طرز تهیه شکلات مایع با پودر کاکائو

سس شکلاتی علاوه بر این که خیلی خوشمزه ست خیلی هم کاربردیه و برای تزیین انوع کیک، بیسکوییت، دسر، بستنی و … می تونید ازش استفاده کنید. امروز یک دستور عالی برای تهیه سس شکلاتی به شما آموزش خواهم داد که مطمئنم با یک بار درست کردن سس شکلاتی با این دستور، دیگه سراغ دستورهای دیگه نمیرین. این رسپی رو از یه سایت خارجی ترجمه کردم. این سس ماندگاری زیادی داره و دو ماه داخل یخچال قابل نگهداریه. با ما همراه باشید تا طرز تهیه شکلات مایع با پودر کاکائو رو به صورت مرحله به مرحله و تصویری به شما آموزش دهیم.

طرز تهیه شکلات مایع با پودر کاکائو

مواد لازم جهت درست کردن سس کلاتی

  • شکر : دو پیمانه
  • پودر کاکائو تلخ و مرغوب : سه قاشق غذاخوری سرپر
  • کره : چهار قاشق سوپخوری
  • شیر عسلی : یک قوطی

 

طرز تهیه سس شکلاتی با پودر کاکائو

مرحله ی اول: شکر، کره و پودر کاکائو را در ظرفی با هم مخلوط می کنیم. نیازی به آب کردن کره نمی باشد.

طرز تهیه سس شکلاتی با پودر کاکائو

 

مرحله ی دوم: یک قوطی شیر عسلی ( شیر تغلیظ شده)  به مواد اضافه می کنیم.

طرز تهیه شکلات مایع با پودر کاکائو

 

مرحله ی سوم: همه ی مواد را با هم مخلوط می کنیم. سپس ظرف را روی شعله ی گاز می گذاریم و شعله را زیاد می کنیم تا مواد به جوش بیاید. اجازه می دهیم مواد به مدت دو الی چهار دقیقه به خوبی بجوشند و در حین جوشیدن مواد را با قاشق فلزی هم می زنیم. پس از چهار دقیقه جوشیدن، سس شکلاتی آماده است. آن را در ظرف مناسب ریخته داخل یخچال نگهداری می کنیم.

طرز تهیه سس شکلاتی با پودر کاکائو

 

نکات مهم

  • حتما از پودر کاکائوی مرغوب و الک شده در این دستور استفاده کنید.
  • بهتر است از ابتدا مواد را در ظرفی که قابلیت قرار گیری بر روی شعله ی گاز را دارد مخلوط کنید.
  • شیر عسلی مورد استفاده در این رسپی در واقع همان شیر تغلیظ شده است که معمولا در ایران با نام شیر عسلی الفجر شناخته می شود. یک قوطی کامل از این شیر عسلی برای تهیه ی این سس لازم می باشد.
  • در صورت تمایل به طعم دار کردن سس می توانید مقداری وانیل یا پودر پوست پرتقال خشک شده یا پودر هل به سس شکلاتی اضافه کنید.

طرز تهیه شکلات مایع با پودر کاکائو

 

ارزش غذایی

پودر کاکائو منبع خوبی از منیزیم، آهن، مس و … می باشد. البته میزان پودر کاکائو در سس های شکلاتی نسبت به شکر و چربی موجود در سس بسیار کم می باشد بنابراین می توان گفت سس های شکلاتی به جز خوشمزگی، کالری بالا و چربی و قند بالا ارزش غذایی دیگری ندارند و بهتر است مصرف آن به تزیینات ناچیز بر روی انواع کیک و دسر محدود شود.

 

میزان کالری

هر صد گرم سس شکلاتی حدودا 290 کیلو کالری انرژی دارد که حدودا  چهل دقیقه پیاده روی تند برای سوزاندن آن مناسب می باشد.

 

منبع: سایت نیک استار

مطالب پیشنهادی
نظرات

6 پاسخ

    1. سلام و دارود

      شیرین هستش و اینکه شیر عسل همون قوطی ای هستش که عکس گاو روشه، باید از فروشگاه شیرعسل تهیه کنید.

  1. من این سس رو درست کردم به روشی که آموزش دادید خیلی عالی و خوب شده فکر نمی کردم با پودر کاکائو بشه سس شکلاتی درست کرد. فقط مشکلش اینه که طعم شیر عسلی غالبه که البته طعمش خیلی خوبه.

    1. سلام و درود

      خوشحالیم که از این سس خوشتون اومده و راضی بودید از این رسپی. برای طعم غالبش می تونید طعمی که دوست دارید مثلا رنده پوست لیموترش، وانیل، دارچین یا … رو به مقدار کم بهش اضافه کنید تا طعم متفاوتی داشته باشه. می تونید اول یک مقدار خیلی کم مثلا یک قاشقش رو طعم دار کنید و بچشید بعد اگه دوست داشتید تمام سسی که درست کردید رو طعم دار کنید.

  2. از این سس می تونم برای تزیین کیک استفاده کنم؟ سفت میشه بعدش که بزارم کیک رو تو یخچال؟

    1. سلام و درود
      بله به سفتی گاناش نمیشه اما خیلی خیلی خوشمزه میشه روشم می تونید با کمی شکلات سفید رنده شده تزیین کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

5 × 3 =