طرز تهیه کوکی شکلاتی

این کوکی های خوشمزه گزینه ی مناسبی برای صرف در کنار چای می باشند. همچنین به دلیل اینکه فاقد مواد نگهدارنده می باشد، برای بچه ها می تواند جایگزین مناسب کیک و کلوچه های بازاری باشد.

با آموزش ساده و مرحله به مرحله ی این کوکی های خوشمزه با ما همراه باشید:

طرز تهیه کوکی شکلاتی
آموزش تصویری طرز تهیه کوکی شکلاتی خوشمزه مرحله به مرحله همراه با نکات پخت

 

مواد لازم جهت درست کردن کوکی شکلاتی

آرد: یک و یک سوم پیمانه
شکر آسیاب شده: دو سوم پیمانه
پودر کاکائو: چهار قاشق غذاخوری
کره: یک چهارم پیمانه
بکنیک پودر: دو قاشق چایخوری
نمک: یک پنس
وانیل: یک پنس
تخم مرغ: یک عدد
پودر قند برای تزیین کوکی ها: به مقدار لازم

 

مرحله ی اول: شکر را در ظرفی ریخته، کره ی نرم شده را به آن اضافه می کنیم. با دور تند همزن برقی دو دقیقه مواد را هم می زنیم.

طرز تهیه کوکی شکلاتی
طرز تهیه کوکی شکلاتی گام به گام

مرحله ی دو: تخم مرغ و وانیل را به مواد بالا اضافه می کنیم.

طرز تهیه کوکی شکلاتی
طرز تهیه کوکی شکلاتی مرحله به مرحله

مرحله ی سه: مواد را دو الی سه دقیقه با همزن به خوبی مخلوط می کنیم تا کش دار و کرم رنگ شود.

طرز تهیه کوکی شکلاتی مرحله به مرحله
دستور تهیه کوکی شکلاتی خوشمزه در منزل

مرحله ی چهار: مواد خشک یعنی ارد، نمک، بکینگ پودر را در ظرفی جداگانه مخلوط کرده، سه بار آن ها را الک می کنیم.
مرحله ی پنج: موادی که در مرحله ی سه آماده کرده ایم را به آرامی به مواد مرحله ی دو اضافه می کنیم.و با دور کند همزن در حد چند ثانیه آن ها را هم می زنیم.

طرز تهیه کوکی شکلاتی
طرز درست کردن کوکی شکلاتی خوشمزه در خانه

مرحله ی شش: پودر کاکائو را الک کرده به مواد اضافه می کنیم. چند ثانیه ی دیگر نیز مواد را هم زده تا کاملا ترکیب شوند.

دستور پخت کوکی شکلاتی
دستور پخت کوکی شکلاتی خوشمزه مرحله به مرحله

مرحله ی هفت: روی ظرفمان سلفون کشیده، یک ساعت در یخچال قرار می دهیم.

مرحله ی هشت: کف سینی فر کاغذ روغنی قرار داده، از مواد به اندازه ی یک گردو برداشته در کف دست کمی پهن می کنیم. سپس کوکی ها را با فاصله در سینی فر می چینیم.سینی را در فری که از یک ربع پیش با دمای 180 درجه روشن کرده ایم قرار می دهیم.

حتما بخوانید  طرز تهیه کوکی با چیپس شکلات بسیار خوشمزه مرحله به مرحله + نکات پخت
دستور پخت کوکی شکلاتی
دستور پخت کوکی شکلاتی خیلی خوشمزه

مرحله ی نه: بسته به دمای فر شما، مدت زمان پخت این کوکی ها از نه تا دوازده دقیقه متغیر می باشد. طلایی شدن زیر کوکی ها علامت آماده شدن آن ها می باشد.

طرز پخت کوکی شکلاتی
طرز پخت کوکی شکلاتی خوشمزه گام به گام

مرحله ی دهم: پس از خاموش کردن فر سینی فر را بیرون آورده، صبر می کنیم تا کوکی ها سرد شوند. سپس مقداری پودر قند با استفاده از الک های کوچیک روی آن ها می پاشیم. کوکی های خوشمزه ی شما آماده ی خوردن می باشند.

طرز تهیه کوکی شکلاتی
آموزش طرز تهیه کوکی شکلاتی خیلی خوشمزه

 

نکات پخت

  1. در پخت این کوکی به جای کره از روغن مایع می توانید استفاده کنید اما طعم و بافت کوکی را تغییر می دهد.
  2. دقت کنید که کوکی ها پس از اینکه در فر قرار می گیرند، تغییر شکل داده پهن تر می شوند. بنابراین هنگام چیدن کوکی ها به اندازه ی کافی بین آن ها فاصله بگذارید.
  3. دمای فرهای مختلف متفاوت می باشد. با مرور زمان دمای فر به دستتان می آید اگر دمای بالایی دارد درجه ی فر را کمتر از درجه ای که در دستور پخت نوشته تنظیم کنید و برعکس اگر دمای فر شما نسبتا کم است، درجه ی فر را روی دمایی بیشتر از دمای دستور پخت قرار دهید.
  4. برای اینکه کوکی ها ماندگاری بیشتری داشته باشند آن ها را در ظرف دربسته در یخچال قرار دهید اما پیش از مصرف چند دقیقه در دمای محیط بگذارید.

 

انرژی غذایی

هر صد گرم از این کوکی ها حدود پانصد کیلو کالری دارد.

ارزش غذایی

این کوکی ها میان وعده ی مناسبی برای کودکان شما می باشد.در هر صد گرم کوکی ترکیبات زیر وجود دارد:

20 میلی گرم شکلات
524 میلی گرم سدیم
100 میلی گرم پتاسیم
65 گرم کربوهیدرات
1.8 گرم فیبر
15 گرم شکر
6 گرم پروتئین
1 درصد ویتامین های A,D,B12
3 درصد کلسیم

اگرچه نمی توان کیک ها و شیرینی ها را یک وعده ی غذایی کامل به حساب آورد اما با صرف یک لیوان شیر کنار این کوکی ها مقدار زیادی از انرژی و املاح و ویتامین های مورد نیاز روزانه ی بدنتان را تامین خواهید کرد.

 

منبع: سایت نیک استار

مطالب پیشنهادی
نظرات

4 پاسخ

    1. دوست عزیز متاسفانه امکانش نیست روغن مایع رو جایگزین کره کنید زیرا بافت کوکی ها کاملا تغییر می کنه معمولا در رسپی انواع کوکی ها کره وجود داره و نمیشه روغن مایع رو جایگزینش کرد البته میشه به جای کره از کره بادام زمینی یا این جور چیزایی استفاده کنید ولی روغن مایع خیر.

  1. سلام. من این کوکی ها رو درست کردم فقط اینکه وقتی داخل فر گذاشتم کاملا پهن و نازک شد البته در نهایت طعمش خوب شد اما اصلا شبیه عکسی که شما گذاشتین نشد. میشه راهنمایی کنید؟

    1. سلام دوست عزیز. حتما مایع کوکیتون بیش از حد شل بوده. این دلایل مختلفی میتونه داشته باشه. ممکنه مقدار کره ای که استفاده کردید بیشتر از مقداری باشه که در دستور گفته شده. ممکنه تخم مرغ هاتون خیلی درشت بوده باشه یا مقدار آرد کمتری استفاده کرده باشید. این نکات رو رعایت کنید مشکل پهن شدن کوکی ها حل میشه.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پانزده + یک =