طرز تهیه چیز کیک با رویه گیلاس
کیک پنیر یا چیز کیک یکی از خوشمزه ترین کیک ها می باشد که خیلی راحت تهیه می شود افرادی که دوست دارند کیک های مختلف و با طعم های متفاوت تهیه نمایند این کیک بسیار خوشمزه و طعم بسیار متفاوتی دارد شما می توانید از دستور تهیه این کیک استفاده نموده و در خانه انواع کیک ها را درست نموده و با عزیزانتان نوش جان نمایید در ادامه جزئیات بیشتر طرز تهیه چیز کیک با رویه گیلاس به صورت مرحله به مرحله را در سایت نیک استار خواهید دید با ما همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه خمیر چیز کیک :
- 200 گرم بیسکویت
- 60 گرم کره ذوب شده
- 600 گرم پنیر معمولی
- 1 لیوان شکر
- 3 عدد تخم مرغ
- قاشق غذاخوری نشاسته
- 1 بسته وانیل
- مقداری آب لیمو
- خامه مایع دو لیوان
مواد لازم برای تهیه سس گیلاس :
- 300 گرم گیلاس یخ زده
- 5 قاشق غذاخوری شکر
- 1 فنجان آب
- 2 قاشق غذاخوری نشاسته (نصف فنجان آب حل شود)
روش تهیه چیز کیک با رویه گیلاس :
1.اول از همه یک کاغذ کیک را روی قالب کیک مان قرار داده و اجازه می دهیم لبه های کاغذ از قالب بیرون تر باشد تا مواد کیک از قالب به بیرون نریزد.
2. روی کاغذ کیک که در قالب کیک قرار داده اید کره ذوب شده ای که دارید را بمالید تا کاغذ کیک کاملا چرب شود .
3.سپس پایه قالب ما را با فویل آلومینیومی پوشش دهید.
4.ابتدا بیسکویت ها را پودر نموده و داخل کاغذ کیک در قالب ریخته و بقیه کره ذوب شده را روی بیسکویت ها بریزید.
5.بیسکویت ها را با کره ذوب شده در قالب با ته لیوان سفت نموده و به مدت 15 دقیقه در یخچال قرار دهید تا خنک شده و به حالت جامد در بیاید.
6. در این مدت می توانید پنیر و خامه خود را در کاسه با هم زن مخلوط نموده تا روز بیسکویت و کره در قالبتان اضافه نمایید .
7. شکر را به خامه و پنیز اضافه نمایید.
8. تخم مرغ ها را به مخلوط اضافه نموده و هم بزنید سپس نشاسته را با وانیل و آب لیمو اضافه کنید و مخلوط کنید و به هم بزنید.
9. قالب کیک را از یخچال بر داشته و برای گذاشته به فر آماده نمایید مخبوط را یه بیسکویت و کره در قالبتان اضافه نمایید.
10. کمی آب گرم در سینی فر ریخته و فر را در درجه 180 قرار داده و اجازه دهید فر شما به مدت 10 دقیقه گرم شود تا بعد از گرم شدن فر کیک را داخلش قرار دهید .
11.کیک را داخل فر قرار داده و درجه حرارت فر را روی 160 درجه قرار دهید و اجازه دهید کیک حدود 50 دقیقه در فر باقی مانده تا مواد داخل کیک خوب بپزد .
12.فر را خاموش نموده و یک ساعت کیک را ذر داخل فر قرار داده درب فر را باز ننمایید تا کیک شما داخل فر خنک شود .
13. در این مدت به تهیه سس گیلاس بپردازید گیلاس های یخ زده را در یک ظرف قرار داده و یک لیوان شکر را روی گیلاس ها ریخته و یک لیوان آب بریزید.
14.نشاسته را با نیم فنجان آب حل نموده و به سس گیلاس اصافه می نماییم .
15.اجازه دهید سس گیلاس پخته و همه آبش تبخیر شود و کمی سفت تر شود .
سس گیلاس را بر روی کیک مان که در داخل فر خنک شده می ریزیم .
بعد از اینکه سس گیلاس روی کیک را پوشاند در در یخچال و فریزر به مدت 3 ساعت قرار میدهید تا سس کیک شما به حالت جامد در بیاید .
شما می توانید کیک را از یخچال در آورده و برش داده و با عزیزانتان میل نمایید.
منبع: nefisyemektarifleri.com ترجمه شده توسط نیک استار
2 پاسخ
چه چیز کیک متفاوتی. فکر می کردم چیز کیک هایی که بیسکوییت دارن دیگه نباید تو فر پخته بشن. این رسپی تفکرات من در مورد چیز کیک رو عوض کرد خوشمزس؟
سلام و درود
دوست عزیز حق با شماست این چیز کیک یک نوع متفاوت و جدید از چیز کیکه بافت و طعم خیلی جالبی داره. علاوه بر این که خوشمزه س اون قسمت کرمی پس از پخته شدن داخل فر خیلی بافت جدید و خوبی پیدا می کنه. پیشنهاد می کنم امتحان کنید