تبلیغات بنری
خانه » آشپزی » انواع آش » طرز تهیه آش رشته مجلسی خوشمزه مرحله به مرحله + نکات خوشمزه کردن
بند انداز دستی اسلیککیف آرایش رول ان گو Roll N Go

طرز تهیه آش رشته مجلسی خوشمزه مرحله به مرحله + نکات خوشمزه کردن

طرز تهیه آش رشته

طرز تهیه آش رشته مجلسی خوشمزه به صورت مرحله به مرحله به همراه نکات پخت – طرز تهیه آش رشته خوشمزه مجلسی به صورت گام به گام – دستور پخت آش رشته خیلی خوشمزه

طرز تهیه آش رشته

 

در این بخش از مطالب آموزش آشپزی ، طرز تهیه آش رشته مجلسی را برای شما کاربران گرامی و عزیز آماده نموده ایم. از آش رشته در مراسم مذهبی و نذری و همچنین برای عصرانه های دور همی استفاده می شود. خیلی ها هم آش رشته را به عنوان ناهار میل می کنند. با مطالعه طرز تهیه آش رشته خوشمزه در این بخش شما میتوانید براحتی در منزل این غذا را بپزید.

 

مواد لازم برای تهیه آش رشته

نعناع خشک ……… به میزان لازم

کشک ……… به میزان لازم

آب ……… به میزان لازم

حبوبات پخته (نخود و لوبیا چیتی و عدس و ماش ) ……… از هر کدام یک پیمانه

سبزی آش (تره، شوید، گشنیز و اسفناج) ……… نیم کیلو

روغن ……… به میزان لازم

سیر ……… یک بوته

پیاز بزرگ ……… 2 عدد

آرد ……… 2 قاشق غذاخوری

رشته آشی ……… 200 گرم

نمک و زرد چوبه ……… به میزان لازم

 

 

طرز تهیه آش رشته مجلسی

برای تهیه آش رشته خوشمزه شما باید قابلمه مورد نظرتان را تا نصفه آب کرده و روی حرارت بگذارید. حالا منتظر بمانید تا آب آن جوش بیاید. در همین حین مواد اولیه را دم دست تان بگذارید.

طرز تهیه آش رشته مجلسی

 

در مرحله بعدی پیاز را در سایز دلخواه خرد کرده و در ماهیتابه بدون روغن بریزید. با اینکار آب آن گرفته می شود.

طرز تهیه آش رشته خوشمزه

 

حالا میتوانید کمی روغن به آن اضافه کنید و صبر کنید تا پیاز تان طلایی شود.

طرز تهیه آش رشته

 

در تابه ای دیگر کمی روغن ریخته و بعد چند قاشق نعناع به آن اضافه کنید. خیلی کم تفت دهید و سریع زیر حرارت را خاموش کنید. چون نعناع زود سیاه می شود.

طرز تهیه آش رشته مجلسی خوشمزه

 

در مرحله بعدی از طرز تهیه آش رشته خوشمزه سیر را هم داخل روغن داغ رنده کرده و کمی تفت می دهیم. مقداری زردچوبه هم به آن اضافه کنید.

طرز تهیه آش رشته خوشمزه مجلسی

 

حالا روی سیر دو قاشق آرد ریخته و خیلی کم تفت دهید.

طرز تهیه ی آش رشته

طرز پخت آش رشته

 

دو قاشق از نعناع داغ و دو قاشق از پیاز داغ را به آن اضافه کرده و هم می زنیم. بقیه نعناع داغ و پیاز داغ را برای تزیین نگه دارید. حتی می توانستید کمی از سیر داغ را هم نگه دارید.طرز درست کردن آش رشته

آموزش درست کردن آش رشته

 

وقتی آب قابلمه جوش آمد حبوبات پخته شده را داخل قابلمه بریزید و ده دقیقه صبر کنید تا بجوشد.

طرز تهیه آش رشته مجلسی

 

حالا میتوانید سبزی آش را هم به آن اضافه کنید.

طرز پخت آش رشته

 

در این مرحله از طرز تهیه آش رشته مجلسی صبر می کنیم تا مجددا آش جوش بیاید. بعد مخلوط پیاز داغ و سیر داغ و نعناع و آرد را به مواد داخل قابلمه اضافه می کنیم.

دستور پخت آش رشته

 

بیست دقیقه صبر می کنیم تا مواد بجوشند.

دستور تهیه آش رشته

 

حالا میتوانیم رشته آش را اضافه کنیم. برای پخت رشته آش ده دقیقه کافیست. وگرنه وا می رود. پس قبل از ریختن آن از پختن سبزی مطمین شوید.

طرز تهیه ی آش رشته

 

حالا صبر می کنیم تا آش مان جا بیفتد.

طرز تهیه ی آش رشته مجلسی

 

در نهایت هم آش رشته را در ظرف مورد نظر ریخته و با پیازداغ و نعناع داغ و سیرداغ تزیین می کنیم.

طرز تهیه آش رشته

 

نکات خوشمزه کردن آش رشته

سبزی آش رشته باید بدون ساقه بوده و درشت خرد شود.

زردچوبه آش نباید کم باشد چون هم در طعم و هم در رنگ آن تاثیر دارد.

پیاز داغ داخل آش رشته نباید کم باشد.

رشته آش حتماً باید از نوع مرغوب و تقریبا نازک باشد.

نمک آش را بعد از اضافه کردن رشته و کشک امتحان کنید. چون خود اینها شور هستند.

روغن داخل آش باید به اندازه کافی باشد.

کشک را در آش نباید جوشاند چون کشک میبرد.

استفاده از زردچوبه رنگ سبز نعنا را تیره می‌کند. پس بهتر است به آن هنگام تفت دادن زردچوبه نریزید.

زمان جا افتادن آش زمانی است که لعابی رقیق روی آش را بگیرد.

 

جهت مشاهده 60 عکس از زیباترین مدل تزیین آش رشته مجلسی جدید و خلاقانه بر روی تزیین آش رشته کلیک کنید.

 

منبع : نیک استار

این محتوا لایق چه امتیازی است؟ امتیاز دهید

یک ستارهدو ستارهسه ستارهچهار ستارهپنج ستاره (1 votes, average: 4٫00 out of 5)
loading...
ایمیل شما آشکار نمی شود

نوشتن دیدگاه

تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به سایت نیک استار می باشد کپی برداری از مطالب فقط و فقط با درج لینک منبع بلامانع است در غیر این صورت حرام است. طراحی شده توسط پارس تمز