طرز تهیه پنکیک
طرز تهیه پنکیک ساده خانگی خوشمزه به صورت مرحله به مرحله – دستور پخت پنکیک خانگی ساده خوشمزه به صورت گام به گام – طرز تهیه ی پنکیک ساده خانگی به صورت تصویری
در این بخش از مطالب شیرینی پزی نیک استار طرز تهیه پنکیک ساده خانگی را برای شما عزیزان آماده نموده ایم. پنکیک نوعی کیک ساده خانگی است که خیلی سریع آماده شده و شما می توانید از آن برای صبحانه یا عصرانه استفاده کنید.
مواد لازم برای پخت پنکیک
آرد: دو پیمانه
تخم مرغ: ۱ عدد
شیر: یک پیمانه
بکینگ پودر: ۳ قاشق چایخوری
شکر: یک قاشق غذاخوری
نمک: نصف قاشق چایخوری
شیرهی ذرت: گیر نیاوردید، شیرهی خرما یا عسل
روغن: دو قاشق غذاخوری
طرز تهیه پنکیک ساده
برای طرز تهیه پنکیک ساده در اولین مرحله باید آرد، بکینگ پودر، نمک و شکر رو با هم مخلوط کنید.
پیشنهاد می کنیم قبل اینکار آرد را دو سه بار الک کنید. اگر شکر بیش از حد باشد اجازه نمی دهد پنکیک خوب پف کند.
اکنون باید در کاسه ای دیگر تخم مرغ و شیر را کمی با هم بزنید و بعد به مخلوط آرد اضافه کنید.
حالا آنها را هم بزنید تا ترکیب یکدستی حاصل شود.
اگر دوست دارید پنکیک تان خوب پف کند شیر را کم کم به آرد اضافه کنید و وقتی دیدید خمیر در حال شل شدن است افزودن شیر را قطع کنید. خمیر باید نسبتا غلیظ باشد و اگر شل شود دیگر پف نمی کند.
برای پختن پنکیک هم میتوانید خیلی کم روغن کف تابه بمالید و هم اینکه اصلا روغن نریزید. فقط کمی صبر کنید تا تابه داغ شود. بعد مقدار کمی از مایه پنکیک را با قاشق یا ملاقه مانند شکل کف تابه بریزید. پهنا و غلظت پنکیک بستگی به سلیقه شما دارد.
یکی دو دقیقه صبر کنید و بعد با یک کفگیر پنکیک را برگردانید تا طرف دیگر آن هم بپزد. دو طرف پنکیک باید طلایی مایل به قهوه ای شوند. فقط مراقب باشید نسوزند. چون تلخ می شوند.
شما هم میتوانید سایز همه پنکیک ها را تقریبا یکسان بگیرید و هم اینکه با سایز های متفاوت آنها را تهیه کنید تا به طور نامنظم روی هم چیده شوند.
به همین راحتی پنکیک های شما آماده شد.
حالا میتوانید پنکیک ها را به ترتیب دلخواه تان روی هم چیده و با عسل، میوه ها، کره، خامه، شکلات یا هر چیز دیگری به آنها طعم دهید. حتی میتوانید آنها را بصورت ساده میل کنید.
اگر دوست داشتید میتوانید این پنکیک ها را در کنار یک نوشیدنی خوشمزه مثل چای یا شیر میل کنید.
منبع : نیک استار
6 پاسخ
میشه کف تابه رو چرب نکنیم؟
سلام و درود
بله دوست عزیز یک قاشق غذاخوری روغن یا مقداری کره داخل مایع پنکیک بریزید بعد در یک تابه نچسب داغ از مایع پنکیک بریزید و صبر کنید تا یک سمتش طلایی بشه بعد برش گردونید.
چه جوری پنکیک هامون مثل شما ضخیم بشه؟ واسه من همیشه نازک میشه
عزیزم ضخامت پنکیک ها اگه خیلی زیاد باشه باعث میشه داخل پنکیک ها نپزه و خمیری باقی بمونه، اگه مایع پنکیک خیلی رقیق یا به اصطلاح شل باشه پنکیک ها نازک و پهن میشن. اگه غلظت مایع پنکیک زیاد باشه پنکیک ها کوچک و ضخیم میشن. البته ضخامت بیشتر از نیم سانتی متر مناسب نیست و باعث میشه داخل پنکیک ها خام بمونه
چقدر روغن ریختید کف تابه
بله دوست عزیز مقدارش زیاد بود که بعد از عکس گرفتن مقدارش رو کم کردم. ممنون از دقت بالاتون