نهادهای وابسته، غیر وابسته به حکومت، در کشور خود تحت تعقیب قرار داشته یا جانش در خطر بوده و امکان حفاظت از خود در داخل کشورش را نداشته باشد، در نتیجه ناگزیر است کشور خود را ترک کند و به کشور دیگری که کنفواسیون ژنو 1951 را در دفاع از حقوق پناه جویان امضا کرده است در خواست پناهندگی بدهد.
فرد خود را به کشور مورد نظر معرفی کرده و در مصاحبه با پلیس و کارمندان سفارت آن کشور موضوع و علت پناهندگی خود را مطرح می‌کند و در نهایت یا با پناهنده شدنش موافقت می‌شود و یا به کشور خود ریپورت خواهد شد.
در مصاحبه سوالاتی جزیی در زمینه مشخصات فردی شامل (محل سکونت،تحصیلات و شغل، خانواده، ازدواج و…) پرسیده می‌شود و فرد علت ترک کشور خود را باید به صورت کامل با مشخص کردن کیس پناهندگی مطرح کند.
از زمانی که درخواست پناهندگی فرد پذیرفته شود دیگر او پناه جو محسوب نمی‌شود بلکه پناهنده آن کشور است.

کیس اجتماعی چیست
کیس اجتماعی چیست؟ کیس های پناهندگی اجتماعی

 

توضیح کیس

کیس همان تقاضا یا مجموعه‌ای از گفته‌های ایست که پناهنده قصد دارد برای مراجع رسمی سازمان‌های بررسی پناهندگی، ارائه نماید.

کیس در پناهندگی شامل چند دسته است و پناه جو باید در هنگام مصاحبه با کشور پناهنده کیس خود را مشخص کند که به چه دلیل می‌خواهد پناهنده شود،کیس ها به صورت موارد زیر است:

1-نژاد

2-مذهب

3-ملیت

4-تعلق به یک گروه اجتماعی خاص (کیس اجتماعی)

5-داشتن عقاید سیاسی اقلیتی

در این مطلب به موضوع کیس اجتماعی می‌پردازیم که مربوط به مورد 4 می‌باشد.

کیس اجتماعی چیست؟

پناهندگی اجتماعی یا همان کیس اجتماعی به آن دسته از پناه جویانی گفته می‌شود که به دلیل مشکلات در جامعه خود مجبور به خارج شدن از کشور می‌شوند، این مشکلات می‌تواند از جمله این موارد باشد:

– درگیری با خانواده و اقوام نزدیک خود و به خطر افتادن جان شخص

– عضویت در سازمان‌ها، به طور مثال عضویت در سازمان ملی و یا عضو دسته اصول گرایان، اصلاح طلبان و یا جنبش سبز را می‌توان نام برد.

حتما بخوانید  وب سایت پناهندگان ایرانی در ترکیه

-انجام دادن اشتباهی که عواقبی را در جامعه به دنبال دارد به طور مثال نوشتن کتابی با موضوع فسادهای اخلاقی

به صورت کلی فرد در کشور خود امنیت جانی ندارد و یا مرتکب اشتباهی شده است که در سطح جامعه اشتباهش علنی شده و او برای حفظ آبرو و جان و مال خود پناهندگی کشوری را می‌پذیرد.

کیس های پناهندگی اجتماعی
کیس اجتماعی چیست؟ کیس های پناهندگی اجتماعی

 

البته باید دقت داشت که کشور مناسبی را برای پناهندگی انتخاب کند ممکن است وقتی موضوع کیس اجتماعی خود را مطرح کند از نظر کشور میزبان هم گناهکار به حساب بیاید و دادگاهی شود،مثلاً کسی که در کشور ایران به مقدسات دینی خود اهانت کند و این خطای خود را در جامعه علنی کند و قصد پناهنده شدن به کشور مسلمان ترکیه را داشته باشد و از کیس اجتماعی که مورد اوست استفاده کند، به احتمال زیاد از نظر کشور ترکیه نیز مجرم شناخته شده و با پناهندگی آن موافقت نخواهد شد و باید پناهنده کشوری غیر مسلمان شود.

این نکته را نیز باید متذکر شد که در هیچ کشوری فردی را که با این شرایط پناهنده اجتماعی شده را نمی‌پذیرند:

کسی که سابقه انجام جرم‌های جنایی را داشته و یا مواردی مانند آدم ربایی، قاچاق مواد مخدر، پول شویی و از این دست موارد را در کارنامه کاری خود داشته باشد.

کارهای که یک پناهجو نباید در پروسه کیس خود انجام دهد!

اگر شما هم یک پناهجو هستید در طول پروسه پناهندگی خود به نکاتی که شرح میدهم دقت کنید:

۱- تغییر کیس!

تغییر کیس به این معنی هست که شخص در ابتدا چیزی گفته باشه که بعدا در مصاحبه یا قبل از ان چیز دیگری بگوید. که اینکار کاملآ دوروغ گویی پناهجو را ثابت کرده و نتیجه منفی برای کیسش خواهد داشت.

 

۲- به حاشیه بردن کیس!

به این معنی که شخص بخواهد چیزهای بی ربطی به دنبال کیس خود اضافه کند, اینکار باعث بیچانده شدن و سوالات بیشتر از خودش میشود.

 

۳- استفاده از نام های متفاوت برای خود یا خانواده!

مثلا بگوید نام من نادر است در تذکره و در کیس مصاحبه اش بگوید نام من باقیر است, این باعث شک کردن بسیار زیاد مصاحبه گیرنده میشود.

 

۴- دروغ گفتن در مورد محل کار و زندگی

احتمال این که بتواند آدرس واقعی خانه و جای کار را در هر جای که باشد پیدا کند, و سوالات دقیقتر از شما بپرسد و شما جواب داده نتوانید.

 

۵-بودن هیچ اطلاعی در مورد کیس که داده است

مثلآ بگوید مرا طالبان تهدید به مرگ کرده , درحقیقت هیچ هیچ معلوماتی نداشته باشد که طالبان کیها هستند و چه منظور دارند.

 

منبع: نیک استار

مطالب پیشنهادی
نظرات

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دو × دو =

همچنین بخوانید
قیمت آهن یکی از مهمترین عوامل تعیین کننده در تولید محصولات فلزی و ساخت و سازها است. از قرن ها پیش، آهن به عنوان یک منبع اصلی برای تولید واحدهای صنعتی و مصارف مختلف به کار می‌رفته است. بنابراین، تغییرات در قیمت آهن می‌تواند تاثیرات عمیقی بر اقتصاد و صنعت داشته باشد.
بازار پر از برندها و مدل های مختلف بخارشوی است که هر کدام ویژگی ها و مزایای خاص خود را دارند. انتخاب بهترین بخارشوی، نیازمند شناخت دقیق نیازها و انتظارات شما است.
حوله‌ نخی یزدی، از انواع منسوجات سنتی یزد است. با پیشرفت تکنولوژی و فرایند تهیه‌ نخ ویسکوز، به دلیل جذب آب بسیار بیشتر آن نسبت به نخ، بیشتر از نخ ویسکوز تولید می‌شوند. باتوجه به تبحر بالای بافندگان یزدی، از کیفیتی بی‌نظیر هم برخوردارند.
آزمون آیلتس جنرال مهارت زبان انگلیسی را در یک زمینه کاربردی و روزمره ارزیابی می کند. سوالات آزمون هم موقعیت های کاری و هم موقعیت های اجتماعی را مورد بررسی قرار می دهد.