طرز تهیه حلوا

طرز تهیه حلوا مجلسی خوشمزه و خوش رنگ به صورت مرحله به مرحله – طرز تهیه حلوا ساده با آرد گندم – طرز درست کردن حلوا با زعفران و گلاب برای خوشبو و خوش طعم کردن

طرز تهیه حلوا

 

طرز تهیه حلوا مجلسی با آرد گندم موضوع این بخش از سایت نیک استار است. از حلوای مجلسی برای نذری، مراسم ختم، پذیرایی از مهمان در سفره های عصرانه و … استفاده می شود. شما میتوانید این حلوای خوشمزه را به راحتی در منزل تهیه کرده و از مهمان ها پذیرایی کنید.

 

حلوا یک دسر خوشمزه است که به روشهای مختلفی تهیه می شود. شما میتوانید از هر نوع آردی برای درست کردن حلوا استفاده کنید. در این بخش طرز تهیه حلوا آرد گندم را به شما آموزش می دهیم.

 

مواد لازم برای درست کردن حلوا

آرد گندم ……… ۱ کیلوگرم

روغن ……… ۷۵۰ گرم

شکر ……… ۷۵۰ گرم

آب ……… ۴ لیوان

گلاب ……… نصف لیوان

زعفران آسیاب شده ……… نیم مثقال

هل آسیاب شده ……… نصف قاشق چایخوری

 

طرز تهیه حلوا آرد گندم

طرز تهیه حلوا آرد گندم

 

برای تهیه حلوا آرد گندم ابتدا باید روغن را در یک تابه یا قابلمه بزرگ ریخته و زیر حرارت را روشن کنید تا روغن داغ شود. سعی کنید از قابلمه استفاده کنید تا موادتان از ظرف بیرون نریزد.

برای درست کردن حلوا پیشنهاد می کنیم آرد را چند بار الک کنید تا حلوایتان خوشمزه تر شود.

وقتی روغن داغ شد، آرد را کم کم به آن اضافه کرده و زیر شعله را کم کنید. روغن باید کاملا داغ باشد ولی دود نکند.

در این مرحله آرد و روغن را با یک کفگیر چوبی دائما هم بزنید تا رنگ آرد طلایی شود. مهمترین اصل برای خوشمزه شدن حلوا، خوب سرخ شدن آرد است.

شما باید آرد را مرتب هم بزنید تا نسوزد. وقتی آرد تقریبا قهوه ای خرمایی شد و به روغن افتاد میتوانید زیر شعله را خاموش کنید.

در این قسمت باید شروع به تهیه شربت کنید. برای اینکار باید در ظرف دیگری همه ۷۵۰ گرم شکر را به همراه آب حرارت دهید تا کمی غلیظ شده و شربت شود.

حالا می توانید گلاب و زعفران ساییده شده را به شربت شکر اضافه کرده و هم بزنید. بعد از آن شربت آماده شده را به آرد سرخ شده اضافه کرده و به سرعت هم بزنید تا گلوله گلوله نشود. این شربت خیلی سریع جذب آرد خواهد شد.

طرز تهیه حلوا

 

این نکته را هم یادآوری می کنیم که بعد از افزودن شربت نباید آرد را زیاد حرارت دهید. چون این کار باعث خشک شدن بیش از حد حلوا خواهد شد.

طرز تهیه حلوا مجلسی

 

برای تزیین حلوا میتوانید از روش های مختلفی استفاده کنید. مثلا میتوانید حلوا را در سینی، بشقاب، قیف بستنی، نان بستنی و … بریزید. همچنین روی حلوا را میتوانید با خلال بادام، خلال پسته، کنجد، پودر نارگیل و … تزیین کنید.

 

جهت مشاهده 60 عکس از زیباترین مدل تزیین حلوا مجلسی با قاشق با چنگال با چاقو با سیخ کباب با قیف یا کپسول بر روی تزیین حلوا کلیک کنید.

 

منبع : نیک استار

مطالب پیشنهادی
نظرات

4 پاسخ

  1. سلام عرض می کنم خدمتتون. از دستورات آشپزی خوبتون سپاسگذارم. میشه خواهش کنم بفرمایید این روش تهیه حلوا با اون روشی که ابتدا آرد رو بدون روغن تفت میدن چه فرقی داره و کدوم خوشمزه تر و مجلسی تر میشه؟

    1. سلام دوست عزیز.ممنون از لطفتون. به نظر من هر دو روش خروجی تقریبا یکسانی داره. حلوایی که با هر دو روش تهیه میشه تقریبا شبیه به همه و مجلسی و یک دست و خوشمزه س. منتها این روشی که در این دستور آموزش دادیم برای افراد مبتدی و اونایی که تا حالا تجربه پخت حلوا رو نداشتن ساده تره و مفیدتره. ولی خوب همونطور که گفتم فرق چندانی ندارن و اگه مراحل پخت به دقت انجام بشه حلوای این روش هم به خوبی حلوای روشی که شما می فرمایید میشه

  2. من حلوا رو یه روش شما درست کردم شکلش خیلی خوب شد اما یه کم مزه آرد خام می داد متاسفانه

    1. سلام و درود
      مهم ترین نکته برای تهیه حلوا تفت دادن آرد هست. موقعی که آرد رو به روغن اضافه می کنید باید انقدر حرارت ملایم باشه که سرخ شدن حلوا حداقل نیم ساعت طول بکشه. نه این که حرارت زیاد باشه و پنج دقیقه ای آرد بسوزه یا تیره بشه. بوی خامی حلواتون هم به همین علته. احتمالا برای سرخ کردن آرد تو روغن وقت زیادی نگذاشتید به این نکته دقت کنید دیگه حلواهاتون بوی خامی نمی گیره

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

3 + شش =