طرز تهیه پیتزا مرغ و قارچ کشدار خوشمزه مرحله به مرحله + نکات پخت
طرز تهیه پیتزا مرغ
این روزها مصرف فست فودها بهشدت رواج یافته است. دلیل این امر میتوانند طعم خوشمزه آنها و یا سرعت مناسب فراهم کردن آنها باشد. یکی از این فست فود های خوشمزه پیتزا است. پیتزا یکی از محبوبترین غذاهای بچهها نیز میباشد. حتی بسیاری از کودکان بدغذا نیز عاشق پیتزا هستند و بیچونوچرا آن را میل میکنند؛ اما یکی از نگرانیهای مادران این است که آیا مواد مصرفی در تهیه این فست فود ها سالم است و بهدرستی تهیه شده است یا خیر؟ پاسخ به این سؤال هنگامی سخت میشود که این غذاها از بیرون تهیه شوند؛ بنابراین بهترین کار این است که این غذای خوشمزه را در منزل تهیه کنیم. به همین دلیل امروز تصمیم گرفتیم که طرز تهیه یک نوع پیتزای خانگی خوشمزه و خوش عطر را برای شما آموزش دهیم. با بخش آشپزی مجله اینترنتی نیک استار همراه باشید.
طرز تهیه پیتزا مرغ خوشمزه با قارچ و گوشت چرخ کرده
دستور پخت پیتزا مرغ و قارچ
در این مطلب از مطالب آموزش آشپزی مجله اینترنتی نیک استار طرز تهیه پیتزا مرغ و قارچ را برای شما کاربران گرامی آماده نموده ایم، جهت درست کردن پیتزا با مرغ و قارچ و گوشت چرخ کرده با ما همراه باشید.
مواد لازم برای درست کردن پیتزا مرغ و قارچ خوشمزه
○ پیاز یک عدد
○ نان پیتزا دو عدد
○ فلفل دلمه ۱۵۰ گرم
○ گوشت چرخکرده ۲۵۰ گرم
○ سینه مرغ ٢۵٠ گرم
○ نمک، فلفل، زردچوبه، پودر سیر، پودر پاپریکا و آویشن به مقدار لازم
○ قارچ خردشده ۲۰۰ گرم
○ ذرت و نخودفرنگی در صورت تمایل مجموعاً ۱۰۰ گرم
○ سس گوجهفرنگی یا کچاپ و سس فرانسوی به مقدار لازم
○ پنیر پیتزا ۳۰۰ گرم
○ روغنزیتون دو قاشق غذاخوری
○ زیتون برای تزیین چند عدد
○ برگ ریحان برای تزیین
○ گوجهفرنگی نصف یک عدد
○ جوانه ماش و جوانه شبدر جمعاً ۵۰ گرم در صورت تمایل
مواد لازم جهت درست کردن پیتزا مرغ و قارچ خیلی خوشمزه
نکته:
○ توجه داشته باشید که سعی کنید از مواد تازه برای تهیه پیتزا استفاده کنید و از مواد یخزده کمتر استفاده کنید؛ اما اگر مواد تازه در دسترس ندارید حتماً اجازه دهید قبل از مصرف یخ موادتان بهخوبی آب شوند و آب آنها را بگیرید و سپس از آنها استفاده کنید. در غیر این صورت آب موجود در مواد طی فرایند پخت از آنها خارجشده و علاوه بر ظاهر ناخوشایند، طعم خوشی نیز ایجاد نخواهد کرد.
○ در اینجا من از فلفل دلمه و گوشت چرخکرده و مرغ یخزده استفاده کردم که قبل از مصرف ابتدا یخ آنها را بهخوبی آب کردم. برای آبکردن یخ گوشت و مرغ میتوانید از قسمت یخزدایی مایکروفر خوداستفاده کنید.
○ سعی کنید اگر از قارچ یخزده استفاده میکنید قبل از مصرف آب آن را بهخوبی بگیرید تا بوی بدی در غذای شما ایجاد نکند.
○ ابتدا گوشت چرخکرده و مرغ را در مایکروفر میگذاریم تا یخ آنها آب بشود. سپس سینه مرغ را به قطعات ریز در حدود یک سانت در یک سانت تقسیم میکنیم.
مرحله اول:
پیاز را صورت نگینی خرد میکنیم.اندکی روغن کف ماهیتابه میریزیم و پیازها را درون آن میریزیم و کمی تفت میدهیم تا پیازها سبک شوند. من به دلیل عدم علاقه به طعم پیازداغ درون پیتزا، از پیاز کمی استفاده کردم. اگر شما طعم آن را میپسندید میتوانید مقدار مصرفی را دو برابر کنید. سپس اندکی زردچوبه به آن اضافه میکنیم و دوباره تفت میدهیم تا پیازها رنگ زردچوبه را به خود بگیرند.
طرز تهیه پیتزا مرغ خوشمزه
حال نوبت اضافه کردن گوشت چرخکرده است. قبل از استفاده از چرخکرده مقدار خیلی کمی آب روی آن بریزید و آن را با نوک انگشتان خود کمی ورز دهید تا درون ماهیتابه بهراحتی باز شود و قلمبه قلمبه نشود.
مرحله دوم:
گوشت چرخکرده را به پیاز اضافه میکنیم و کمی تفت میدهیم پسازاینکه گوشت کاملاً تفت خورد، آن را در یک سمت ماهیتابه جمع میکنیم.
