طرز تهیه بیسکویت کوکی

آموزش تصویری طرز تهیه بیسکویت کوکی خیلی خوشمزه مرحله به مرحله به همراه نکات مهم پخت جهت خوشمزه کرد و دادن طعمی ایده آل، جهت درست کردن این کوکی بیسکویت خوشمزه با نیک استار همراه باشید.

بیسکویت کوکی
طرز تهیه بیسکویت کوکی مرحله به مرحله

بیسکویت کوکی چیست؟ بیسکویت از آن دسته خوراکی هاییست که معمولا همیشه باید در خانه موجود باشد، بچه ها عاشق بیسکویت هستن و دوست دارند در طول روز چند بار بیسکویت بخورند. چند بیسکویت به همراه یک لیوان شیر یک میان وعده خوشمزه و مقوی برای بچه ها و حتی بزرگتر ها محسوب می شود. یک عصرانه لذت بخش می تواند یک فنجان چای و چند بیسکویت باشد. از آن جایی که بیسکویتهای بازاری مملوء از افزودنی های مچاز خوراکی، روغن های اشباع و مواد مضر دیگری می باشند بهتر است خودتان در منزل بیسکویت بپزید. پخت بیسکویت کوکی بسیار راحت است و انقدر سریع و بی دردسر بیسکویتها آماده می شود که با چند بار تجربه، بیسکویت پختن یکی از فعالیت های عادی و روزمره شما خواهد شد. برای مشاهده طرز تهیه بیسکویت کوکی خوشمزه با ما در ادامه همراه باشید.

 

مواد لازم جهت درست کردن بیسکویت کوکی

  • شکر دانه ریز: صد گرم
  • کره: صد گرم
  • آرد مخصوص شیرینی پزی: صد و هفتاد و پنج گرم
  • تخم مرغ در سایز متوسط: یک عدد

 

طرز پخت بیسکویت کوکی

مرحله اول: اولین مرحله برای پخت اکثر کیک ها و شیرینی ها روشن کردن فر می باشد. زیرا لازم است هنگامی که بیسکویت ها در فر قرار می گیرند فر حداقل از یک ربع قبل روشن و داغ شده باشد. فر را روی 190 درجه سانتیگراد روشن می کنیم.

طرز تهیه بیسکویت کوکی با فر

مرحله دوم: کره را ده دقیقه در دمای اتاق قرار می دهیم. سپس کره ها را تکه کرده همراه با شکر در کاسه ای بزرگ می ریزیم. کره و شکر را با همزن دستی یا با قاشق خوب هم می زنیم تا با هم مخلوط شوند و سبک شوند.

طرز تهیه بیسکویت کوکی گام به گام

مرحله سوم: وقتی کره و شکر با هم مخلوط شدند یک عدد تخم مرغ به آن اضافه می کنیم. با همزن برقی مواد را خوب با هم مخلوط می کنیم تا مخلوط به یک مایع کشدار کرم رنگ تبدیل شود. در صورت تمایل در این مرحله مقداری وانیل یا هر طعم دهنده دیگری در حد یک قاشق چایخوری اضاقه می کنیم.

طرز درست کردن بیسکویت کوکی خوشمزه

مرحله چهارم: آرد را از الک رد کرده و به مواد اضافه می کنیم. مواد را تا جایی که می شود با یک قاشق چوبی هم می زنیم تا با هم مخلوط شوند.

دستور تهیه بیسکویت کوکی خیلی خوشمزه

مرحله پنجم: وقتی تمام آرد را به مواد اضافه کردیم، مواد به صورت یک خمیر نرم در می آید. با دست خمیر را خوب ورز می دهیم. اگر خمیر شما مانند شکل زیر نشد و کمی شل تر بود، آرد بیشتری به آن اضافه کنید تا به شکل خمیر زیر شود. خمیر را خوب ورز دهید حداقل به مدت ده دقیقه.

آموزش درست کردن بیسکویت کوکی

مرحله ششم: کف یک سینی یا یک سطح صاف را آرد پاشی می کنیم. این کار برای جلوگیری از چسبیدن کوکی ها به آن می باشد، بنابراین دقت کنید که تمام سطح سینی از آرد پوشیده شود.

تهیه خمیر بیسکویت کوکی

مرحله هفتم: خمیر بیسکویت کوکی را روی سطح آرد پاشی شده قرار می دهیم و با کمک یک وردنه آن را روی سطح باز می کنیم. بهتر است ضخامت خمیر پس از باز شدن در حدو یک سانتی متر باشد.

