تبلیغات بنری
خانه » آشپزی » انواع دسر » طرز تهیه عدسی با سیب زمینی به همراه نکات خوشمزه کردن
بند انداز دستی اسلیککیف آرایش رول ان گو Roll N Go

طرز تهیه عدسی با سیب زمینی به همراه نکات خوشمزه کردن

طرز تهیه عدسی با سیب زمینی

طرز تهیه عدسی با سیب زمینی خوشمزه به همراه نکات خوشمزه کردن – طرز پخت عدسی با سیب زمینی لذیذ به همران نکات پخت – طرز درست کردن عدسی با سیب زمینی و قارچ

طرز تهیه عدسی با سیب زمینی

 

طرز تهیه عدسی با سیب زمینی موضوع این بخش از مطالب آموزش آشپزی سایت نیک استار است. عدسی یکی از غذاهای خوشمزه است که می توانید به عنوان صبحانه یا شام و ناهار استفاده کنید. عدس برای سلامتی فواید زیادی داشته و کمبود آهن بدن را جبران می کند.

 

مواد لازم جهت درست کردن عدسی برای 2 نفر

عدس : 1 پیمانه

پیاز : یک عدد

رب گوجه : 1 قاشق غذاخوری

سیب زمینی : یک عدد کوچک

نمک، فلفل و زرد چوبه : به میزان کافی

آب لیمو ترش تازه : 3 قاشق غذاخوری

قارچ : به دلخواه

طرز پخت عدسی با سیب زمینی

 

طرز پخت عدسی با سیب زمینی و قارچ

برای طرز تهيه عدسي با سيب زميني اول از همه عدس ها را شسته و در قابلمه بریزید. سپس در قابلمه آب ریخته و زیر حرارت را زیاد کنید.

وقتی آب جوش آمد سیب زمینی پوست کنده را درسته در قابلمه بیندازید.

حالا زیر شعله را کم کنید تا سیب زمینی و عدس خوب مغز پخت شود.

در مرحله بعدی برای تهیه عدسی باید پیاز را پوست کنده و نگینی کنید. حالا آن را تفت دهید تا پیاز داغ طلایی شود. حالا باید به آن اضافه کرده و تفت دهید تا کمی رنگش تغییر کنید. اگر رب نداشتید میتوانید از گوجه های خیلی ریز شده اضافه کنید. نمک، فلفل، زردچوبه و مقداری آب را  هم داخل تابه ریخته و صبر کنید تا بجوش بیاید و غلیظ شود.

طرز درست کردن عدسی با سیب زمینی

 

زمانی که عدس و سیب زمینی پخته شد، سیب زمینی را از قابلمه در آورده و با گوشکوب آن را له کنید و به داخل قابلمه بریزید. اگر دوست نداشتید سیب زمینی له باشد، آن را در سایز کوچک ریز کرده و در قابلمه بریزید.

حالا مواد داخل تابه را هم داخل قابلمه بریزید و در آن را بگذارید. زیر شعله را کم کنید تا عدسی جا بیافتد.

وقتی عدسی آماده شد آن را با آب لیمو تازه و نان سنگک میل کنید.

در صورتی که می خواهید قارچ به عدسی اضافه کنید ، در هنگام اضافه کردن سیب زمینی ها ، قارچ ها را نگینی خرد کنید و به عدسی اضافه کنید.

طرز تهیه عدسی با سیب زمینی

 

حتما بخوانید  طرز تهیه لازانیا خیلی خوشمزه با سس مخصوص به صورت گام به گام

نکات خوشمزه شدن

عدس های فله ای دیرپز تر از عدس های بسته بندی است.

اگر میخواهید نفخ عدس برود از روز قبل آن را خیس کنید. البته بیشتر از 24 ساعت هم عدس نباید خیس شود.

برای سریعنر پختن عدسی ابتدا پیاز را در روغن تفت دهید و بعد از طلایی شدن، عدس‌ها را نیز اضافه کنید و بعد از این مرحله به عدس، آب اضافه کنید.

اگر آب عدسیتان تمام شد، بهتر است به آن آب جوش اضافه کنید.

اگر دوست داشتید میتوانید کمی عصاره مرغ یا سبزیجات هم در عدسی بریزید تا خوشمزه تر شود.

ادویه و چاشنی‌های خوراک عدسی را در مراحل پایانی به آن اضافه کنید. چون باعث دیر پختن آن می شود.

زیره، گلپر و آبلیمو برای طعم دادن به عدسی پیشنهاد خوبی است.

خوراک عدسی غلظت مشخصی دارد، بهتر است نه خیلی رقیق باشد و نه مانند حلیم غلیظ.

منبع : نیک استار

این محتوا لایق چه امتیازی است؟ امتیاز دهید

یک ستارهدو ستارهسه ستارهچهار ستارهپنج ستاره (3 votes, average: 4٫00 out of 5)
ایمیل شما آشکار نمی شود

نوشتن دیدگاه

تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به سایت نیک استار می باشد کپی برداری از مطالب فقط و فقط با درج لینک منبع بلامانع است در غیر این صورت حرام است. طراحی شده توسط پارس تمز