طرز تهیه عدسی با سیب زمینی

طرز تهیه عدسی با سیب زمینی خوشمزه به همراه نکات خوشمزه کردن – طرز پخت عدسی با سیب زمینی لذیذ به همران نکات پخت – طرز درست کردن عدسی با سیب زمینی و قارچ

طرز تهیه عدسی با سیب زمینی

 

طرز تهیه عدسی با سیب زمینی موضوع این بخش از مطالب آموزش آشپزی سایت نیک استار است. عدسی یکی از غذاهای خوشمزه است که می توانید به عنوان صبحانه یا شام و ناهار استفاده کنید. عدس برای سلامتی فواید زیادی داشته و کمبود آهن بدن را جبران می کند.

 

مواد لازم جهت درست کردن عدسی برای 2 نفر

عدس : 1 پیمانه

پیاز : یک عدد

رب گوجه : 1 قاشق غذاخوری

سیب زمینی : یک عدد کوچک

نمک، فلفل و زرد چوبه : به میزان کافی

آب لیمو ترش تازه : 3 قاشق غذاخوری

قارچ : به دلخواه

طرز پخت عدسی با سیب زمینی

 

طرز پخت عدسی با سیب زمینی و قارچ

برای طرز تهيه عدسي با سيب زميني اول از همه عدس ها را شسته و در قابلمه بریزید. سپس در قابلمه آب ریخته و زیر حرارت را زیاد کنید.

وقتی آب جوش آمد سیب زمینی پوست کنده را درسته در قابلمه بیندازید.

حالا زیر شعله را کم کنید تا سیب زمینی و عدس خوب مغز پخت شود.

در مرحله بعدی برای تهیه عدسی باید پیاز را پوست کنده و نگینی کنید. حالا آن را تفت دهید تا پیاز داغ طلایی شود. حالا باید به آن اضافه کرده و تفت دهید تا کمی رنگش تغییر کنید. اگر رب نداشتید میتوانید از گوجه های خیلی ریز شده اضافه کنید. نمک، فلفل، زردچوبه و مقداری آب را  هم داخل تابه ریخته و صبر کنید تا بجوش بیاید و غلیظ شود.

طرز درست کردن عدسی با سیب زمینی

 

زمانی که عدس و سیب زمینی پخته شد، سیب زمینی را از قابلمه در آورده و با گوشکوب آن را له کنید و به داخل قابلمه بریزید. اگر دوست نداشتید سیب زمینی له باشد، آن را در سایز کوچک ریز کرده و در قابلمه بریزید.

حتما بخوانید  طرز تهیه لازانیا خوشمزه در فر با سس مخصوص مرحله به مرحله + نکات مهم

حالا مواد داخل تابه را هم داخل قابلمه بریزید و در آن را بگذارید. زیر شعله را کم کنید تا عدسی جا بیافتد.

وقتی عدسی آماده شد آن را با آب لیمو تازه و نان سنگک میل کنید.

در صورتی که می خواهید قارچ به عدسی اضافه کنید ، در هنگام اضافه کردن سیب زمینی ها ، قارچ ها را نگینی خرد کنید و به عدسی اضافه کنید.

طرز تهیه عدسی با سیب زمینی

 

نکات خوشمزه شدن

عدس های فله ای دیرپز تر از عدس های بسته بندی است.

اگر میخواهید نفخ عدس برود از روز قبل آن را خیس کنید. البته بیشتر از 24 ساعت هم عدس نباید خیس شود.

برای سریعنر پختن عدسی ابتدا پیاز را در روغن تفت دهید و بعد از طلایی شدن، عدس‌ها را نیز اضافه کنید و بعد از این مرحله به عدس، آب اضافه کنید.

اگر آب عدسیتان تمام شد، بهتر است به آن آب جوش اضافه کنید.

اگر دوست داشتید میتوانید کمی عصاره مرغ یا سبزیجات هم در عدسی بریزید تا خوشمزه تر شود.

ادویه و چاشنی‌های خوراک عدسی را در مراحل پایانی به آن اضافه کنید. چون باعث دیر پختن آن می شود.

زیره، گلپر و آبلیمو برای طعم دادن به عدسی پیشنهاد خوبی است.

خوراک عدسی غلظت مشخصی دارد، بهتر است نه خیلی رقیق باشد و نه مانند حلیم غلیظ.

منبع : نیک استار

مطالب پیشنهادی
نظرات

4 پاسخ

  1. من همیشه واسه عدسی و خوراک لوبیا یه کم آب قلم اضافه می کنم خیلی خوشمزه و مقوی تره

    1. سلام و درود
      ممنون دوست عزیز از راهکارتون. درسته آب قلم خواص بالایی داره و طعم غذاها رو هم خیلی خوشمزه می کنه.

  2. سلام. ما همیشه عدسی رو از این آش فروشی ها می گرفتیم. این بار من خواستم هنرنمایی کنم با دستور شما عدسی درست کردم. نگم براتون که چقدر جا افتاده و خوشمزه شد. به نظرم از بیرونی ها خوشمزه تر شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

یازده − شش =