حتما بخوانید  طرز تهیه بیسکویت بدون کره فوق العاده خوشمزه مرحله به مرحله

خمیر بیسکویت کوکی

مرحله هشتم: با انتهای لیوان یا با قالب های مخصوص کوکی و بیسکویت کوکی ها را قالب می زنیم. می توانید تمام بیسکویت ها را مانند شکل زیر گرد و یک شکل قالب بزنید یا اینکه به شکل های مختلف آن ها را قالب بزنید.

قالب زدن خمیر بیسکویت کوکی

مرحله نهم: بیسکویت های قالب زده شده را کف سینی فر می چینیم. به دلیل وجود کره در ترکیب این بیسکویت ها، نیازی به استفاده از کاغذ روغنی یا چرب و آرد پاشی کردن سینی فر نمی باشد. بیسکویت ها را داخل فر قرار می دهیم. زمان پخت این کوکی بسته به دمای فر شما بین 15-20 دقیقه متغیر می باشد.

طرز تهیه بیسکویت کوکی گام به گام
طرز تهیه بیسکویت کوکی گام به گام

مرحله دهم: هنگامی که کناره های بیسکویت ها طلایی رنگ شد فر را خاموش می کنیم و سینی فر را بیرون می آوریم. پس از اینکه بیسکوییت ها از حرارت افتادند و کمی خنک شدند آن ها را از سینی جدا می کنیم و در ظرف دربسته داخل یخچال نگهداری می کنیم.

 

نکات مهم پخت

  • کره را از یک ساعت قبل تکه تکه کرده در دمای محیط قرار دهید تا نرم شود.
  • برای پخت اکثر کوکی ها بهتر است که از شکر دانه ریز استفاده شود. اگر شکر شما دانه درشت است آن را در حد چند ثانیه آسیاب کنید تا دانه ریزتر شود.
  • برای طعم دادن به این کوکی ها می توانید مقداری وانیل، هل، دارچین یا هر طعم دهنده دیگری به دلخواه به آن اضافه کنید. همچنین می توانید مقداری از آرد را با پودر کاکائو جایگزین کنید تا کوکی شکلاتی داشته باشید. استفاده از رنده پوست لیمو ترش یا پرتقال نیز عطر فوق العاده ای به این بیسکویت ها خواهد داد.
  • این بیسکویت ها ساده ترین نوع بیسکویت کوکی می باشند و برای مواردی مثل آیسینگ و تزیین کاملا مناسبند. می توانید گوشه بیسکویت ها را در شکلات مایع فرو ببرید و سپس مقداری پودر پسته و … روی آن بریزید. کوکی های جذابی خواهید داشت.
  • اگر دمای فر شما از حد استاندارد بالاتر است ( بعد از چند بار استفاده از فر دمای آن دستتان می اید) مدت زمان کمتری برای پخت کوکی ها مورد نیاز است یا باید دما را کمتر از 190 درجه در نظر بگیرید. به هر حال در طول پخت حواستان به کوکی ها باشد و به محض طلایی شدن اطراف بیسکویت ها فر را خاموش کنید.

 

ارزش غذایی

کوکی های ساده خانگی یک میان وعده مناسب برای کودکان و نوجوانان می باشند. مصرف آن به همراه یک لیوان شیر باعث افزایش میزان کربوهیدرات ها و کالری بدن شده انرژی فرد را تامین می کند. پروتئین، چربی، کربوهیدرات، ویتامین های گروه ب و ویتامین ای در ترکیبات این کوکی ها وجود دارند. اضافه کردن مقداری گردو خرد شده (به خمیر کوکی ها هنگام ورز دادن) ارزش تغذیه ای آن را بالا می برد. می توانید به جای کره از کره بادام زمینی یا انواع روغن جامد محلی استفاده کنید تا کوکی مقوی تری داشته باشید.

 

میزان کالری

اگرچه اکثر کوکی ها کالری بالایی دارند اما این کوکی کالری نسبتا کمی دارد. هر عدد بیسکویت کوکی حدودا 115 کیلو کالری دارد. برای سوزاندن این مقدار کالری حدودا 17 دقیقه پیاده روی تند مناسب می باشد.

 

منبع: NikStar.ir

مطالب پیشنهادی
نظرات

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

1 × سه =