معاون مسکن شهری بنیاد مسکن گفت: تاکنون بیش از 80 هزار متقاضی برای دریافت تسهیلات نوسازی و بهسازی مسکن روستایی به بانک معرفی شدند.

خبرآنلاین:حمیدرضا سهرابی در خصوص اقدامات آن بنیاد برای اجرای قانون جهش تولید مسکن، گفت:مقرر است تا بنیاد مسکن در اجرای قانون جهش تولید مسکن که سالانه احداث یک میلیون واحد مسکونی را در دستور کار قرار می دهد در دو حوزه مسکن شهری با احداث سالانه 200 هزار واحد مسکونی شهری و در حوزه مسکن روستایی با بهسازی، نوسازی و احداث 200 هزار واحد مسکن روستایی، مشارکت داشته باشد.

معاون مسکن شهری بنیاد مسکن انقلاب اسلامی با اشاره به اینکه احداث 200 هزار واحد مسکونی روستایی، مصوبه و تسهیلات دولتی را دارد و در حال انجام است، تصریح کرد:برای این دسته از متقاضیان کار در حال انجام است. طبق تازه ترین آمار بیش از 80 هزار متقاضی برای دریافت تسهیلات نوسازی و بهسازی مسکن روستایی به بانک معرفی شدند و حدود 33 هزار نفر با بانک قرارداد بسته اند.

سهرابی توضیح داد:برای 200 هزار واحد مسکونی قانون جهش تولید مسکن در شهرها برنامه ریزی مناسبی انجام شده است. با سیاست های جدیدی که اندیشیده شده، امید است تا گره های طرح اقدام ملی مسکن، از جمله پایین بودن سقف وام و بازپرداخت 15 ساله آن برطرف شود. در همین خصوص، مقرر است، بازپرداخت تسهیلات ساخت در قانون جهش تولید مسکن به مدت 20 سال افزایش یابد و سقف تسهیلات نیز در شهرهای مختلف جمعیتی مناسب سازی شود.

وی از ارائه تفاهم نامه پیشنهادی برای اجرای سالانه 200 هزار واحد مسکن شهری در قالب قانون جهش تولید مسکن خبر داد و تاکید کرد:چنانچه تسهیلات ابلاغ شود، عملیات اجرایی 200 هزار واحد مسکن شهری قانون جهش تولید مسکن تحت مسئولیت بنیاد اجرایی و عملیاتی خواهد شد.

معاون بنیاد مسکن انقلاب اسلامی در خصوص افزایش سقف تسهیلات قانون جهش تولید مسکن به 400 میلیون تومان، اعلام کرد:بر اساس پیشنهادی که از سوی وزارت راه و شهرسازی تنظیم شده است، در شهر تهران 450 میلیون تومان، کلانشهرها و شهرهای بالای یک میلیون نفر جمعیت 400 میلیون تومان، در مراکز استان ها 350 میلیون تومان و سایر شهرها 300 میلیون تومان، تسهیلات پیشنهاد شده است.

وی یادآور شد:تسهیلاتی که برای احداث 200 هزار واحد مسکن شهری تحت مسئولیت بنیاد مسکن تعلق می گیرد 300 میلیون تومان و بازپرداخت آن 20 ساله است.

انتهای پیام/م

 

مطالب پیشنهادی
نظرات

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

چهارده + 2 =

همچنین بخوانید
رکنا: تولیدکنندگان محتوا مسئول محتوایی هستند که منتشر می‌کنند. اما مدیران سایت‌ها و پلتفرم‌ها خودشان محتوایی ارائه نمی‌کنند و صرفا فضا را برای ارائه محتوا آماده می‌کنند. کار آن‌ها ایجاد امکان دانلود، آپلود، اشتراک‌گذاری و ذخیره محتوا است و سایت‌هایی مثل «دیوار»، «آپارات» و «یوتیوب» در این رده قرار می‌گیرند.
رکنا: عضو قضائی شورای رقابت طی نامه‌ای از دادستان کل کشور خواستار پیگیری اقدامات غیرقانونی وزارت صمت و خودروسازان در خصوص افزایش قیمت شد و تأکید کرد؛ اقدام خودروسازان قطعاً دادگستری را با انبوهی از پرونده‌های قضائی روبه رو می‌کند.