طرز تهیه کوکی هندوانه شب یلدا

امروز در نظر داریم برای شما آموزش کوکی هندوانه را داشته باشیم. این کوکی های خوشمزه و جذاب نه تنها بسیار مناسب شب یلدا می باشند بلکه برای مهمانی ها و جشن های تولد نیز یک شیرینی زیبا و دلربا محسوب می شوند. با ما در ادامه ی مطلب همراه باشید تا به صورت مرحله به مرحله و دقیق با روش طبخ این کوکی های جذاب آشنا شوید.

کوکی هندوانه
طرز تهیه کوکی هندوانه خوشمزه مرحله به مرحله

 

مواد لازم جهت درست کردن کوکی هندوانه

طرز تهیه کوکی هندوانه
طرز تهیه کوکی هندوانه خوشمزه

آرد سفید سه صفر: سیصد گرم

پودر قند: صد گرم

کره: صد و پنجاه گرم

وانیل: یک قاشق چایخوری

بکینگ پودر: یک قاشق چایخوری

تخم مرغ: یک عدد

رنگ خوراکی قرمز و سبز: به میزان لازم

 

طرز تهیه کوکی هندوانه خوشمزه

مرحله ی اول: کره را در دمای محیط قرار داده تا نرم شود. سپس با همزن برقی آن را سه دقیقه هم می زنیم.

طرز تهیه کوکی هندوانه خوشمزه
طرز تهیه کوکی هندوانه خوشمزه خانگی

مرحله ی دوم: پودر قند را به کره اضافه کرده، با قاشق آن را به خوبی ترکیب می کنیم.

طرز تهیه کوکی هندوانه شب یلدا
طرز تهیه کوکی هندوانه شب یلدا

مرحله ی سوم: تخم مرغ و وانیل را به مواد اضافه کرده با قاشق به خوبی هم می زنیم تا مواد کاملا یک دست شوند.

درست کردن کوکی هنوانه
طرز تهیه کوکی هندوانه برای شب یلدا

مرحله ی چهارم: آرد و بکینگ پودر را مخلوط کرده ، دو بار الک می کنیم. سپس آن را به آرامی به ترکیب بالا اضافه کرده، با دست ورز می دهیم تا خمیر لطیفی به دست آید.برای ورز دادن خمیر می توانید آن را رروی سطح تمیزی حدود صد بار بکوبید.

طرز تهیه کوکی هندوانه برای شب یلدا
طرز تهیه کوکی هندوانه برای شب یلدا

مرحله ی پنجم: خمیر را به سه قسمت تقسیم می کنیم. یک قسمت را کنار گذاشته. به قسمت دیگر رنگ خوراکی سبز و قسمت دیگر رنگ خوراکی قرمز اضافه می کنیم. خوب ورز می دهیم تا تمام خمیر یک دست رنگ بگیرد. پس از رنگ کردن خمیر را در نایلون پیچیده در یخچال به مدت یک ساعت استراحت می دهیم.

طرز تهیه کوکی هندوانه برای یلدا
طرز تهیه کوکی هندوانه برای یلدا

مرحله ی ششم: خمیری که به رنگ قرمز در آوردیم را با کمک نایلون به شکل استوانه در می آوریم. مطابق شکل زیر دو سر نایلون را می پیچانیم تا هوایی به خمیر نخورد و خشک نشود. این خمیر را نیز یک ساعت در یخچال استراحت می دهیم.پس از بیرون آوردن از یخچال خمیر بی رنگ را با کمک وردنه روی نایلون پهن کرده به آرامی دور خمیر قرمز می پیچانیم.

طرز تهیه کوکی هندوانه شب یلدا
طرز تهیه کوکی هندوانه شب یلدا

مرحله ی هفتم: خمیر سبز را با وردنه روی یک نایلون پهن می کنیم. استوانه ی حاصل از خمیر قرمز و بی رنگ را مطابق شکل روی خمیر سبز قرار می دهیم.

طرز تهیه کوکی هندوانه مرحله به مرحله

مرحله ی هشتم: خمیر سبز را به آرامی دور خمیر بی رنگ می پیچانیم. این کار را با دقت و ظرافت انجام دهید تا کوکی های ما در نهایت بد شکل نشوند. به مدت یک ساعت این خمیر را نیز در یخچال قرار می دهیم.

حتما بخوانید  طرح نظارتی شب یلدا آغاز شد
طرز تهیه کوکی هندوانه برای شب یلدا گام به گام
طرز تهیه کوکی هندوانه برای شب یلدا گام به گام

مرحله ی نهم: پس از یک ساعت خمیر را از یخچال بیرون آورده با یک چاقوی تیز مطابق شکل زیر خمیر را برش هایی به عرض یکسان می زنیم.