طرز تهیه پیتزا مرغ و قارچ خوشمزه
در سمت دیگر سینه مرغ میریزیم و آن را نیز جدا تفت میدهیم ادامه میدهیم تا رنگ سینه مرغ رو به سفیدی گرایش پیدا کند.
طرز تهیه پیتزا مرغ و گوشت چرخ کرده
در این مرحله شعله را کم کنیم و اجازه میدهیم سینه بهخوبی بپزد اگر گوشت چرخکرده پخت میتوانید آن را جدا کنید و در ظرف جدا بریزید و کنار بگذارید.
پسازاینکه سینه بهخوبی تقریباً پخت پودر سیر پاپریکا و مقدار کمی نمک و فلفل به آن اضافه کنید و آنها را باهم مخلوطکنید.
طرز تهیه پیتزا مرغ و قارچ در خانه
در این مرحله میتوانید قارچ را نیز کمی تفت دهید تا آب آن گرفته شود. من قارچ را بهصورت خام در پیتزا استفاده کردم تا همراه سایر مواد بپزد.
مرحله سوم:
نان پیتزا را در ظرف مناسب بگذارید و مقداری سس روی آن بریزید را با قاشق خوبی روی نان پخشکنید.
دستور پخت پیتزا مرغ و قارچ در منزل
حال مقداری پنیر پیتزا را روی نان بریزید و خوب پخشکنید.
طرز تهیه پیتزا مرغ مرحله به مرحله
حال قارچها را که قبلاً ورقهای خردکردهاید روی پنیر بریزید و آنها را پخشکنید.
طرز تهیه پیتزا مرغ و گوشت چرخ کرده
مرحله چهارم:
در این مرحله نوبت اضافه کردن گوشت چرخکرده و سینه مرغ است.
طرز تهیه پیتزا قارچ و مرغ مرحله به مرحله
طرز تهیه پیتزا قارچ و مرغ مرحله به مرحله
شما هم میتوانید پیتزا را از وسط با خط فرضی به دو قسمت تقسیم کنید یک قسمت آن را گوشت چرخکرده و قارچ بریزید و قسمت دیگر را مرغ و قارچ؛ و نیز میتوانید همه را باهم مخلوط کرده و روی پیتزا بریزید. من مورد دوم را انتخاب کردم. ابتدا سینه مرغ را روی خمیر پخش کردم و سپس گوشت چرخکرده را به آن اضافه کردم.اگر از جوانه ماش و شبدر استفاده میکنید، آن ها را در این مرحله به مواد اضافه کنید.
طرز پخت پیتزا مرغ و قارچ مرحله به مرحله
مرحله پنجم:
در این مرحله نوبت اضافه کردن فلفل دلمه است.
طرز تهیه پیتزا مرغ و قارچ گام به گام
فلفل دلمه را هم روی مواد بریزید؛ میتوانید در این مرحله اگر هنوز قارچ باقیمانده دارید، در صورت تمایل روی موادتان قارچ اضافه کنید. حال مقدار خیلی کمی پنیر نیز روی آنها بریزید تا وقتی آب شد به خورد مواد برود و آنها را به هم بچسباند. ادویه موردنظر خود را بریزید و اجازه دهید که به خورد پیتزا برود و درنهایت مقداری آویشن روی آنها بپاشید.
طرز تهیه پیتزا مرغ و قارچ خانگی
مرحله ششم:
پیتزا را در مایکروفر قرار دهید و اجازه دهید تا بهاندازه مدتزمان موردنیاز بپزد. اگر دستگاه شما برنامه پخت پیتزا دارد که آن را روی پیتزا تنظیم کنید در غیر این صورت میتوانید با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه آن را بپزید. در طول این مدت مدام آن را چک کنید تا نانتان خیلی خشک نشود و مواد شما نیز نسوزد. پسازاین مدت پیتزا را از درون مایکروفر بیرون بیاورید و باقیمانده پنیر را روی آن بریزید و همه قسمتهای روی پیتزا کاملاً با آن بپوشانید.
طرز تهیه پیتزا مرغ و قارچ
من اندکی فلفل دلمه و قارچ برای تزیین روی پنیر پیتزا قراردادم. همچنین در این قسمت در صورت تمایل میتوانید از اندکی گوجه نیز برای بهتر شدن رنگ پیتزا استفاده کنید؛ اما دقت کنید که این مقدار زیاد نباشد چون آب میدهد.
مرحله آخر:
سپس مجدداً آن را داخل مایکروفر قرار دهید و اجازه دهید ۵ دقیقه دیگر نیز پخت آن به همین روال ادامه پیدا کند. وقتی پنیر آب شد میتوانید دو تا سه دقیقه قسمت گریل مایکروفر را روشن کنید تا روی پنیر طلایی شود.
طرز پخت پیتزا مرغ و قارچ خوشمزه در خانه
پیتزا شما آماده است آن را با زیتون و یا مواد دلخواه خود تزیین کنید و در آخر اندکی آویشن روی آن بپاشید و با سس سفید و قرمز و برگ ریحان تزئین کنید و برش دهید. نوش جان.
منبع: نیک استار
این محتوا لایق چه امتیازی است؟ امتیاز دهید