طرز تهیه فرنی افغانی

طرز تهیه فرنی افغانی خوشمزه به همراه نکات خوشمزه کردن – طرز پخت فرنی خوشمزه به همراه نکات پخت جهت دادن طعم ایده آل – طرز تهیه غذای افغانی فرنی

در این بخش از آموزش طرز تهیه غذای افغانی ، طزر تهیه فرنی را برای شما کاربران گرامی آماده نموده ایم. فرنی افغانی یکی از غذاهای خوشمزه افغانی است که بسیار خوشمزه بوده و طرفداران بسیار زیادی هم دارد.

 

مواد لازم برای درست کردن فرنی افغانی

۱ – شیرگاوی ۲.۵ گیلاس

۲ – بوره به اندازه ی دلخواه شما

۳ – پسته

۴ – نیم قاشق چای خوری هیل

۵ – ناشایسته ۲.۵ قاشق

طرز تهیه فرنی افغانی

 

طرز پخت فرنی افغانی

دو گیلاس شیر را در دیک ریخته و روی حرارت بگذارید.

به اندازه ای که  میخواهید شیرین باشد بوره را بالای شیر اضافه کنید. صبر کنید و بگذارید شیر به جوش بیاید.

دونیم قاشق کلان نشایسته را در بین نیم گیلاس باقی مانده شیر حل بکنید .

حالا آن را بالای شیر به جوش آمده اضافه  نمایید . مواظب باشید زیر دیگ شیر نسوزد.

طرز پخت فرنی افغانی

حال باید آهسته آهسته شیر را شور دهید تا بسته شود.

همین که به جوش آمد فرنی را از حرارت دور نموده بعد از ۲ دقیقه در بین ظرف مورد نظر انداخته از جایش حرکت ندهید.

بعد از آن که فرنی کاملا سرد گردید . پسته پودر شده و هیل را به روی آن به هر شکل که میخواهید پاش دهید.

 

نکات خوشمزه شدن

مراقب باشید فرنی تان نسوزد. آن را دائم هم بزنید.

نشاسته را قبل از ریختن خوب پودر کنید.

اگر دوست داشتید برای رنگی شدن فرنی به آن زعفران یا کاکائو اضافه کنید.

با گل محمدی و خلال پسته و بادام آن را تزیین کنید.

 

منبع : نیک استار

مطالب پیشنهادی
نظرات

2 پاسخ

  1. این تو افغانستان به عنوان یک دسر مخصوصا در ماه رمضان تهیه میشه. ممنون از آموزش خوب شما

    1. سلام و درود
      خواهش می کنم بله دوست عزیز این یه دسر خوشمزه و پر طرفدار افغانیه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

یک × سه =