تولید شیره انگور به روش سنتی در شهرستان سبزوار

تولید شیره انگور در شهرستان سبزوار به روش سنتی آغاز شده است این کار روش سنتی در فصل پاییز بعد از اینکه انگور ها را چیدن آغاز می شود انگورهای چیده شده در مخازن بتنی ریخته و با روش های سنتی فشار می دهند تا شیره و آب انگورها بیرون بیاید بعد از  این کار شیره انگور را در دیگ ها ریخته و روی آتش قرار می دهند تا آب انگورها تبخیر شده و شیره انگورها برجای بماند در ادامه تصاویر و جزئیات بیشتر گزارش تصویری از تولید شیره انگور در شهرستان سبزوار را در سایت نیک استار خواهید دید با ما همراه باشید.

شیره انگور یکی از سوغات‌های شهرستان خوشاب است که به صورت سنتی در کارگاههای شهرستان درست می شود. شیره انگور بیشتر در فصل پاییز و زمستان در وعده صبحانه میل می شود و از انرژی بالایی برخوردار است.

تولید شیره انگور در شهرستان سبزوار

تولید شیره انگور در شهرستان سبزوار

تولید شیره انگور در شهرستان سبزوار

تولید شیره انگور در شهرستان سبزوار

تولید شیره انگور در شهرستان سبزوار

تولید شیره انگور در شهرستان سبزوار

تولید شیره انگور در شهرستان سبزوار

تولید شیره انگور در شهرستان سبزوار

تولید شیره انگور به روش سنتی در شهرستان سبزوار

تولید شیره انگور در شهرستان سبزوار

تولید شیره انگور در شهرستان سبزوار

تولید شیره انگور به روش سنتی در شهرستان سبزوار

تولید شیره انگور در شهرستان سبزوار

تولید شیره انگور در شهرستان سبزوار

تولید شیره انگور به روش سنتی در شهرستان سبزوار

تولید شیره انگور در شهرستان سبزوار

تولید شیره انگور در شهرستان سبزوار

تولید شیره انگور به روش سنتی در شهرستان سبزوار

تولید شیره انگور در شهرستان سبزوار

تولید شیره انگور در شهرستان سبزوار

تولید شیره انگور به روش سنتی در شهرستان سبزوار

تولید شیره انگور در شهرستان سبزوار

منبع: میزان

مطالب پیشنهادی
نظرات

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پنج × پنج =