خانه » آشپزی » انواع کوکو » طرز تهیه کوکوی ماکارونی خیلی خوشمزه مرحله به مرحله + نکات مهم پخت

طرز تهیه کوکوی ماکارونی خیلی خوشمزه مرحله به مرحله + نکات مهم پخت

طرز تهیه کوکوی ماکارونی

آموزش تصویری طرز تهیه کوکوی ماکارونی خیلی خوشمزه مرحله به مرحله همراه با نکات مهم پخت جهت دادن طعمی ایده آل، برای درست کردن این کوکو ماکارونی خوشمزه با نیک استار همراه باشید.

طرز تهیه کوکوی ماکارونی

طرز تهیه کوکوی ماکارونی مرحله به مرحله

 

ماکارونی همیشه یکی از غذاهای مورد علاقه ی همه ی افراد به خصوص کودکان و جوانان بوده است. امروز برای شما آموزش پخت یک کوکوی فوق العاده خوشمزه را داریم که با ماکارونی تهیه می شود. با ما همراه باشید تا با هم  یک کوکوی جدید و خوشمزه بپزیم.

 

مواد لازم برای درست کردن کوکوی ماکارونی

ماکارونی شکل دار: یک و نیم پیمانه

سوسیس، ژامبون یا کالباس خشک: یک پیمانه خرد شده

فلفل دلمه ای: یک عدد کوچک

قارچ: نصف پیمانه خرد شده

تخم مرغ: چهار عدد

ادویه ی ماکارونی: یک قاشق چایخوری

نمک،فلفل،زردچوبه: به میزان لازم

 

طرز پخت کوکو ماکارونی

مرحله اول: آب را به همراه نمک می گذاریم به جوش بیاید، سپس ماکارونی ها را در آن ریخته اجازه می دهیم یک ربع ماکارونی در آب بجوشد. سپس ماکارونی ها را آبکش کرده کنار می گذاریم تا سرد شود.

طرز تهیه کوکوی ماکارونی مرحله به مرحله

مرحله دوم: تمام مواد را خرد کرده در کاسه ای گود می ریزیم. چهار عدد تخم مرغ به مواد اضافه کرده، ادویه ها را به مواد اضافه می کنیم، در صورت تمایل مقداری پنیر پیتزا نیز می توانیم به مواد اضافه کنیم. (من اضافه نکردم). 

طرز تهیه کوکو ماکارونی گام به گام

مرحله سوم: موادی که در بالا گفتیم را به خوبی با هم مخلوط کنید. می توانید از درجه ی کم همزن برقی برای مخلوط کردن مواد، استفاده کنید.

طرز پخت کوکو ماکارونی خوشمزه

مرحله چهارم: پس از این که مواد را به خوبی ترکیب کردید، تابه ی رژیمی یا معمولی را روی حرارت گذاشته تا خوب گرم شود. مقدار کمی روغن کف تابه می ریزیم. مواد را به آرامی در تابه ریخته، با پشت قاشق آن را صاف می کنیم. در تابه را می بندیم. حرارت را کم  می کنیم، هنگامی که زیر کوکو طلایی رنگ شد، آن را برمیگردانیم تا طرف دیگر آن نیز بپزد.

طرز تهیه کوکوی ماکارونی

مرحله پنجم: پس از این که دو طرف کوکو خوب سرخ شد، از روی حرارت برداشته، اجازه می دهیم خوب سرد شود. سپس برش زده به صورت دلخواه تزیین می کنیم. سس کچاپ یک طعم دهنده ی مناسب برای این غذا می باشد.

 

نکات پخت

  • از هر شکل ماکارونی می توانید در پخت این کوکو استفاده نمایید.
  • به جای کالباس یا سوسیس می توانید از سینه ی ریش ریش شده ی مرغ یا بوقلمون استفاده کنید. فقط حتما از قبل آن را بپزید، ریش ریش کنید و پس از سرد شدن به مواد کوکو اضافه کنید.
  • برای افزایش خواص این غذا می توانید از روغن کنجد یا زیتون برای سرخ کردن استفاده نمایید.
  • قارچ و فلفل دلمه ای دلخواه بوده، در صورت تمایل می توانید آن ها را حذف کنید.

 

ارزش غذایی

  • ماکارونی ارزش غذایی بالایی دارد.بسته به نوع آردی که در آن استفاده شده است خواص آن متغیر است. اما به طور کلی ماکارونی سرشار از نشاسته می باشد. ماکارونی مقداری پروتئین نیز دارد که بسیار کمتر از مقدار نشاسته ی آن می باشد. همچنین آهن و روی نیز از مواد معدنی موجود در ماکارونی می باشد.البته درصد املاح و ویتامین های ماکارونی بسیار کم است.

 

  • ترکیب ماکارونی با فلفل دلمه ای، قارچ و پنیر پیتزا ارزش تغذیه ای آن را بسیار بالا برده از لحاظ پروتئین نیز آن را غنی می کند. فلفل دلمه ای ویتامین c بسیار بالایی دارد و قارچ نیز سرشار از ریز مغذی هایی است که برای سلامت بدن بسیار مفید می باشد.قارچ ها کالری پایینی داشته، انواع ویتامین ب،ث و آنتی اکسیدان در آن یافت می شود. و خواص ضد تومور و ضد سرطانی دارد. پنیر پیتزا نیز پروتئین و کلسیم مورد نیاز بدن را تامین می کند.

 

کالری غذایی

ماکارونی جزو پر انرژی ترین مواد غذایی می باشد. بنابراین مصرف آن به ورزشکاران و کودکان توصیه می شود. یک لیوان ماکارونی تقریبا ۱۵۰ کالری دارد.

 

منبع: nikstar.ir

به این مقاله امتیاز دهید

یک ستارهدو ستارهسه ستارهچهار ستارهپنج ستاره
(2 رای, میانگین امتیاز: 3٫50 از 5)
Loading...

دیدگاه ها

ایمیل شما نمایش داده نمی شود

نوشتن دیدگاه

هجده + 4 =