تبلیغات
خانه » آشپزی » غذای افغانی » طرز تهیه آی خانم غذای افغانی خوشمزه به صورت تصویری + نکات پخت

طرز تهیه آی خانم غذای افغانی خوشمزه به صورت تصویری + نکات پخت

طرز تهیه آی خانم

طرز تهیه آی خانم غذای افغانی خوشمزه به صورت مرحله به مرحله به همراه نکات پخت – طرز پخت آی خانم غذای افغانی – طرز تهیه آی خانم با تصویر به صورت گام به گام

طرز تهیه آی خانم

در این بخش از مطالب آشپزی سایت نیک استار طرز تهیه غذای افغانی خوشمزه ای را به نام آی خانم را به شما آموزش خواهیم داد که با خمیر، گوشت، زردک، گوجه فرنگی و … تهیه می شود و اکثرا آن را دوست دارند. سعی کنید حتما آی خانم را در منزل تهیه کرده و در کنار اعضای خانواده میل کنید.

 

مواد لازم برای تهیه آی خانم

آرد يک و نيم کيلو ( براي خمير )

○ گوشت يک کيلو گوساله يا مرغ ( نرم شده )

زردك ۴ عدد

○ کچالو ۴ عدد

گشنيز يک گيلاس ريزه شده

○ کرم يک عدد

ادنجان رومي ۴ عدد

○ نمک و مرچ به قدر ضرورت

روغن

○ چكه سير دار ۲ گيلاس

 

طرز پخت آی خانم غذای افغانی

برای تهیه آی خانم اول از همه باید خمير را از شب قبل تهيه کنید. بايد كمي ازخمير منتو نرم تر باشد. نسبت آرد و آب میتواند ۲ پیمانه به سه چهارم لیوان باشد. خمیر را گلوله گلوله کرده و در جایی نگه دارید. روی آن پلاستیک بکشید که خشک نشود.

اکنون باید زردك و كچالوي خام را بشویید. بعد كچالو و زردك را پوست كرده و رنده کنید.

در مرحله بعدی بادنجان رومي را بادست ريز ريز كرده و بعد گشنيز را هم به آن اضافه کنید.

وقتي همه را مواد با هم مخلوط شدند، گوشت را ريز ريز کرده وبعد به آن نمك و مرچ را هم اضافه کرده و حسابی با هم ترکیب کنید.

حالا خمير را گلوله گلوله برداشته اول از درجه ۵ و بعد از درجه ۲ دستگاه رشته بری بگذرانيد . این خمیر نباید خیلی هم نازک شود. البته اگر دستگاه رشته بری نداشتید میتوانید با وردنه آن را به قطر مناسب نازک کنید.

طرز تهیه آی خانم غذای افغانی

خمير را به شكل طويل بریده و در روي تخته ای با كمي ارد صاف کنید.

طرز تهیه آی خانم با تصویر

از مواد تهيه شده بر روي همه خمير مانند شکل پخش كنيد. بعد به صورت عمودی خمیر را برش دهید.

طرز تهیه آی خانم

حالا باید آنها در در ظرفی دلخواه بخار پز کنید. در اخر با اسفنج بالاي خمير ها روغن بماليد تا خشك نشوند.

تقریبا ۱۵ دقيقه صبر کنید. بعد از اين مدت قالب ها را از روی حرارت برداشته و در فضاي باز بگذاريد. وقتی که خود را گرفتند میتوانید آن را بردارید.

روي انرا با چكه و بادنجان رومي تازه ريزه شده تزيين كنيد.

 

منبع : نیک استار

این محتوا لایق چه امتیازی است؟ امتیاز دهید

یک ستارهدو ستارهسه ستارهچهار ستارهپنج ستاره (4 votes, average: 3٫50 out of 5)

دیدگاه ها

ایمیل شما نمایش داده نمی شود

نوشتن دیدگاه