طرز تهیه پیتزا مرغ
این روزها مصرف فست فودها بهشدت رواج یافته است. دلیل این امر میتوانند طعم خوشمزه آنها و یا سرعت مناسب فراهم کردن آنها باشد. یکی از این فست فود های خوشمزه پیتزا است. پیتزا یکی از محبوبترین غذاهای بچهها نیز میباشد. حتی بسیاری از کودکان بدغذا نیز عاشق پیتزا هستند و بیچونوچرا آن را میل میکنند؛ اما یکی از نگرانیهای مادران این است که آیا مواد مصرفی در تهیه این فست فود ها سالم است و بهدرستی تهیه شده است یا خیر؟ پاسخ به این سؤال هنگامی سخت میشود که این غذاها از بیرون تهیه شوند؛ بنابراین بهترین کار این است که این غذای خوشمزه را در منزل تهیه کنیم. به همین دلیل امروز تصمیم گرفتیم که طرز تهیه یک نوع پیتزای خانگی خوشمزه و خوش عطر را برای شما آموزش دهیم. با بخش آشپزی مجله اینترنتی نیک استار همراه باشید.
دستور پخت پیتزا مرغ و قارچ
در این مطلب از مطالب آموزش آشپزی مجله اینترنتی نیک استار طرز تهیه پیتزا مرغ و قارچ را برای شما کاربران گرامی آماده نموده ایم، جهت درست کردن پیتزا با مرغ و قارچ و گوشت چرخ کرده با ما همراه باشید.
مواد لازم برای درست کردن پیتزا مرغ و قارچ خوشمزه
○ پیاز یک عدد
○ نان پیتزا دو عدد
○ فلفل دلمه ۱۵۰ گرم
○ گوشت چرخکرده ۲۵۰ گرم
○ سینه مرغ ٢۵٠ گرم
○ نمک، فلفل، زردچوبه، پودر سیر، پودر پاپریکا و آویشن به مقدار لازم
○ قارچ خردشده ۲۰۰ گرم
○ ذرت و نخودفرنگی در صورت تمایل مجموعاً ۱۰۰ گرم
○ سس گوجهفرنگی یا کچاپ و سس فرانسوی به مقدار لازم
○ پنیر پیتزا ۳۰۰ گرم
○ روغنزیتون دو قاشق غذاخوری
○ زیتون برای تزیین چند عدد
○ برگ ریحان برای تزیین
○ گوجهفرنگی نصف یک عدد
○ جوانه ماش و جوانه شبدر جمعاً ۵۰ گرم در صورت تمایل
نکته:
○ توجه داشته باشید که سعی کنید از مواد تازه برای تهیه پیتزا استفاده کنید و از مواد یخزده کمتر استفاده کنید؛ اما اگر مواد تازه در دسترس ندارید حتماً اجازه دهید قبل از مصرف یخ موادتان بهخوبی آب شوند و آب آنها را بگیرید و سپس از آنها استفاده کنید. در غیر این صورت آب موجود در مواد طی فرایند پخت از آنها خارجشده و علاوه بر ظاهر ناخوشایند، طعم خوشی نیز ایجاد نخواهد کرد.
○ در اینجا من از فلفل دلمه و گوشت چرخکرده و مرغ یخزده استفاده کردم که قبل از مصرف ابتدا یخ آنها را بهخوبی آب کردم. برای آبکردن یخ گوشت و مرغ میتوانید از قسمت یخزدایی مایکروفر خوداستفاده کنید.
○ سعی کنید اگر از قارچ یخزده استفاده میکنید قبل از مصرف آب آن را بهخوبی بگیرید تا بوی بدی در غذای شما ایجاد نکند.
○ ابتدا گوشت چرخکرده و مرغ را در مایکروفر میگذاریم تا یخ آنها آب بشود. سپس سینه مرغ را به قطعات ریز در حدود یک سانت در یک سانت تقسیم میکنیم.
مرحله اول:
پیاز را صورت نگینی خرد میکنیم.اندکی روغن کف ماهیتابه میریزیم و پیازها را درون آن میریزیم و کمی تفت میدهیم تا پیازها سبک شوند. من به دلیل عدم علاقه به طعم پیازداغ درون پیتزا، از پیاز کمی استفاده کردم. اگر شما طعم آن را میپسندید میتوانید مقدار مصرفی را دو برابر کنید. سپس اندکی زردچوبه به آن اضافه میکنیم و دوباره تفت میدهیم تا پیازها رنگ زردچوبه را به خود بگیرند.
حال نوبت اضافه کردن گوشت چرخکرده است. قبل از استفاده از چرخکرده مقدار خیلی کمی آب روی آن بریزید و آن را با نوک انگشتان خود کمی ورز دهید تا درون ماهیتابه بهراحتی باز شود و قلمبه قلمبه نشود.
مرحله دوم:
گوشت چرخکرده را به پیاز اضافه میکنیم و کمی تفت میدهیم پسازاینکه گوشت کاملاً تفت خورد، آن را در یک سمت ماهیتابه جمع میکنیم.
در سمت دیگر سینه مرغ میریزیم و آن را نیز جدا تفت میدهیم ادامه میدهیم تا رنگ سینه مرغ رو به سفیدی گرایش پیدا کند.
