طرز تهیه خورش داوود پاشا

طرز تهیه خورش داوود پاشا ترکیه ای خوشمزه به همراه نکات پخت طلایی جهت خوشمزه تر شدن – طرز پخت خورش داوود پاشا خیلی خوشمزه مجلسی با نکات طلایی جهت دادن طعمی ایده آل.

داوود پاشا

در این بخش از مطالب آموزش آشپزی سایت نیک استار است. طرز تهیه خورش داوود پاشا خوشمزه را برای شما عزیزان آماده نموده ایم. یکی از غذاهای اصیل ترکیه است که با گوشت چرخ کرده و رب انار تهیه می شود و ظاهری شبیه فسنجان دارد. شما به راحتی می توانید این خورش خوشمزه را در منزل تهیه کرده و با آن از اعضای خانواده یا مهمان هایتان پذیرایی کنید.

 

مواد لازم خورش داوود پاشا

گوشت چرخ کرده …… یک کیلو

پیاز …… رنده شده دو عدد

پودر نعنا خشک …… یک قاشق غذا خوری

رب انار …… ملس دو قاشق غذا خوری

آب …… یک لیوان

نمک ، فلفل …… به مقدار لازم

دارچین …… به مقدار لازم

کره …… به مقدار لازم

طرز پخت خورش داوود پاشا

 

طرز تهیه خورش داوود پاشا ترکیه ای

در اولین مرحله برای تهیه خورش داوود پاشا شما باید گوشت چرخ کرده ( مخلوط گوشت گوسفندی و گوساله ) را با یک عدد پیاز رنده شده در ظرفی بریزید. سپس به آن ادویه دلخواه و نمک را افزوده و حسابی با دست مخلوط کرده و ورز دهید. حالا با استفاده از این گوشت، قلقلی هایی به اندازه گردو درست کرده و کنار بگذارید. حالا قلقلی ها را داخل یخچال بگذارید تا خودشان را بگیرند.

در مرحله بعدی برای تهیه خورشت داوود پاشا باید مقداری کره و روغن در یک تابه ریخته و آن را روی حرارت بگذارید. سپس پیاز مانده را خرد کرده و داخل تابه ریخته و کمی تفت دهید.

طرز تهیه خورش داوود پاشا

 

وقتی پیاز ها طلایی شدند، قلقلی ها را  هم داخل تابه ریخته و سرخ کنید. حالا میتوانید پودر نعنا خشک را به قلقلی ها افزوده و مجددا آن ها را تفت دهید. فقط یادتان باشد که پودر نعناع زود می سوزد.

حالا می توانید رب انار ملس را در یک لیوان آب حل کرده و بعد آن را هم به مواد داخل تابه بیافزایید. حالا مواد را به آرامی هم بزنید تا مواد به خورد خورش داوود پاشا رفته و کم کم خورشت تان جا بیفتد.

طرز تهیه خورش داوود پاشا خوشمزه

طرز تهیه خورشت داوود پاشا ترکیه ای

منبع : نیک استار

مطالب پیشنهادی
نظرات

5 پاسخ

  1. سلام میشه به جای گوشت گوسفند یا گوساله از گوشت چرخ کرده مرغ یا بوقلمون استفاده کنم؟

    1. سلام و درود
      دوست عزیز بله امکانش هست ولی چون گوشت گوسفند چرب تره خیلی خوشمزه تر میشه اما گوشت مرغ چون چرب نیست یه کم خورشت رژیمی میشه تقریبا ولی با مرغ هم خوشمزه س

  2. وای دهنم آب افتاد من عاشق این خورشت داوود پاشام. قبل از این که بریم ترکیه چند بار تو سایت های مختلف دیده بودم اما فکر می کردم که به خاطر نعناعی که داخلش ریخته میشه خوشمزه نیست و مزه آش میده اما تو ترکیه تو یه رستوران محلی این غذا رو خوردم و چقدر خوشمزه بود با رسپی شما هم درست کردم این غذا رو به خوشمزگی اون داوود پاشای ترکیه نبود اما خیلی خوشمزه شد ممنونم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شانزده + نوزده =