درمان خارش بدن با داروهای گیاهی

درمان خارش بدن با داروهای گیاهی: حتماً تابه‌حال برای همه شما پیش‌آمده که احساس خارش در قسمتی از پوست بدن خود کنید. این مشکل گاهی به‌قدری شدت می‌گیرد که پزشک نیز از درمان آن ناتوان است.

 

خارش درواقع احساسی است که فرد را وادار می‌کند تا با خاراندن عکس‌العمل نشان بدهد. می‌دانیم که خاراندن چاره کار نیست چراکه پوستی که تحریک‌شده و احساس خارش می‌کند در صورت خارانده شدن آسیب بیشتری خواهد دید.

درمان خارش بدن با داروهای گیاهی
درمان خارش بدن با داروهای گیاهی

 

در قسمت زیرین پوست ما رشته‌های عصبی حساس و ظریفی وجود دارند که احساس سرما، لامسه و گرما را با آن‌ها تشخیص می‌دهیم. اگر این اعصاب تحریک شوند و آستانه این تحریک کمتر از حس درد باشد، حس خارش را برای فرد تولید خواهند کرد. با خاراندن، خارش به‌صورت موقتی کم می‌شود اما می‌تواند منجر به آسیب رساندن به پوست شود.

 

بهترین راه استفاده از درمان‌های خانگی و داروهای گیاهی است.

در این مقاله قصد داریم در بخش پزشکی سلامت مجله اینترنتی نیک استار، برخی داروهای گیاهی برای درمان خانگی خارش پوستی را برای شما معرفی کنیم. با ما همراه باشید.

 

 

درمان خانگی خارش بدن با داروهای گیاهی

مقداری گوجه‌فرنگی تازه و عصاره نارگیل را باهم مخلوط‌کنید و روی قسمتی از بدن که دچار خارش شده است بمالید.

یک قاشق غذاخوری لپه آسیاب شده را با ماست تازه مخلوط کرده و به‌صورت خمیر دربیاورید این خمیر را چهار تا پنج روز استفاده کنید.

در طب سنتی برای درمان خارش پوست خوردن عرقیات خنک مثل عرق کاسنی، عرق شاه‌تره عرق بید توصیه می‌شود.

درمان خارش بدن با داروهای گیاهی
درمان خارش بدن با داروهای گیاهی

 

اگر فکر می‌کنید که به دلیل خشکی بیش‌ازحد پوست شما دچار خارش شده است، می‌توانید بدنتان را با خامه تازه ماساژ بدهید و سپس با یک صابون ملایم و آب گرم آن ناحیه را بشویید.

می‌دانیم که لیموترش تازه خاصیت ضدعفونی‌کنندگی دارد؛ بنابراین می‌توانید کمی آب لیموترش تازه را روی پوست خود که دچار خارش شده است ث بچکانید و صبر کنید تا خشک شود. می‌توانید لیف حمام خود را با آب لیموترش تازه خیس کنید و آن را آرام روی پوست خود بمالید. این کار باعث می‌شود که خارش کم شود. همچنین بهتر است پیش از استفاده از لیموترش، آن را در یخچال قرار دهید تا سرد شود. با این کار تأثیر لیموترش در کاهش شدت خارش بیشتر خواهد بود.

حتما بخوانید  معرفی 8 تا از بهترین قرص ضد خارش پوست برای درمان و رفع خارش پوست

معجون عسل و دارچین روش پیشنهادی دیگری برای درمان خانگی خارش است. ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری عسل را با ۳ قاشق غذاخوری پودر دارچین مخلوط‌کنید و خمیر به‌دست‌آمده را روی ناحیه‌ای که دچار خارش شده است بگذارید و چند دقیقه آن را بمالید.

پوست پرتقال را خشک‌کنید آن را آسیاب کنید و با اضافه کردن کمی آب آن را به حالت خمیری دربیاورید. سپس به مدت یک هفته از آن استفاده کنید.

ماساژ روزانه پوست بدن با روغن کنجد گرم نیز یکی از راه‌های درمان خانگی خارش است.

درمان خارش بدن با داروهای گیاهی
درمان خارش بدن با داروهای گیاهی

 

اگر دو قاشق غذاخوری سرکه به آب حمام اضافه کنید خارش بدن تسکین پیدا خواهد کرد. اگر خارش بدن شما ناشی از عرق‌سوز شدن یا نیش زنبور و یا سایر حشرات است، جوش‌شیرین را در آبگرم حل کنید، آن را با آب سرد حمام مخلوط‌کنید و سپس بدن خود را با آن بشویید.

مصرف بذر کتان علاوه بر کم کردن خشکی و خارش پوست عملکرد کبد را نیز بهبود می‌بخشد.

اگر خارش بدن شما در اثر گرمای هوا و افزایش درجه حرارت بدن است، مایعات فراوان بنوشید و بدن و پوست خود را خنک نگه‌دارید.

در زنانی که یائسه شده‌اند گاهی دلیل خارش بدن کم بودن استروژن است؛ بنابراین بهتر است که از غذاهای دارای استروژن استفاده کنید مانند خرما، آلو، هویج، سیب‌زمینی، سویا، عدس، جو دوسر، عسل، تخم آفتابگردان، رازیانه، بادمجان، زیتون، گیلاس

اگر خارش بدن شما پس از مدتی بهبود نیافت، شدیدتر شد یا پوستتان ملتهب شد بهتر است هرچه سریع‌تر به پزشک مراجعه کنید تا درمان شوید و از بروز سایر مشکلات پوستی جلوگیری کنید.

 

منبع: نیک استار

مطالب پیشنهادی
نظرات

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هفده + 4 =

همچنین بخوانید
ایمپلنت cmi یک ایمپلنت کره ای است، که به علت مقرون به صرفه بودن و کیفیت مناسب، در سطح جهان محبوبیت زیادی دارد. در این مقاله به بررسی کامل ایمپلنت کره ای cmi به همراه تاریخچه و انواع آن می پردازیم.
پیشرفت‌های برجسته هوش مصنوعی در علم پزشکی مورد بررسی قرار می‌گیرد که شامل تشخیص بیماری‌ها، پیش‌بینی نتایج درمانی و بهبود مدیریت بیماران است. این تکنولوژی‌ها تأثیر بزرگی بر بهبود سلامت عمومی و کاهش هزینه‌های درمانی دارند.
تعویض دریچه قلب با دریچه مصنوعی یا بافتی به منظور بهبود عملکرد قلب استفاده می‌شود. این روش جراحی خطراتی از جمله عفونت‌ها، خونریزی و مشکلات قلبی را می‌تواند به همراه داشته باشد.