طرز تهیه فرنی
طرز تهیه فرنی مجلسی خیلی خوشمزه به 2 روش بصورت مرحله به مرحله – طرز تهیه فرنی با نشاسته – طرز تهیه فرنی با آرد برنج – طرز درست کردن فرنی به دو روش
فرنی یک دسر خوشمزه است که برای همه گروه سنی استفاده می شود. حتی نوزادان بالای شش ماه هم میتوانند از این خوراکی خوشمزه استفاده کنند. همچنین از فرنی در ایام ماه رمضان به عنوان افطاری استفاده می شود. فرنی با دو روش ( با آرد برنج، با نشاسته) تهیه می شود. ما در این بخش از سایت نیک استار طرز تهیه فرنی مجلسی را به شما تقدیم می کنیم.
طرز تهیه فرنی با آرد برنج
مواد لازم برای درست کردن فرنی با آرد برنج
دو لیوان شیر
دو قاشق سوپ خوری سر پر آرد برنج
نصف لیوان آب
چهار قاشق سوپ خوری شکر
یک قاشق غذاخوری گلاب
طرز پخت فرنی با آرد برنج
در اولین مرحله برای طرز تهیه فرنی با آرد برنج شما باید ابتدا شیر سرد را در قابلمه بریزید. سپس آرد برنج و شکر را اضافه کرده و کاملاً هم بزنید تا آرد در شیر سرد حل شود.
حالا قابلمه تان را روی حرارت گذاشته و آب را به آن اضافه کنید.
مرتباً مواد را هم بزنید و اصلا دست نگه ندارید. با اینکار آرد برنج در شیر گلوله گلوله نمی شود.
وقتی کمی غلیظ شد میتوانید گلاب را به آن اضافه کنید. اگر دوست داشتید کمی هم وانیل در آن بریزید.
وقتی فرنی تان به غلظت مورد نظر رسید آن را از روی حرارت ریخته و در حالیکه داغ است سریع در ظرف مورد نظر بریزید.
طرز تهیه فرنی با نشاسته
مواد لازم برای درست کردن فرنی با نشاسته
دو لیوان شیر
دو قاشق سوپ خوری شکر
دو قاشق سوپ خوری نشاسته
گلاب و وانیل به مقدار دلخواه
طرز پخت فرنی با نشاسته
برای طرز تهیه فرنی با نشاسته باید ابتدا شیر سرد را در قابلمه بریزید و کمی آن را هم بزنید.
حالا شکر و نشاسته را اضافه کرده و بعد قابلمه را روی شعله ملایم بگذارید.
آنقدر آن را هم بزنید تا به غلظت مورد نظرتان برسد.
در صورت تمایل به آن گلاب، وانیل و هر نوع افزودنی دلخواه را اضافه کنید.
در نهایت آن را از روی حرارت برداشته و در ظرف دلخواه بریزید.
نکات خوشمزه کردن
○ شما باید تا زمانی که فرنی تان روی حرارت است دائم آن را هم بزنید و از آن غافل نشوید.
○ شما میتوانید از زعفران آب شده یا کاکائو برای طعم دار کردن و رنگی شدن فرنی تان استفاده کنید.
○ برای تزیین فرنی میتوانید از گل محمدی، خلال پسته و بادام، گردو، پودر نارگیل و … استفاده کنید.
○ برای خوش طعم شدن فرنی مجلسی می توانید در هنگام پخت فرنی با آرد برنج و یا نشاسته مقداری خامه و کره به فرنی اضافه کنید.
○ اضافه کردن گلاب و هل به فرنی اختیاری است.
○ فرنی را روی حرارت ملایم بپزید تا از ته گرفتن فرنی جلوگیری شود.
○ برای درست کردن فرنی می توانید از عسل به جای شکر استفاده کنید.
منبع : نیک استار
4 پاسخ
ببخشید میشه بگید اون فرنی سه رنگ ها رو چه جوری درست می کنن ممنون میشم اگه یادم بدید
سلام و درود
دوست عزیز ساده ترین راه برای پخت فرنی سه رنگ اینه که فرنی رو در مقدار کم تهیه کنید بعد بهش رنگ دلخواه مثلا زعفرون یا پودر کاکائو اضافه کنیم و داخل قالب بریزید تا ببنده و این کار رو برای رنگ های دیگه هم انجام بدید. پس از بستن هر رنگ کنارش فرنی رنگ دیگه که ولرم شده رو بریزید و صبر کنید تا خوب ببنده. البته بعضی ها از پودر ژلاتین و … برای تهیه فرنی سه رنگ استفاده می کنند اما این روشی که من براتون نوشتم ساده ترین روشه
سلام. میشه بگید برای مجالس و مناسبت ها فرنی با آرد برنج بهتره یا با نشاسته؟
سلام دوست عزیز. به نظر من فرنی با نشاسته برای مهمانی ها بهتره. چون هم سریع تر حاضر میشه هم اینکه یکنواخت تره. فرنی با آرد برنج بیشتر ته می گیره یا گلوله گلوله میشه و مهارت بیشتری می خواد