خانه » آشپزی » غذا با مرغ » طرز تهیه چیکن استراگانوف خوشمزه با دستور اصلی روسی مرحله به مرحله

طرز تهیه چیکن استراگانوف خوشمزه با دستور اصلی روسی مرحله به مرحله

طرز تهیه چیکن استراگانوف

آموزش تصویری طرز تهیه چیکن استراگانوف خوشمزه با دستور اصلی روسی مرحله به مرحله همراه با نکات مهم پخت، جهت درست کردن این چیکن استراگانف خوشمزه با ما همراه باشید.

طرز تهیه چیکن استراگانوف

طرز تهیه چیکن استراگانف مرحله به مرحله

 

بد نیست گاهی اوقات، مخصوصا وقتی طعم غذاهایی که می خورید براتون تکراری شده، سری به رسپی های خارجی بزنید و غذاهای جدید با طعم های جدید و هیجان انگیز رو امتحان کنید.

امروز برای شما آموزش یک غذای روسی بسیار خوشمزه رو خواهیم داشت. استراگانوف ها دسته ای از غذاهای روسی هستند که البته در سالهای اخیر در تمام کشورها طبخ آن متداول شده است و با ذائقه ی ایرانی ها نیز به خوبی جور در می آید.

امروز دستور پخت چیکن استراگانف را برای شما آموزش خواهیم داد که البته با بیف استراگانوف تفاوت زیادی نداره و شما می توانید در صورت تمایل به پخت بیف استراگانف از همین دستور استفاده کرده، فقط گوشت قرمز را جایگزین گوشت مرغ کنید. با نیک استار در ادامه ی این آموزش هیجان انگیز و خوشمزه همراه باشید.

 

مواد لازم جهت درست کردن چیکن استراگانف

سینه ی مرغ: یک عدد کامل

فلفل دلمه ای: یک عدد

پیاز: یک عدد بزرگ

قارچ خرد شده: یک پیمانه

 

مواد لازم برای تهیه سس چیکن استراگانوف

آرد: دو قاشق سوپخوری

شیر: یک پیمانه

کره: بیست گرم

نمک، فلفل، آویشن و ادویه های دلخواه: به میزان لازم

 

طرز تهیه سس چیکن استراگانف

شیر و آرد را به آرامی با هم مخلوط کرده و خوب هم می زنیم تا آرد کاملا در شیر حل شود و گلوله های آرد در ترکیب وجود نداشته باشند. سپس مخلوط شیر و آرد را روی حرارت می گذاریم، کره و ادویه ها را به آن اضافه می کنیم و مرتب آن را هم می زنیم تا هنگامی که به جوش آید و غلیظ شود. سپس آن را از روی حرارت بر می داریم.

طرز تهیه سس چیکن استراگانوف

 

 

طرز پخت چیکن استراگانف

مرحله اول: پیاز ها را خرد کرده همراه با فلفل دلمه ای خرد شده در روغن سرخ می کنیم. کمی زردچوبه نیز به آن اضافه می کنیم.

طرز تهیه چیکن استراگانف

مرحله دوم: سینه ی مرغ را در قطعات کوچک برش زده و وقتی پیاز ها کمی سرخ و سبک شد به آن اضافه می کنیم. کمی هم می زنیم تا سینه ی مرغ با مواد موجود در تابه خوب مخلوط شود. در تابه را می بندیم و حدود پانزده دقیقه با حرارت کم اجازه می دهیم مرغ ها خوب پخته شوند.

طرز درست کردن چیکن استراگانوف

مرحله سوم: در تابه ای دیگر قارچ های خرد شده را سرخ می کنیم. برای سرخ کردن قارچ ها از روغن کم و حرارت بالا استفاده می کنیم.

طرز درست کردن چیکن استراگانف

مرحله چهارم: بعد از پانزده دقیقه، مرغ ها پخته شده و  آب آن کشیده می شود. در این مرحله قارچ های سرخ شده را به آن اضافه می کنیم و در تابه را می بندیم  و ده دقیقه زمان می دهیم تا مواد خوب با هم سرخ شوند.

طرز پخت چیکن استراگانوف

مرحله پنجم: سس مخصوصی که در مراحل قبل تهیه کردیم را به مواد اضافه می کنیم. ادویه های دلخواه خود را در این مرحله می توانید به استراگانوف اضافه کنید.

دستور تهیه چیکن استراگانوف

مرحله ششم: مواد را از روی حرارت برداشته، دو قاشق سوپخوری خامه ی صبحانه به آن اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم.

طرز تهیه چیکن استراگانوف مرحله به مرحله

طرز تهیه چیکن استراگانوف مرحله به مرحله

مرحله هفتم: استراگانف ها حتما باید کنار سیب زمینی سرخ کرده سرو شوند، مقداری سیب زمینی سرخ کرده، در کنار چیکن استراگانوف ها سرو می کنیم.

 

نکات پخت

  • این غذا یک غذای بسیار چرب و پر کالری می باشد، برای کنترل چربی این غذا، حتما  دقت کنید که در مراحل ابتدایی کار برای سرخ کردن مواد از روغن بسیار کمی استفاده کنید.
  • این غذا در کشورهای دیگر کنار پاستا سرو می شود، شما نیز می توانید مقداری پاستا تهیه کنید و کنار چیکن استراگانوف سرو کنید.
  • در دستور اصلی این غذا سیب زمینی ها باید به صورت خلال های نازک و دراز سرخ شوند و قارچ ها نیز به صورت ورقه های بزرگ و نازک، برای زیبایی بیشتر این غذا می توانید این نکات را رعایت کنید.
  • چنانچه خواستید گوشت قرمز را جایگزین گوشت مرغ کنید، دقت کنید که گوشت را در تکه های باریک و کوچک ببرید تا خوب پخته شود.

 

ارزش غذایی

این غذا نه تنها یک غذای بسیار خوشمزه می باشد بلکه به دلیل دارا بودن گوشت سفید، قارچ و فلفل دلمه ای، همچنین سس مخصوصی که در آن وجود دارد، دارای ارزش تغذیه ای قابل توجه ای می باشد.

این غذا حاوی ویتامین a و b6 ، پروتئین، کلسیم و آهن می باشد. همچنین پتاسیم و سدیم  از مواد معدنی موجود در این غذا می باشند. اگرچه با حرارت مقدار زیادی از ویتامین c  موجود در فلفل دلمه ای از بین می رود اما این غذا حاوی مقادیری ویتامین c  نیز می باشد.

 

کالری غذایی

هر صد گرم از این غذا  حدودا ۴۵۶ کیلو کالری انرژی دارد که غذای پر کالری ای محسوب می شود، شما می توانید با حذف خامه و استفاده از روغن کمتر در پخت این غذا، مالری آن را به میزان قابل ملاحظه ای کاهش دهید.  برای سوزاندن این مقدار کالری حدودا به یک ساعت پیاده روی تند نیاز دارید.

 

منبع: nikstar.ir

به این مقاله امتیاز دهید

یک ستارهدو ستارهسه ستارهچهار ستارهپنج ستاره
(1 رای, میانگین امتیاز: 4٫00 از 5)
Loading...

دیدگاه ها

ایمیل شما نمایش داده نمی شود

نوشتن دیدگاه

دوازده + سه =