طرز تهیه کیک شکلاتی
آموزش تصویری طرز تهیه کیک شکلاتی موز و گردو بسیار خوشمزه مرحله به مرحله – طرز درست کردن کیک شکلاتی فوق العاده خوشمزه با موز گردو فندوق گام به گام
کیک شکلاتی موز و گردو یک کیک بسیار پرفکت و خوشمزه با طعم موز و شکلات که خیلی لطیف و نرمه و به دلیل داشتن موز مقوی هم هست واسه ماها هم واسه
بچه هامون ، کیک موز کیکی خوشمزه برای یک جشن تولد یا حتی دسری مناسب برای یک عصرانه است.
مواد لازم جهت درست کردن کیک شکلاتی
آرد دو پیمانه
تخم مرغ بزرگ چهار عدد همدمای اتاق
شکر قهوه ای یا سفید ١/٢ پیمانه
موز له شده ٣ عدد
نصف پیمانه گردو یا فندق خرد شده
روغن مایع ١/٢ پیمانه
کره آب شده ١/٢ پیمانه
شکلات کاکائویی آب شده نصف پیمانه میتونید از شکلات نوتلا که ٢ قاشق شیر اضافه کردید و کمی گرم کردید هم استفاده کنید
آب لیمو تازه ٣ قاشق غذاخوری میتونید از آب لیمو غیر تازه هم استفاده کنید
وانیل یک قاشق چایخوری
بکینگ پودر دو قاشق چای خوری
سس شکلات مقداری دل به خواهی
طرز درست کردن کیک شکلاتی
فر رو روشن می کنیم با دمای ٣٥٠ درجه فارنهایت یا ١٧٥ درجه سانتیگراد.
همه مواد خشک از جمله گردو یا فندق رو با هم اضافه می کنیم.
آب لیمو رو با کره آب شده قاطی می کنیم و میزاریم کنار.
شکلات رو هم آب میکنیم یا تو ماکروفر یا هم به روش بنماری روی کتری آب جوش.
حواستون باشه شکلات تو مایکروفر به مرحله جوش نرسه و فقط گرم و آب بشه.
با همزن دستی یا برقی و یا غذا ساز تخم مرغ ، روغن مایع ، مخلوط کره و آب لیمو به اضافه وانیل رو با هم مخلوط می کنیم برای ٢ دقیقه با دور متوسط.
موز له شده رو اضافه میکنیم و باز به مدت ٢ دقیقه مخلوط می کنیم.
مواد خشک رو قاطی مخلوط مایع میکنیم و واسه کمتر از ١ دقیقه هم میزنیم.
نکته :
تو این مرحله نباید زیاد هم بزنیم چون بکینگ پودر خاصیت شو از دست میده ، همین که دیدیم مواد یک دست شده کافیه.
میریزم تو قالبی که از قبل گریس کاری شده با کره و در نهایت آرد پاشی شده .من اگر چه قالبم نچسبه اما گاهی وقتها کمی کیکم میچسبه واسه همین گریس
کاری و آردپاشیش کردم.
شکلات آب شده رو میریزیم روی مخلوط کیکمون.
با نوک چاقو به آرومی مخلوط میکنیم شکلات رو با مخلوط کیک و طرح میندازم.
یه کار خیلی ساده و لذت بخش.
میزاریم تو فر داغ به مدت ٥٠ تا ٦٠ دقیقه.
بعد ٤٥ دقیقه با چوب کبریت وسط کیک فرو میکنیم اگه تمیز اومد بیرون کیک ما آمادست در غیر این صورت هر ٥ دقیقه امتحان میکنیم.
خوب کیک ما امادست میزاریم به مدت ١٥ دقیقه تا سرد بشه و بعد ازقالب جدا میکنیم ، من کمی سس شکلات مایع روی کیک ریختم.
این کیک به سرعت زیادی جاشو تو دل آشپزخونه من واسه همیشه باز کرد ، اولین باری بود که امتحانش می کردم و اولین تیکه ای که گذاشتم تو دهانم گفتم
خوده خودشه همون چیزی که مورد تایید من میتونه باشه اونم صد در صد.
امیدوارم به خوبی ازاموزش کیک موز و گردو بهره برده باشید وهمیشه ازش استفاده کنید .نوش جان.
منبع: nikstar.ir
4 پاسخ
ببخشید اگه درست متوجه شده باشم از همزن برقی استفاده نکردید و کیک رو داخل مخلوط کن ریختید درسته؟ دلیلش چیه؟
سلام و درود
بله من از مخلوط کن دستی استفاده کردم که مثل همزن برقی خوب مواد رو مخلوط می کنه. فرقی نداره چه همزن برقی چه مخلوط کن هر دو کار یکسانی انجام می دن همزن برقی من خراب شده بود مجبور شدم از مخلوط کن دستی استفاده کنم
سلام ممنون از رسپی این کیک خوشمزه. من یک بار این کیک رو درست کردم و خیلی خوب شد. الان می خوام مجددا درست کنم فقط کره ندارم میشه کلا روغن بریزم داخلش به جای کره؟
سلام دوست عزیز. خوشحالیم که از این کیک راضی بودید. بله عزیزم می تونید به جای کره از همون مقدار روغن مایع استفاده کنید. البته کره باعث میشه کیک لطیف تر و خوشمزه تر بشه ولی روغن هم مشکلی ایجاد نمی کنه.