طرز تهیه تیرامیسو با بیسکویت پتی بور

طرز تهیه تیرامیسو با بیسکویت پتی بور با نکات مهم جهت خوشمزه کردن – طرز درست کردن تیرامیسو با بیسکویت پتی بور در خانه – دستور درست کردن تیرامیسو در منزل با بیسکویت پتی بور

طرز تهیه تیرامیسو با بیسکویت پتی بور

 

دسر تیرامیسو یکی از بهترین دسر های ایتالیایی است که به روشهای مختلفی تهیه می شود. در یکی از این روشها از بیسکویت پتی بور استفاده می شود. برای طرز تهیه تیرامیسو با بیسکویت پتی بور شما به پنیر ماسکارپونه، خامه، شکر، قهوه غلیظ و پودر کاکائو در کنار بیسکویت پتی بور نیاز دارید.

 

مواد لازم برای درست کردن تيراميسو

پنیر ماسکارپونه : ۲۰۰ گرم

خامه فرم گرفته شده : ۴۰۰ گرم

بیسکویت پتی بور : به میزان لازم

شکر : ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری

پودر کاکائو : به مقدار لازم

قهوه غلیظ و یا قهوه اسپرسو : یک پیمانه

 

طرز تهیه تیرامیسو با پتی بور در منزل

برای درست کردن تیرامیسو با بیسکویت پتی بور در اولین مرحله باید قهوه ای غلیظ مثل قهوه ترک و یا قهوه اسپرسو و یا نسکافه تهیه کنید. بعد به اندازه دلخواه به آن شکر اضافه کنید.

در مرحله بعدی خامه فرم گرفته شده را تهیه کنید یا آماده بخرید.

سپس خامه را در کاسه ای ریخته و پنیر ماسکارپونه را به آن اضافه کنید. حالا با همزن این دو را حسابی مخلوط کنید تا کرم نرم و یکدستی حاصل شود.

حالا با استفاده از یک قلم مو، قهوه را روی سطح بیسکویت ها بمالید.

بیسکویت ها را دانه دانه کف ظرف مورد نظر بچینید.

طرز تهیه تیرامیسو با بیسکویت پتی بور

 

حالا با کمک قاشق مقداری از کرم خامه ای را روی سطح بیسکویت ها بریزید و همه جا پخش کنید. میتوانید در صورت تمایل داخل کرمتان قهوه یا پودر کاکائو بریزید.

طرز تهیه تیرامیسو با بیسکویت پتی بور

 

دوباره باید لایه دیگر از بیسکویت های خیس شده را روی کرم خامه ای بچینید. و بعد از کرم تان روی آن بمالید.

این کار را تا زمانی که بیسکویت تان تمام نشده ادامه دهید. فقط دقت کنید که لایه بالایی این دسر باید کرم خامه ای باشد.

در لایه بالای ترامیسو باید مقداری پودر کاکائو الک شده بریزید.

در این قسمت باید روی ظرف دسر را با کمک سلفون پوشانده و ان را به مدت یک شب در یخچال بگذارید تا طعم همه مواد با هم ترکیب شود.

هنگام سرو آن را در یک دیس گذاشته و با چاقو مانند کیک برش دهید.

 

نکات طلایی برای تهيه تيراميسو با بيسكويت پتي بور

برای راحت برش خوردن دسر تیرامیسو، بیسکویت ها نباید بیش از حد با قهوه خیس شوند. برای همین گفتیم از قلم مو استفاده کنید. وگرنه می توانید بیسکویت را یکی یکی در قهوه فرو برده و خیلی سریع بیرون بیاورید. ولی با این روش احتمال دارد بیسکویت ها بیشتر از حد خیس شوند.

دسر تیرامیسو هر چقدر بیشتر در یخچال بماند خوشمزه تر خواهد شد.

برای تهیه تیرامیسو به جای بیسکویت پتی بور ، می توانید از بیسکویت ساقه طلایی و یا بیسکویت لیدی فینگر هم استفاده کنید.

دسر تیرامیسو را می توانید با تی تاب و کیک اسفنجی و یا با کیک نازک هم تهیه کنید.

اگر دوست داشتید از بیسکویت پتی بور ساده و کاکائویی با هم استفاده کنید تا ترامیسوی شما زیباتر شود.

اگر دوست داشتید میتوانید مقداری کاکائو به کرم خامه ای اضافه کنید تا دسر تان رنگی تر شود.

طرز تهیه تیرامیسو با بیسکویت پتی بور

 

در شکل بالا دو ترفند جالب برای خوشمزه شدن ترامیسو انجام شده است. اولا روی لایه کرم یک لایه موز چیده شده و بعد لایه ها را از اول شروع کرده است. دوما کرم ها را یک لایه در میان سفید و قهوه ای ریخته که باعث خوشمزگی و زیباتر شدن دسر می شود.

 

منبع : نیک استار

مطالب پیشنهادی
نظرات

4 پاسخ

  1. سلام وقتتون بخیر
    خواستم ازتون تشکر کنم در اینترنت خیلی رسپی دیدم ولی هیچکدام به واضحی شما ننوشته بودن سپاسگزارم ایام به کام

    1. سلام و درود

      خوشحالیم که براتون مفید واقع شده، ممنون از نظر ارزشمندتون

  2. سلام. ما به این میگیم کیک یخچالی . تیرامیسو لیدی فینگر داره نیک استار جان

    1. سلام و درود
      بله دوست عزیز رسپی کیک یخچالی هم تقریبا همین شکلیه منتها داخل کیک یخچالی از پنیر خامه ای استفاده نمیشه و فقط خامه قنادی داخلش ریخته میشه. پس این رسپی رو به دلیل داشتن پنیر ماسکار پونه می تونیم یک نوع تیرامیسو محسوب کنیم جانم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سه × چهار =