طرز تهیه کوکی هندوانه خیلی خوشمزه
طرز تهیه کوکی هندوانه خیلی خوشمزه

مرحله ی دهم: دایره ها را از وسط به دو نیم برش می زنیم و در سینی فر که روی آن را کاغذ روغنی گذاشته ایم، با فاصله می چینیم.

دستور تهیه کوکی هنوانه
دستور تهیه کوکی هندوانه

مرحله ی یازدهم: سینی را در فری که از ده دقیقه ی قبل با دمای 170 درجه روشن کرده ایم، قرار می دهیم. مدت پخت این کوکی ها یازده دقیقه می باشد. اگر دمای فر شما استاندارد نیست دقت کنید هنگامی که زیر کوکی ها اندکی طلایی شود پخت آن به پایان رسیده است.

مرحله ی دوازدهم: اجازه دهید کوکی ها سرد شود، سپس با سس شکلاتی نقطه هایی به عنوان هسته ی هندوانه روی آن قرار دهید. می توانید از شکلات های چیپسی نیز استفاده کنید. کوکی ها را بدون تماس با یکدیگر در ظرف دربسته در یخچال نگهداری کنید.

کوکی هندوانه
طرز درست کردن کوکی هندوانه

نکات پخت

  • کره نباید با حرارت آب شود برای استفاده از کره در این شیرینی باید آن را در دمای محیط قرار دهید تا نرم شود.
  • می توانید از شکلات های چیپس که با حرارت آب نمی شوند به جای هسته ی هندوانه استفاده کنید. به این منظور قبل از اینکه کوکی ها را در فر قرار دهید به مقدار مناسب روی آن شکلات چیپسی بگذارید.
  • حتما هنگام برش خمیر از چاقوی تیز استفاده کنید تا شکل کوکی ها به هم نریزد.
  • هنگام چیدن کوکی ها در فر، افزایش حجم آن ها را مد نظر داشته باشید و بین کوکی ها فاصله ی مناسب قرار دهید.
  • رنگ خوراکی را یک مرتبه به مقدار زیاد به خمیر اضافه نکنید. بهتر است قطره قطره اضافه کرده هربار خمیر را ورز دهید تا رنگ دلخواهتان به دست بیاید.
  • برای اینکه شکل کوکی ها در نهایت زیبا و درست در بیاید هنگام برش زدن و رول کردن خمیر دقت کافی داشته باشید.

 

ارزش غذایی

این کوکی نیز مانند سایر کیک و کوکی ها حاوی مقدار زیادی کربوهیدرات، ویتامین های گروه ب و ای و مقدار کمی پروتئین می باشد. به دلیل استفاده از رنگ های خوراکی در این کوکی ها، استفاده ی زیاد از آن توصیه نمی شود.

 

کالری غذایی

هر کوکی حدودا 70 کیلو کالری دارد.

 

منبع: سایت نیک استار

مطالب پیشنهادی
نظرات

5 پاسخ

  1. سلام خواستم تجربه م رو از درست کردن این کوکی ها باهاتون در میون بزارم. تمام مراحل رو همنیجوری که تو دستور نوشته شده انجام دادم موقعی که رنگ ها رو مطابق دستور رول کردم خواستم برش بزنم دقت نکردم که تو دستور نوشته از چاقوی تیز استفاده کنید و با یه چاقوی معمولی برش زدم. فقط بگم که رول هام از حالت دایره به بیضی له تغییر شکل دادن و هر چی اومدم درستش کنم بدتر شد و رنگ ها با هم قاطی شد و خلاصه شبیه برش هندوانه نشد. البته خوشمزه و بامزه شد ولی خوب این بود تجربه من باشد که درس عبرتی شود برای سایرین

    1. سلام و درود
      ممنون دوست عزیز از اینکه تجربه تون رو در اختیار ما قرار دادید. اتفاقا من تو نکات پخت به این نکته اشاره کردم که حتما از چاقوی تیز استفاده کنید چون موقع برش اصلا نباید فشاری به رول ها وارد بشه تا سطح مقطع رول ها دایره بمونه و نظم رنگ هاش حفظ بشه. مطمئنم دفعه بعد کوکی هات عالی میشن دوست عزیز

  2. من این کوکی ها رو درست کردم ولی اصلا شبیه به کوکی های شما نشد. تناسب رنگ هاش به هم ریخت تو فر قاطی پاتی شد.

    1. سلام و درود
      دوست عزیز احتمالا مقدار رنگی که به مایع کوکی اضافه کردی یکسان نبوده. منظورم اینه که مثلا برای مقدار مساوی خمیر کوکی مقدار رنگی که استفاده کردی مساوی نبوده.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شانزده − ده =