طرز تهیه خمیر پیتزا بدون مخمر

طرز تهیه خمیر پیتزا بدون مخمر – طرز درست کردن خمیر پیتزا بدون مخمر – طرز تهیه خمیر پیتزا در منزل بدون مخمر – طرز درست کردن خمیر پیتزا خانگی بدون مخمر

طرز تهیه خمیر پیتزا بدون مخمر
طرز درست کردن خمیر پیتزا بدون مخمر

خمیر پیتزا به روشهای مختلفی تهیه می شود. یکی از این روشها نیازی به مخمر ندارد. خیلی از شما دوست ندارید مخمر یا مواد شیمیایی را به غذاهایتان اضافه کنید. پس میتوانید از روش طرز تهیه خمیر پیتزا بدون مخمر در منزل استفاده کنید.

برای تهیه این نوع خمیر پیتزا شما به هیچ گونه خمیر مایع و مخمری نیاز ندارید و با آرد، تخم مرغ و شیر میتوانید یک خمیر پیتزای خوشمزه را تهیه کنید.

طرز تهیه خمیر پیتزا بدون مخمر
طرز تهیه خمیر پیتزا بدون مخمر

 

مواد لازم برای درست کردن خمیر پیتزا

آرد سفید ………. 3 و نیم لیوان

روغن مایع ………. 1 استکان

زرده تخم مرغ ………. 2 عدد

شیر ………. 1 استکان

بیکینگ پودر ………. 1 قاشق چایخوری

نمک ………. به میزان لازم

شکر ………. 1 قاشق مربا خوری

حتما بخوانید  طرز تهیه خمیر پیتزا با ماست به صورت مرحله به مرحله
طرز تهیه خمیر پیتزا بدون مخمر
طرز تهیه خمیر پیتزا بدون مخمر

 

طرز درست کردن خمیر پیتزا بدون مخمر

در اولین مرحله برای طرز تهیه خمیر پیتزا بدون مخمر شما باید  2 عدد زرده را در ظرفی ریخته و با یک قاشق چایخوری شکر و مقداری نمک مخلوط کنید.

سپس شیر را به آنها افزوده و باز هم مواد را هم بزنید.

در مرحله بعدی روغن را به مواد بیافزایید.

حالا باید آرد را با بیکینگ پودر مخلوط کرده و کم کم به مواد قبلی اضافه کنید.

حالا همه مواد را خوب با هم مخلوط کرده و ورز دهید.

خمیر آماده شده را حدود نیم الی سه ربع ساعت در ظرف در دار در یخچال قرار دهید.

طرز استفاده از این خمیر هم اینگونه است که باید کف ظرف نچسبی را کاملا چرب کرده و خمیر را روی آن پهن کنید. حالا میتوانید مواد پیتزا را روی آن بچینید.

طرز درست کردن خمیر پیتزا
طرز درست کردن خمیر پیتزا بدون مخمر

منبع : نیک استار

مطالب پیشنهادی
نظرات

6 پاسخ

  1. سلام لطفا سریع جواب بدین من این پیتزا رو روی گاز هم میتونم درست کنم ؟؟

  2. سلام. امیدوارم قبل از این که دیر بشه پیامم رو بخونید و جواب بدید. این خمیر رو آماده کردم و برای استراحت داخل یخچال قرار دادم اما اصلا پف نکرده نمی دونم چیکار کنم

    1. سلام و درود
      دوست عزیز ببخشید که دیر به سوالتون پاسخ میدم عزیزم این خمیر قرار نیست پف کنه چون داخلش مخمر نداره. هنگام پخت ولی بکینگ پودری که داخل خمیر ریختیم در نقش هوا دهنده عمل می کنه و خمیر کمی پف می کنه و کمی پوک میشه.

      1. سلام ممنون از پاسختون خمیر رو استفاده کردم و همونطور که گفتید داخل فر پف کرد و خیلی هم عالی و خوب بود ممنونم

    1. سلام و درود
      بله دوست عزیز این خمیر هم برای سرخ کردن در روغن و هم برای قرار گرفتن داخل فر مناسبه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

5 × چهار =