طرز تهیه کیک با پودر کیک
طرز تهیه کیک با پودر کیک آماده یک گزینه ی مناسب برای وقتاییه که دلتون یه کیک فوری و خوشمزه می خواد. یک کیکی که ریسک خراب شدنش بسیار کمه و فقط با اضافه کردن تخم مرغ، شیر یا آب و روغن مایع به پودر کیک، می تونید سریع یه کیک خوشمزه ی خونگی درست کنید. استفاده از پودرهای کیک آماده یه مزیت دیگه ای هم داره و اون تنوع بالای این محصولاته. هر نوع کیکی که بخواین درست کنید پودرش در بازار هست و تقریبا میشه گفت دیگه خیالتون راحته که کیکتون خوب و بی نقص میشه. مارک های مختلفی از پودر کیک در بازار وجود داره، مارک های متداول و ایرانی این محصول، زرماکارون، رشد، بن سا، ان سی و … هستند. من از پودر کیک ساده ی رشد استفاده کردم و به شما روش پخت یک کیک خوشمزه با استفاده از پودر کیک رو آموزش خواهم داد. در ادامه با ما همراه باشید تا به صورت مرحله به مرحله و تصویری روش پخت کیک با پودرهای آماده ی بازاری را مشاهده کنید.
مواد لازم جهت درست کردن کیک خوشمزه
○ پودر کیک در طعم های دلخواه : یک بسته
○ تخم مرغ: سه عدد
○ روغن : یک دوم پیمانه
○ شیر یا آب ولرم : دو سوم پیمانه
دستور تهیه کیک با پودر کیک آماده
مرحله ی اول: تخم مرغ ها را در ظرفی شکسته خوب هم می زنیم. هم زدن در یک جهت باشد تا کیک ما خوب پف کرده بافتی عالی داشته باشد.
مرحله ی دوم: شیر و روغن را به تخم مرغ ها اضافه کرده مجددا آن ها را با همزن برقی خوب هم می زنیم.
مرحله ی سوم: پودر کیک آماده را به مواد اضافه می کنیم. با قاشق یا همزن دستی در یک جهت مواد را هم می زنیم در حدی که مواد کاملا با هم مخلوط شوند.
مرحله ی چهارم: کف قالب مورد نظر را چرب و آرد پاشی کرده یا با کاغذ روغنی کف ظرف را می پوشانیم. مایع کیک را داخل قالب ریخته و قالب را چند بار آرام به زمین می کوبیم تا هوای اضافی ان خارج شود.
مرحله ی پنجم: قالب را در طبقه ی وسط فری که از پانزده دقیقه قبل با دما ی 180 درجه ی سانتیگراد روشن کرده ایم، قرار می دهیم. در فر را بسته و چهل دقیقه زمان می دهیم تا کیک خوب پخته شود.
مرحله ی ششم: بعد از سی دقیقه می توانیم در فر را باز کرده و پخته شدن کیک را چک کنیم. اگر کناره های کیک طلایی شده بود و خلال دندان یا چنگالی که در کیک می زنیم تمیز بیرون آمد یعنی کیک پخته شده است. در غیر این صورت در فر رابسته و مجددا ده الی پانزده دقیقه صبر می کنیم تا کیک پخته شود. هرگز زودتر از سی دقیقه در فر را باز نکنید زیرا پف کیک می خوابد.
مرحله ی هفتم: پس از سرد شدن کیک را از قالب خارج کرده، برش می زنیم. می توانید با خامه، سس شکلات، پودر قند و … کیک را تزیین کنید.
نکات پخت
- مارک های مختلف پودر کیک ممکن است دستورات متفاوتی داشته باشند. شما هر پودر کیکی را مطابق با دستوری که روی جعبه ی آن نوشته شده است، درست کنید.
- وقتی از پودر کیک آماده استفاده می کنید نیازی نیست هنگام اضافه کردن شیر، تخم مرغ و روغن مواد را زیاد هم بزنید.
- می توانید به جای شیر از آب استفاده کنید. طعم کیک هیچ تغییری نمی کند.
ارزش غذایی
این پودر کیک ها اگرچه از نظر ارزش تغذیه ای با کیک هایی که در خانه به صورت معمول تهیه می شود برابر نیستند اما مانند سایر کیک ها دارای ویتامین های گروه B ، پروتئین، کلسیم، پتاسیم و کربوهیدرات هستند.
کالری غذایی
کالری پودر کیک های موجود در بازار متفاوت می باشد. معمولا کالری یا انرژی آن روی بسته بندی درج شده است.
منبع: سایت نیک استار
29 پاسخ
کیک اماده رشد طعم آناناس گرفتم بعدش که درست کردم کمی ازش خوردم مزه دارو می داد خیلی بد بود ریختم دور. اسراف شد دیگه هرگز کیک اماده رشد نمی خرم.
مال پگاه و بخر خوشمزه میشه
Mage male pegah forushi hastesh??🤐
به نظرم هم باید کیک آماده داشت هم پودر کیک 😍
سلام من بسته بندی پنج کیلویی دارم از پودر کیک اماده
واسه این دستوری که گذاشتین چقدر پودر کیک باید بریزم؟
روی بسته پودر کیک ها که نوشته 600گرم احتمالا همینقد باید بردارید یا بریا اطمینان برید مغازه ببینید وزنش چقدره
سلام وقت بخیر…من میتونم دوتا پودر کیک آماده با طمعای متفاوتی باهم مخلوط کنم بپزم؟؟؟اگه میشه تخم مرغ با شیر و روغن چه مقدار اضافه کنم؟؟
ساغول ابلفضلی عجب یاخچی نکته یه اشاره ایلدین 😉
خیر