غذای ژاپنی



طرز تهیه کوفته برنجی ژاپنی اصیل و خوشمزه با تن ماهی مرحله به مرحله

طرز تهیه کوفته برنجی ژاپنی اصیل و خوشمزه با تن ماهی مرحله به مرحله

طرز تهیه کوفته برنجی ژاپنی (اونیگیری) اونیگیری یا کوفته برنجی ژاپنی یکی از معروفترین و متداولترین غذاهای ژاپنی می باشد. در ژاپن اونیگیری به تنهایی یک غذا محسوب نمی شود بلکه همواره به عنوان غذای همراه سر میز گذاشته می شود. روش کلی پخت کوفته برتجی ژاپنی به این صورت است که برنج ژاپنی را با مقدار زیادی آب روی حرارت می گذارند تا زمانی که کاملا پخته شود و آب آن تمام شود. سپس این برنج را به شکل های مختلف به هم فشرده می کنند، مثلا شبیه به کوفته ...

ادامه مطلب