طرز تهیه چیز کیک انار یخچالی برای شب یلدا
آموزش تصویری طرز تهیه چیز کیک انار یخچالی خوشمزه برای شب یلدا مرحله به مرحله همراه با نکات مهم ، دستور چیز کیک انار بدون فر ، چیز کیک با بیسکویت پتی بور
چیز کیک ها یکی از پر طرفدارترین انواع کیک ها به شمار می روند و به دلیل کالری کمتری که نسبت به کیک های خامه ای دارد خیلی ها چیز کیک رو به کیک های خامه ای ترجیح میدن. علاوه بر اون چیز کیک ها بسیار زیبا و جذاب هستند و گزینه ی مناسبی برای جشن ها و مهمانی های شما محسوب می شوند. امروز می خوام به شما طرز تهیه یک چیز کیک خوشمزه رو آموزش بدم که مناسب شب یلداست و دستورالعمل بسیار ساده ای داره. چیز کیک ها دو نوع هستند چیز کیکی که در فر پخته می شه و چیز کیک یخچالی. چیز کیکی که من می خوام آموزش بدم از نوع یخچالیه و هرکسی از عهده ی درست کردنش برمیاد. با ما در ادامه ی آموزش طرز تهیه چیز کیک انار یخچالی خوشمزه همراه باشید.
مواد لازم جهت درست کردن چیز کیک انار
○ بیسکوییت پتی بور پودر شده: دو بسته
○ کره ی آب شده: صد گرم
○ ژله آلوورا: یک بسته
○ آب جوش: یک لیوان
○ پودر ژلاتین: یک قاشق غذاخوری
○ آب سرد: یک چهارم لیوان
○ شکر: سه قاشق غذا خوری
○ پنیر خامه ای: دویست گرم
○ خامه صبحانه: یک بسته
○ ژله ی انار: یک بسته
○ آب جوش: یک و نیم پیمانه
○ انار دون کرده: به میزان لازم
طرز تهیه چیز کیک انار برای شب یلدا
مرحله ی اول: بیسکوییت ها را داخل دستگاه غذاساز پودر می کنیم. کره یی که در دمای محیط نرم شده است را به بیسکوییت ها اضافه می کنیم و با قاشق آن ها را به خوبی مخلوط می کنیم.
مرحله ی دوم: کف قالب کمربندی را کاغذ روغنی می گذاریم. مخلوط بیسکوییت و کره را روی آن می ریزیم و خوب آن را صاف می کنیم تا همه جای قالب به طور یکسان پخش شود. قالب را به مدت بیست دقیقه در فریزر قرار می دهیم. باید به حدی سفت بشه که انگشت به سط آن می زنیم رد انگشت روی بیسکوییت نماند.
مرحله ی سوم: پودر ژلاتین را در آب حل کرده، کنار می گذاریم.
مرحله ی چهارم: ژله ی آلوورا رادر آب جوش ریخته شکر را به آن اضافه می کنیم و با قاشق خوب هم می زنیم.
مرحله ی پنجم: پنیر خامه ای را به مواد اضافه کرده خوب هم می زنیم.
مرحله ی ششم: به هم زدن ادامه می دهیم تا مواد کاملا حل شده به شکل زیر در بیایند.
مرحله ی هفتم: ژلاتینی که در آب حل شده را به موادمان اضافه می کنیم و به خوبی هم می زنیم.
مرحله ی هشتم: بعد از بیست دقیقه قالب چیز کیک را از فریزر بیرون می آوریم، کرمی که در مرحله ی قبل درست کردیم را روی بیسکوییت ها می ریزیم. سپس مجددا قالب را در فریزر قرار می دهیم .حدودا نیم ساعت زمان می دهیم تا کرم چیز کیک خوب بسته شود.
مرحله ی نهم: در این فاصله ژله ی انار را با یک و نیم پیمانه آب جوش ترکیب کرده خوب هم می زنیم تا ذرات شکر موجود در ژله در آب حل شوند.
مرحله ی دهم: بعد از اینکه کرم روی کیک خوب بست قالب را از فریزر خارج می کنیم.
مرحله ی یازدهم: مقداری از ژله ی انار را که از حرارت افتاده است روی چیز کیک می ریزیم. در یخچال می گذاریم و اجازه می دهیم این ژله نیم بند شود.
