خانه » شیرینی پزی » انواع کیک » آموزش تصویری طرز تهیه کیک شکلاتی در هواپز مرحله به مرحله + نکات پخت

آموزش تصویری طرز تهیه کیک شکلاتی در هواپز مرحله به مرحله + نکات پخت

طرز پخت کیک در هواپز

هواپز یکی از جدیدترین ابزارهای پخت و پز می باشد و به دلیل سهولت استفاده و حفظ ارزش تغذیه ای غذاها استقبال زیادی از آن در دنیای اشپزی شده است. هواپز برای پخت انواع غذاهای گوشتی و سوخاری کردن و سرخ کردن غذاها بدون روغن بسیار مناسب بوده و کاربرد دارد. شما می توانید برای آشنایی با هواپز و طرز کار هواپز بر روی طرز استفاده از هواپز برقی کلیک کنید. از هواپز می توان برای پخت کیک، نان و شیرینی نیز استفاده کرد. شما می توانید از تمام رسپی های کیک در فر برای هواپز نیز استفاده کنید. تنها نکته ای که باید رعایت کنید تنظیم زمان و دمای مناسب برای پخت  کیک می باشد که با چند بار استفاده از هواپز به آن تسلط پیدا خواهید کرد. در ادامه “طرز پخت کیک در هواپز” را به شما آموزش خواهیم داد.

طرز پخت کیک در هواپز

 

مواد لازم جهت درست کردن کیک شکلاتی

آرد مخصوص شیرینی پزی: یک و یک دوم پیمانه (۳۴۰ گرم)

شکر دانه ریز: یک پیمانه ( ۲۲۵ گرم)

پودر کاکائو: سه قاشق غذاخوری (۵۰ گرم)

جوش شیرین: یک قاشق چایخوری

نمک: یک دوم قاشق چایخوری

روغن مایع: شش قاشق غذاخوری( ۱۰۰ میلی لیتر)

عصاره وانیل یا پودر وانیل: یک قاشق چایخوری

آب سرد: یک پیمانه (۲۴۰ میلی لیتر)

سرکه: یک قاشق چایخوری

 

طرز تهیه کیک در هواپز

مرحله اول: آرد، جوش شیرین و پودر کاکائو را با هم مخلوط کرده و سه بار الک می کنیم. شکر و نمک را به مواد اضافه می کنیم و مواد را خوب با هم مخلوط می کنیم تا ذرات مواد کاملا با هم مخلوط شوند.

طرز تهیه کیک در هواپز

مرحله دوم: آب، سرکه و روغن مایع را به مواد خشک اضافه می کنیم و با همزن چند دقیقه مواد را خوب مخلوط می کنیم تا دانه های شکر کاملا حل شوند و مایع یکنواختی داشته باشیم.

طرز پخت کیک در هواپز

مرحله سوم: یک قالب که قابل استفاده در هواپز باشد بر می داریم. کف قالب را کاغذ روغنی می گذاریم. مایع کیک را در قالب می ریزیم. قالب را چند بار آهسته به زمین می کوبیم تا هوای اضافی کیک خارج شود.

طرز پخت کیک با هواپز

مرحله چهارم: قالب را در هواپز می گذاریم و در هواپز را می بندیم. دما را روی ۱۵۰ درجه و زمان را روی ۲۰ دقیقه تنظیم می کنیم.

حتما بخوانید  طرز استفاده از هواپز برقی + طرز تهیه غذا با هواپز + نکات پخت با هواپز

طرز تهیه کیک با هواپز

مرحله پنجم: پس از اتمام زمان پخت قالب را از هواپز بیرون می آوریم و اجازه می دهیم سرد شود. سپس کیک را به آرامی از قالب جدا می کنیم. می توانید کیک را به دلخواه تزیین کنید یا برش زده و در یخچال نگهداری کنید. طعم و بافت این کیک شبیه به کیک خیس شکلاتی می باشد.

 

نکات پخت

  • این کیک را می توانید در فر گازی نیز بپزید. به این منظور فر را روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید. قبل از گذاشتن کیک در فر، حداقل به مدت یک ربع فر باید با همین دما گرم شده باشد. چهل دقیقه زمان برای پخت این کیک کافیست. بعد از سی دقیقه می توانید در فر را باز کنید و با خلال دندان پخته شدن کیک را تست کنید. اگر دمای فر شما از حد استاندارد بالا باشد ممکن است مدت زمان کمتری برای پخت کیک نیاز داشته باشید و بعد از چهل دقیقه کیک شما بسوزد. بهتر است در این گونه موارد دمای فر را کمتر از مقداری که در دستور پخت کیک عنوان شده است قرار دهید.
  • اگر کاغذ روغنی ندارید، قالب کیک را با کره یا روغن چرب و سپس آرد پاشی کنید. با این کار کیک هنگام پخت به قالب نمی چسبد.
  • در رسپی اصلی این کیک از بکینگ سودا یا جوش شیرین استفاده شده است. شما می توانید به جای جوش شیرین از یک قاشق غذاخوری بکینگ پودر استفاده نمایید.

 

ارزش غذایی

این کیک کالری نسبتا بالایی دارد. به دلیل عدم استفاده از تخم مرغ و شیر این کیک فاقد پروتئین است اما مقداری از ویتامین های گروه ب در آن وجود دارد. همچنین این کیک به دلیل دارا بودن کاکائو سرشار از آنتی اکسیدان است و برای سلامت قلب مفید می باشد.

 

میزان کالری

هر برش از این کیک شکلاتی حدودا ۲۰۰ کیلو کالری انرژی دارد که برای سوزاندن این مقدار انرژی ۲۵ دقیقه پیاده روی تند مناسب می باشد.

 

منبع: nikstar.ir

به این مقاله امتیاز دهید

یک ستارهدو ستارهسه ستارهچهار ستارهپنج ستاره
(1 رای, میانگین امتیاز: 5٫00 از 5)
Loading...
برچسب ها :

دیدگاه ها

ایمیل شما نمایش داده نمی شود

نوشتن دیدگاه