طرز تهیه غذای کمکی نوزاد 5 ماهه

طرز تهیه غذای کمکی نوزاد 5 ماهه موضوع این بخش از سایت نیک استار است. نوزاد 5 ماهه هر چیزی نمیتواند بخورد. ترجیحا تا شش ماهگی فقط باید شیر مادر بخورد. اما اگر باز هم گرسنه ماند میتوانید از غذاهای زیر برای سیر کردن او کمک بگیرید.

طرز تهیه غذای کمکی نوزاد 5 ماهه
طرز تهیه غذای کمکی نوزاد 5 ماهه

 

طرز تهیه فرنی برای نوزاد به دو روش

 

روش اول :

 

مواد لازم برای تهیه فرنی نوزاد

آرد برنج ……. 2 قاشق سوپخوری

شیر گاو ……. 1 پیمانه

آب ……. 1/2 پیمانه

بادام ……. 6 عدد

 

طرز تهیه فرنی برای نوزاد

برای تهیه فرنی نوزاد ابتدا باید بادام ها را در ظرف آبی ریخته و روی آن آب جوش بریزید. بعد از چند دقیقه آنرا آبکش کنید و روی آن آب سرد بریزید.

حالا باید پوست بادام ها را بگیرید و با مقداری آب سرد در مخلوط کن بریزید. آن را آنقدر بزنید تا یک ترکیب سفید یکدست حاصل شود. البته به جای مخلوط کن میتوانستید بادام ها را چرخ کرده و در یک پارچه نازک قرار دهید. بعد کمی آب روی آن بریزید تا شیره آن گرفته شود.

در مرحله بعدی باید شیره بادام را در ظرفی لعابی ریخته و بعد شیر را به آن اضافه کنید. سپس آرد برنج را در آن حل کنید.

حالا باید مایه تان را روی حرارت ملایم گذاشته و دائم هم بزنید تا ته نگیرد و کمی غلیظ تر شود.

وقتی غلظت فرنی مانند ماست معمولی شد، آن را از روی حرارت بردارید و صبر کنید تا خنک شود.

طرز تهیه غذای کمکی نوزاد 5 ماهه
طرز پخت غذای کمکی نوزاد 5 ماهه

 

روش دوم :

 

مواد لازم فرنی نوزاد 5 ماهه

آرد برنج ……. 1 قاشق غذاخوری

شیر خشک ……. 1 پیمانه

آب ……. 1 فنجان

 

طرز تهیه فرنی برای کودک

برای تهیه این مدل فرنی، باید ابتدا آرد برنج را در یک ظرف لعابی بریزید و آب را به آن اضافه کنید. حالا ظرف را روی حرارت گذاشته و دائم هم بزنید تا غلیظ شود. برای قوام آمدن آن حدود 10 دقیقه لازمست.

در مرحله بعدی فرنی را از روی حرارت برداشته و صبر کنید تا کمی سرد شود.

اکنون میتوانید شیر خشک را به آن افزوده و مرتبا هم بزنید. هنگامی که فرنی داغ است شیر خشک را به آن اضافه نکنید، چون شیر در اثر حرارت بالا هم خراب می شود و هم مواد مفیدش را از دست می دهد.

طرز پخت غذای کمکی نوزاد 5 ماهه
طرز تهیه غذای کمکی نوزاد 5 ماهه

 

نکات خوشمزه شدن

فرنی ها را باید دائما هم بزنید تا ته نگیرد و نسوزد.

برای تهیه آرد برنج خانگی باید برنج را خوب شسته و از شب قبل بدون نمک خیس کنید. آبش را چند بار عوض کنید. سپس آن را در آبکش ریخته و بعد 4-3 ساعت در یک کیسه نخی بریزید تا رطوبت اضافه آن گرفته شود ولی خشک نشود. برنج را داخل آسیاب یا مولینکس بریزید و آن قدر بزنید تا نرم شود. در نهایت هم آن را چند بار الک کنید.

آرد برنج را پس از خشک شدن در یک شیشه بریزید و در یخچال نگهداری کنید تا بو نگیرد.

 

منبع : نیک استار

مطالب پیشنهادی
نظرات

4 پاسخ

  1. این فرنی ها رو درست کردم خیلی خوشمزه شد البته دخترم نخورد چون کلا با چیزای شیرین میونه خوبی نداره همشو خودم خوردم.

    1. سلام و درود
      نوش جونتون پیشنهاد می کنم یه کم گلاب به فرنی اضافه کنید شاید به خاطر عطر و طعمش کوچولوتون به فرنی علاقه مند بشه.

    1. دوست عزیز شیر گاو محلی چرا ضرر داره چون چرب و سنگینه، اگه از اون استفاده می کنید اول این که خوب بجوشونیدش و دوم این که با آب ترکیب کنید تا رقیق بشه. ولی بهتره از شیر پاستوریزه استفاده کنید. اگه کودک شما به لاکتوز شیر حساسیت نداشته باشه مصرف شیر براش منعی نداره ولی به مقدار کم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

15 + ده =

همچنین بخوانید
بعد از عمل جراحی بینی، تغذیه مراقبتی و مناسب از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است. این مقاله به بررسی تغذیه پس از جراحی بینی و تأثیرات مثبت آن بر فرآیند بهبود می‌پردازد.