مرحله ی دوازدهم: بعد از نیم بند شدن ژله ی انار آن را از یخچال خارج می کنیم. مقداری انار روی ژله می ریزیم ، دقت کنید که انارها یک نواخت در سطح کیک پخش شوند. باقی ژله ی انار را روی انارها می ریزیم. و مجددا قالب را در فریزر قرار می دهیم به مدت پانزده الی بیست دقیقه تا ژله بسته شود.
مرحله ی سیزدهم: بعد از بسته شدن ژله با احتیاط کمربند قالب را باز کرده چیز کیک را از قالب خارج می کنیم و در ظرف مناسب قرار می دهیم. در این مرحله می توانیم تا هنگام سرو چیز کیک را در یخچال نگهداری کنیم.
نکات مهم
- برای تهیه ی چیز کیک ها بهتر است از قالب کمربندی استفاده کنید اما چنانچه قالب کمربندی در دسترس نباشد، می توانید یک طلق تمیز را برش داده با چسب دور قالب معمولی خود بچسبانید. باید طلق را به گونه ای در قالب قرار دهید که به عنوان دیواره ی قالب عمل کند و کرم و ژله ای که روی کیک می ریزیم را اطراف کیک نگه دارد و از آن خارج نشود.
- حتما دقت کنید که ژله ی نهایی که روی کرم می ریزید باید کاملا خنک باشد تا کرم زیر خود را خراب نکند. م یتوانید از ژله هایی با طعم های مختلف استفاده کنید.
- پنیر خامه ای مورد استفاده ی شما باید بدون نمک باشد. انواع پنیر خامه ای موجود در بازار دارای نمک می باشد تنها گزینه ی مناسب پنیر ماسکارپونه ی کاله می باشد.
ارزش غذایی
چیز کیک ها علاوه بر بافت و طعم عالی خود ارزش تغذیه ای بالایی نیز دارند. استفاده از ژله و پنیر در این کیک باعث می شود چیز کیک ها یک میان وعده ی مفید برای سلامت استخوان ها و پوست و مو محسوب شوند. همچنین سرشار از کلسیم، پروتئین و اسیدهای چرب مورد نیاز بدن می باشند. اضافه کردن انار به ترکیب این چیز کیک خواص ضد التهابی و آنتی اکسیدانی آن را بالا می برد و مقداری ویتامین ث به آن اضافه می کند.
کالری غذایی
یک برش از این کیک ( حدودا یک هشتم) حدود 230 کیلو کالری دارد.
منبع: سایت نیک استار
7 پاسخ
سلام تو شهر ما پنیر ماسکار پونه گیر نمیاد جایگزینی نداره؟
سلام دوست عزیز فروشگاههای بزرگ و زنجیره ای معمولا این پنیر رو دارن . اگه گیرتون نمیاد میتونید از هر پنیر خامه ای که نمک نداشته باشه استفاده کنید.
با ساقه طلایی هم میشه؟
سلام و درود
بله میشه دوست عزیز
سلام و خسته نباشید عرض می کنم خدمتتون. میشه بفرمایید که اگه بخوام به جای بیسکوییت از کیک اسفاده کنم روش کار به چه صورته؟
سلام دوست عزیز ممنونم. راستش این چیز کیک ها به چیز کیک های یخچالی معروفن و معمولا بیس این چیز کیک ها از بیسکوییته، من تا حالا امتحان نکردم ولی امتحانش ضرری نداره و فکر نمی کنم بد بشه، شما کیک رو با دست یا داخل غذاساز پودر کنید و به جای بیسکوییت پودر شده از کیک پودر شده استفاده کنید. فقط کرم پنیری رو یه کم سفت تر درست کنید چون کیک نرم تر از بیسکوییته و کرم پنیری کمتری نیاز داره. بقیه مراحل رو مثل دستور ادامه بدید. فکر می کنم چیز کیک جالبی بشه. نتیجه رو بهم اعلام کنید لطفا
ممنون عزیز طبق راهنمایی شما چیز کیک با پایه کیک درست کردم. ظاهرش که خیلی خوب بود اما راستش مزه ش رو زیاد دوست نداشتم چون با این که یه مقدار آب رو کم کرده بودم تا کرم پنیری سفت بشه کیکم زیادی شل شده بود ظاهرا باید مقدار بیشتری از آب رو حذف می کردم. به هر حال تجربه خوبی بود ممنون