رکنا: بلاتکلیفی در بیان قیمت‌های جدید، بازار خودرو را در رکود مطلق قرار داده و همه دست از معامله کشیده‌اند تا با اعلام قیمت‌های جدید خرید و فروش خودروها را انجام دهند.

به گزارش رکنا، در یک ماه اخیر هر روز اخبار متفاوتی از اعلام قیمت‌های جدید خودروهای داخلی آنهم هم به نقل از مسئولان دولتی منتشر می‌شود به نحوی که هر یک اعلام می کنند ستاد تنظیم بازار این هفته قیمت‌های جدید را به شرکت ها ابلاغ می کند اما روز مقرر فرا می رسد و خبری از اعلام قیمت های جدید نیست. به نظر می رسد همچنان مسئولان دولتی درباره قیمت های جدید به توافق نرسیده و هر کس به صورت سلیقه ای خبرهای تأیید نشده ای را اعلام می کند.

در حال حاضر به نظر می‌رسد وزارت صمت به دنبال آن است تا این افزایش قیمت ها بیش از ۱۰ درصد باشد چراکه به گفته معمارباشی مدیرکل دفتر نیرومحرکه وزارت صمت باید به زیان تولید خودروسازان پایان داد.

وی با اعلام اینکه با وضعیتی که شرکتهای خودروساز با آن مواجه هستند امکان فعالیت دیگر وجود ندارد زیرا تولید برای آنها زیان ده شده است، گفته است: این هفته در جلسه ستاد تنظیم بازار جمع بندی برای قیمت های جدید انجام می شود.

بعد از این سخنان محمدصادق مفتح مقام وزیر صنعت، معدن و تجارت در امور بازرگانی در پاسخ به اینکه آیا قرار است فردا (چهارشنبه) تصمیمی درخصوص افزایش قیمت کارخانه‌ای خودروها اتخاذ شود، گفته است: تعیین قیمت خودروها به ستاد تنظیم بازار سپرده شده، اما اینکه این موضوع در دستور کار این هفته ستاد تنظیم بازار قرار می‌گیرد یا خیر هنوز مشخص نیست. انجام این کار، مستلزم کار کارشناسی از سوی کارشناسان است و مطابق آنچه تاکنون اطلاع دارم هنوز مقدمات لازم فراهم نشده است و اعضا به جمع‌بندی نرسیده اند.

این بلاتکلیفی در بیان قیمت‌های جدید، بازار خودرو را هم در رکود مطلق قرار داده و همه دست از معامله کشیده‌اند تا با اعلام قیمت‌های جدید خرید و فروش خودروها را انجام دهند.

در حال حاضر پراید ۱۱۱ با قیمت ۱۷۱ میلیون تومان، پژو ۲۰۶ تیپ ۲ با قیمت ۲۶۰ میلیون تومان، پژو پارس سال ۲۷۸ میلیون تومان، تیبا ۲ با قیمت ۱۷۵ میلیون تومان، رانا پلاس ۲۶۵ میلیون تومان، دنا معمولی ۳۴۵ میلیون تومان، پژو ۲۰۷ اتوماتیک ۴۸۰ میلیون تومان، سمند ال ایکس ۲۴۷ میلیون تومان، ساینا ۱۸۰ میلیون تومان و پژو ۲۰۶ تیپ با قیمت ۵ ۳۰۳ میلیون تومان به فروش می‌رسد.

مطالب پیشنهادی
نظرات

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

5 × چهار =

همچنین بخوانید
رکنا: تولیدکنندگان محتوا مسئول محتوایی هستند که منتشر می‌کنند. اما مدیران سایت‌ها و پلتفرم‌ها خودشان محتوایی ارائه نمی‌کنند و صرفا فضا را برای ارائه محتوا آماده می‌کنند. کار آن‌ها ایجاد امکان دانلود، آپلود، اشتراک‌گذاری و ذخیره محتوا است و سایت‌هایی مثل «دیوار»، «آپارات» و «یوتیوب» در این رده قرار می‌گیرند.
رکنا: عضو قضائی شورای رقابت طی نامه‌ای از دادستان کل کشور خواستار پیگیری اقدامات غیرقانونی وزارت صمت و خودروسازان در خصوص افزایش قیمت شد و تأکید کرد؛ اقدام خودروسازان قطعاً دادگستری را با انبوهی از پرونده‌های قضائی روبه رو می‌کند.