طرز تهیه کیک ساده با شیر

پختن کیک و شیرینی میتواند یکی از سرگرمی های مورد علاقه هر فردی به خصوص خانم ها باشد. در این مقاله قصد داریم به آموزش پخت کیک ساده با شیر بپردازیم که میتواند به عنوان کیک پایه برای روکش گاناش یا فوندانت و یا خامه و هر چیز دیگری که مدنظرتان است استفاده شود. این دستور ساده و قدیمی کیکی با طعم بسیار دلچسب به شما تحویل خواهد داد که میتوانید از آن به عنوان عصرانه در کنار چای و یا دسر بعد از غذا استفاده کنید و از طعم دلچسب آن لذت ببرید.

 

مواد مورد نیاز برای تهیه کیک ساده با شیر

تخم مرغ: 4 عدد

شکر: 2 پیمانه

وانیل یا عصاره وانیل:  یک قاشق چای خوری

آرد همه کاره: 2و ¼

بیکینگ پودر: 2 و ¼ قاشق چای خوری

شیر: 1 و ¼ پیمانه (بهتر است از شیر با چربی دو درصد استفاده شود)

کره: 10 قاشق غذاخوری (به صورت حبه ای خرد شود)

طرز تهیه کیک ساده با شیر
طرز تهیه کیک ساده با شیر

حال که مواد لازم را آماده کردیم بهتر است با هم طرز تهیه کیک ساده با شیر رو شروع کنیم.

 

طرز پخت کیک ساده با شیر

تخم مرغ ها را در یک کاسه بزرگ یا همان کاسه همزن بشکنید و با سرعت بالای همزن به مدت 5 دقیقه آن ها را هم بزنید تا به رنگ طلایی درآیند.

طرز پخت کیک ساده با شیر
طرز پخت کیک ساده با شیر

 

پس از آن شکر را به آرامی و به تدریج اضافه کنید و هم بزنید تا جایی که مخلوط و مواد شما حالتی سبک و پر مانند به خود بگیرد و پف کند. در این مرحله نوبت به اضافه کردن وانیل میرسد. سپس آرد و بیکینگ پودر را در ظرفی جدا با هم مخلوط کرده و در نهایت خمیر قبلی  را به آن اضافه کنید و به آرامی هم بزنید تا کل خمیر حالت صاف و نرمی به خود بگیرد.

طرز تهیه کیک ساده با شیر
طرز تهیه کیک ساده با شیر

 

شیر را در یک ماهیتابه کوچک بریزید سپس کره را به آن اضافه کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید و تا زمانی که کره آب شود به آن حرارت دهید. پس از آن که کره آب شد مواد را هم زده و به تدریج به خمیر اضافه کنید و هم بزنید. این کار را به آرامی و تا زمانی ادامه دهید که مواد باهم مخلوط شوند.

طرز پخت کیک ساده با شیر
طرز پخت کیک ساده با شیر

 

قالبتان را چرب کنید و مواد را در قالب مناسب ریخته و در دمای 180 درجه به مدت نیم ساعت درون فر قرار دهید. فراموش نکنید که فر را از قبل گرم کرده باشید. درجه و مدت زمان بسته به نوع و اندازه قالبتان می تواند متفاوت باشد. اگر قالب پهنی دارید می توان دمای فر را کمتر کرد. در حالت کلی در حین پخت می توانید با استفاده از یک خلال دندان، تست کنید که آیا کیک کاملا پخته یا خیر. کافی است یک خلال دندان را در وسط  کیک فرو کنید اگر موقع بیرون آوردن مواد کیک به آن نچسبیده بود کیک شما آماده است. به آن اجازه دهید تا خنک و آماده سرو شود.

این مقدار مواد برای تهیه کیک برای 12- 16 نفر کافی است. می توانید مقدار  مواد لازم را به نسبت مورد نیاز خود تقسیم کنید.

طرز تهیه کیک ساده با شیر
طرز تهیه کیک ساده با شیر

نکات آشپزی

می توانید به جای وانیل از عصاره بادام استفاده کنید و هنگام سرو آن را با خامه و بادام زمینی تست شده سرو کنید.

اگه طعم شکلات را میپسندید میتوانید پس از پایان مرحله دوم، از شکلات خرد شده استفاده کنید و آن را به مواد اضافه کرده و هم بزنید. همچنین میتوانید از پودر کاکائو هنگام افزودن آرد استفاده کنید.

هنگام چرب کردن قالب روغن اضافی را بگیرید تا روی کیک پس از پخت ترک نخورد.

 

منبع: نیک استار

مطالب پیشنهادی
نظرات

4 پاسخ

  1. سلام عرض می کنم. ممنون میشم بفرمایید که آیا می تونم به جای کره از روغن مایع استفاده کنم؟ تغییر زیادی می کنه کیک ؟

    1. سلام و درود
      بله دوست عزیز شما می تونید به جای کره از روغن مایع استفاده کنید. تغییر زیادی نمی کنه در بافت یا طعم فقط یک مقدار کیک های کره ای لطیف تر و خوش طعم تر هستند.

  2. من این کیکو درست کردم خیلی بافت جالبی داشت. خیلی سبک و پوکه و خیلی نرم و خوشمزه. پف خیلی خوبی هم داره. میشه برای کیک تولد از این کیک استفاده کنیم به عنوان کیک پایه؟

    1. سلام و درود دوست عزیز. بله این کیک شیر جزء کیک های سبک و لطیفه و اتفاقا برای خامه کشی هم بسیار مناسبه و چون سنگین نیست ترکیبش با خامه خیلی خوب خوشمزه میشه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دوازده − 12 =