در این مرحله شعله را کم کنیم و اجازه میدهیم سینه بهخوبی بپزد اگر گوشت چرخکرده پخت میتوانید آن را جدا کنید و در ظرف جدا بریزید و کنار بگذارید.
پسازاینکه سینه بهخوبی تقریباً پخت پودر سیر پاپریکا و مقدار کمی نمک و فلفل به آن اضافه کنید و آنها را باهم مخلوطکنید.
در این مرحله میتوانید قارچ را نیز کمی تفت دهید تا آب آن گرفته شود. من قارچ را بهصورت خام در پیتزا استفاده کردم تا همراه سایر مواد بپزد.
مرحله سوم:
نان پیتزا را در ظرف مناسب بگذارید و مقداری سس روی آن بریزید را با قاشق خوبی روی نان پخشکنید.
حال مقداری پنیر پیتزا را روی نان بریزید و خوب پخشکنید.
حال قارچها را که قبلاً ورقهای خردکردهاید روی پنیر بریزید و آنها را پخشکنید.
مرحله چهارم:
در این مرحله نوبت اضافه کردن گوشت چرخکرده و سینه مرغ است.
شما هم میتوانید پیتزا را از وسط با خط فرضی به دو قسمت تقسیم کنید یک قسمت آن را گوشت چرخکرده و قارچ بریزید و قسمت دیگر را مرغ و قارچ؛ و نیز میتوانید همه را باهم مخلوط کرده و روی پیتزا بریزید. من مورد دوم را انتخاب کردم. ابتدا سینه مرغ را روی خمیر پخش کردم و سپس گوشت چرخکرده را به آن اضافه کردم.اگر از جوانه ماش و شبدر استفاده میکنید، آن ها را در این مرحله به مواد اضافه کنید.
مرحله پنجم:
در این مرحله نوبت اضافه کردن فلفل دلمه است.
فلفل دلمه را هم روی مواد بریزید؛ میتوانید در این مرحله اگر هنوز قارچ باقیمانده دارید، در صورت تمایل روی موادتان قارچ اضافه کنید. حال مقدار خیلی کمی پنیر نیز روی آنها بریزید تا وقتی آب شد به خورد مواد برود و آنها را به هم بچسباند. ادویه موردنظر خود را بریزید و اجازه دهید که به خورد پیتزا برود و درنهایت مقداری آویشن روی آنها بپاشید.
مرحله ششم:
پیتزا را در مایکروفر قرار دهید و اجازه دهید تا بهاندازه مدتزمان موردنیاز بپزد. اگر دستگاه شما برنامه پخت پیتزا دارد که آن را روی پیتزا تنظیم کنید در غیر این صورت میتوانید با دمای 200 درجه سانتیگراد به مدت 20 تا 30 دقیقه آن را بپزید. در طول این مدت مدام آن را چک کنید تا نانتان خیلی خشک نشود و مواد شما نیز نسوزد. پسازاین مدت پیتزا را از درون مایکروفر بیرون بیاورید و باقیمانده پنیر را روی آن بریزید و همه قسمتهای روی پیتزا کاملاً با آن بپوشانید.
من اندکی فلفل دلمه و قارچ برای تزیین روی پنیر پیتزا قراردادم. همچنین در این قسمت در صورت تمایل میتوانید از اندکی گوجه نیز برای بهتر شدن رنگ پیتزا استفاده کنید؛ اما دقت کنید که این مقدار زیاد نباشد چون آب میدهد.
مرحله آخر:
سپس مجدداً آن را داخل مایکروفر قرار دهید و اجازه دهید ۵ دقیقه دیگر نیز پخت آن به همین روال ادامه پیدا کند. وقتی پنیر آب شد میتوانید دو تا سه دقیقه قسمت گریل مایکروفر را روشن کنید تا روی پنیر طلایی شود.
پیتزا شما آماده است آن را با زیتون و یا مواد دلخواه خود تزیین کنید و در آخر اندکی آویشن روی آن بپاشید و با سس سفید و قرمز و برگ ریحان تزئین کنید و برش دهید. نوش جان.
منبع: نیک استار
4 پاسخ
اصلا فکر نمی کردم ترکیب گوشت و مرغ انقدر جالب بشه. به نظرتون اگه گوشت ریش ریش سینه مرغ پخته شده رو بریزم طعمش فرق می کنه؟
سلام و درود
بله دوست عزیز. ترکیب مرغ سرخ شده و کمی گوشت چرخ کرده س که طعم خوبی به این پیتزا میده. فکر نمی کنم ترکیب گوشت سینه پخته شده مرغ و گوشت چرخ کرده خیلی خوشمزه وخاص بشه.
تا حالا پیتزایی که هم مرغ داشته باشه هم گوشت نخوردم. ترکیبش بد نمیشه؟
سلام و درود
نه دوست عزیز اتفاقا خیلی خوشمزه س این مدل پیتزا. اگه دقت کرده باشید اینجا مرغو نپختیم بلکه از تکه های سرخ شده مرغ استفاده کردیم. ترکیبش با گوشت چرخ کرده طعم این پیتزا رو فوق العاده می نه. پیشنهاد می کنم امتحان کنید