طرز تهیه نان گیپوری

آموزش تصویری طرز تهیه نان گیپور تابه ای خوشمزه مرحله به مرحله به همراه نکات مهم پخت، جهت درست کردن این نان گیپوری تابه ای مجلسی با ما همراه باشید.

طرز تهیه نان گیپور تابه ای
طرز تهیه نان گیپور مرحله به مرحله

 

اگه دلتون می خواد هنرتون رو به رخ مهمان هاتون بکشید و یک غذای کاملا هنری و قشنگ آماده کنید، پیشنهاد می کنم این آموزش رو حتما تا انتها ببینید. ساندویچ گیپوری در واقع یک نوع ساندویچه که مواد میانیش تفاوتی با ساندویچ های دیگه ندارن و می تونه بسته به سلیقه ی شما هر چیزی رو شامل بشه، اما نان این ساندویچ ها خانگیه و کاملا متفاوت با نان باگت های معمولی. یک نان کاملا زیبا و جذاب بدون فر که زیبایی میز غذای مهمانی های شما رو صد چندان خواهد کرد. با نیک استار در ادامه ی مطلب همراه باشید تا به صورت تصویری و مرحله به مرحله پخت این نان های زیبا رو به شما آموزش دهیم.

 

مواد لازم جهت درست کردن نان گیپوری

آرد: یک پیمانه

شیر: یک پیمانه

تخم مرغ: یک عدد

نمک،فلفل و ادویه های دلخواه: به میزان لازم

 

 

طرز پخت نان گیپوری

مرحله اول: تخم مرغ را در ظرفی ریخته خوب هم می زنیم تا کف کند.

طرز تهیه نان گیپور مرحله به مرحله

 

مرحله دوم: آرد را الک کرده به تخم مرغ اضافه می کنیم.

طرز پخت نان گیپور تابه ای

 

مرحله سوم: شیر را به مواد اضافه می کنیم و خوب مواد را با هم مخلوط می کنیم.

طرز درست کردن نان گیپور تابه ای

 

مرحله چهارم: وقتی مواد به شکل زیر در آمد مقداری نمک به آن اضافه کرده، هم می زنیم.

دستور تهیه نان گیپور تابه ای

 

مرحله پنجم: یک خمیر رقیق داریم که برای اینکه نان ها یک دست و خوب در بیایند باید خمیر را از صافی رد کنیم.

آموزش تصویری طرز تهیه نان گیپور تابه ای

 

مرحله ششم: خمیر را پس از اینکه از صافی رد کردیم، داخل قیف یا ظرف های پلاستیکی سس خوری می ریزیم.

طرز تهیه نان گیپور تابه ای گام به گام

 

مرحله هفتم: مقدار کمی روغن در تابه می ریزیم. خیلی کم، فقط در حدی که کف تابه کاملا چرب شود.

حتما بخوانید  طرز تهیه نان سیر خوشمزه رستورانی مرحله به مرحله + نکات مهم پخت

آموزش تهیه نان گیپور

 

مرحله هشتم: خمیر را به این شکل یا هر شکل دلخواه کف تابه می ریزیم. چند دقیقه صبر می کنیم تا پخته شود. سپس آن را پشت و رو می کنیم تا طرف دیگر نان نیز طلایی شود.

طرز تهیه نان گیپور مرحله به مرحله

 

مرحله نهم: نان ها را پس از پخت در قابلمه می گذاریم و درش را می بندیم تا هنگام مصرف خشک و شکننده نشود. انواع کتلت، فلافل و … را می توانید داخل این نان ها قرار داده و سرو کنید.

طرز تهیه نان گیپور تابه ای مجلسی

 

 

نکات پخت

  • برای طعم دار کردن نان گیپورها می توانید از ادویه های مختلف یا سبزی خشک به میزان کم استفاده کنید.
  • پخت این نان ها و انواع پنکیک یک فوت کوزه گری دارد، برای فهمیدن زمان مناسب برای پشت و رو کردن آن ها، پس از چند دقیقه که از پخت آن ها گذشت با انگشت به سطح خمیر یزنید، اگر خمیر نان به دست شما نچسبید یعنی زمان پشت و رو کردن نان می باشد.
  • می توانید مقدار کمی سبوس گندم به آرد اضافه کنید، یک قاشق از اؤد را بردارید و به جایش یک قاشق سبوس بریزید فقط حتما سبوس را قبل از ریختن داخل آرد، الک کنید.

 

ارزش تغذیه ای

این نان دارای کربوهیدرات، قند، فیبر، آب، چربی و پروتئین است. دارای مقدار قابل توجهی ویتامین b9 یا فولات می باشد. همچنین ویتامین های a e k c و ویتامین های گروه b می باشد. از مواد معدنی موجود در آن نیز می توان به کلسیم، آهن، منیزیم، فسفر، پتاسیم، روی، مس، منگنز و سلنیم اشاره کرد. این مواد در تمام نان هایی که ارد، شیر و تخم مرغ دارند موجود می باشد.

 

کالری غذای

هر صد گرم از این نان حدودا 255 کیلو کالری انرژی دارد که برای سوزاندن آن حدودا 35 دقیق پیاده روی تند مناسب می باشد.

 

منبع: nikstar.ir

مطالب پیشنهادی
نظرات

یک پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

5 + هفده =