خانه » آشپزی » انواع کوفته » طرز تهیه کوفته ریزه مجارستانی اصل مرحله به مرحله + نکات پخت

طرز تهیه کوفته ریزه مجارستانی اصل مرحله به مرحله + نکات پخت

طرز تهیه کوفته ریزه مجارستانی

کوفته ریزه مجارستانی تقریبا شبیه به خوراک کله گنجشکی است، با این تفاوت که در رسپی اصلی این غذا سیب زمینی وجود ندارد و معمولا از ترکیب گوشت قلقلی و قارچ سرخ شده تهیه می شود. البته اصل این غذا همان گوشت های قلقلی سرخ شده و پخته شده در سس مخصوص می باشد و اضافه کردن قارچ، سیب زمینی و … سلیقه ای می باشد. امروز برای شما طرز تهیه کوفته ریزه مجارستانی را آموزش خواهیم داد که در واقع ترجمه یک رسپی مجاری است. با ما در ادامه همراه باشید تا طرز تهیه کوفته ریزه مجارستانی را به صورت مرحله به مرحله و تصویری مشاهده کنید.

طرز تهیه کوفته ریزه مجارستانی

طرز تهیه کوفته ریزه مجارستانی اصل گام به گام

 

مواد لازم برای درست کردن کوفته ریزه مجارستانی

  • گوشت چرخ کرده: سیصد گرم
  • آرد سوخاری: یک دوم پیمانه
  • جعفری و شوید خرد شده: از هر کدام دو قاشق غذاخوری
  • تخم مرغ: یک عدد
  • پیاز: یک عدد خرد شده
  • قارچ: صد گرم
  • آرد گندم: دو قاشق غذاخوری
  • کره: ۵۰ گرم
  • آب گوشت: یک دوم پیمانه
  • شیر: یک پیمانه
  • نمک،زردچوبه: به میزان لازم
  • پاپریکا: یک قاشق سوپخوری

 

طرز پخت کوفته ریزه مجارستانی

مرحله اول: گوشت، تخم مرغ، آرد سوخاری، سبزی های خرد شده و ادویه ها را با هم مخلوط می کنیم و خوب مواد را ورز می دهیم.

طرز تهیه کوفته ریزه مجارستانی

 

مرحله دوم: از خمیر گوشتی کوفته هایی مطابق شکل درست می کنیم.

طرز تهیه کوفته ریزه مجارستانی

 

مرحله سوم: مقداری روغن در یک تابه می ریزیم و بعد از داغ شدن روغن، کوفته ها را در آن سرخ می کنیم.

طرز تهیه کوفته ریزه مجارستانی

 

مرحله چهارم: قلقلی ها باید مطابق شکل زیر کاملا سرخ شوند.

طرز تهیه کوفته ریزه مجارستانی

 

مرحله پنجم: پس از سرخ شدن، کوفته ها را از تابه خارج کرده، پیاز خرد شده و قارچ ورقه ورقه شده را در تابه می ریزیم و اجازه می دهیم قارچ و پیاز خوب سرخ شوند و اّبشان کاملا کشیده شود.

طرز تهیه کوفته ریزه مجارستانی

 

مرحله ششم: وقتی پیاز و قارچ خوب سرخ شد کمی نمک به آن می زنیم و از تابه خارج می کنیم.

طرز تهیه کوفته ریزه مجارستانی

 

مرحله هفتم: کره و آرد را همزمان در تابه ریخته و با حرارت کم چند دقیقه آن را تفت می دهیم. مرتب آن را هم می زنیم تا ته نگیرد و نسوزد.

طرز تهیه کوفته ریزه مجارستانی

 

مرحله هشتم: وقتی آرد خوب تفت خورد و طلایی شد آب گوشت را به آن اضافه می کنیم.

طرز تهیه کوفته ریزه مجارستانی

 

مرحله نهم: سپس شیر را به مواد اضافه می کنیم. مواد را خوب با هم مخلوط می کنیم و اجازه می دهیم چند دقیقه بجوشد.

طرز تهیه کوفته ریزه مجارستانی

 

مرحله دهم: قارچ و پیاز سرخ شده و پاپریکا را به مواد اضافه می کنیم و تمام مواد را به خوبی با هم مخلوط می کنیم. حرارت همچنان باید ملایم باشد.

طرز تهیه کوفته ریزه مجارستانی

 

مرحله یازدهم: کوفته ریزه ها را داخل تابه می ریزیم و اجازه می دهیم پانزده دقیقه همراه با سس به آرامی بجوشد و جا بیفتد. سپس تابه را از روی حرارت برداشته و در ظرف مناسب سرو می کنیم. این غذا را می توانید در کنار انواع پاستا یا با نان سرو کنید.

طرز تهیه کوفته ریزه مجارستانی

 

نکات پخت

  • در این رسپی از پاپریکا به میزان زیاد استفاده شده است، پاپریکای مجارستانی شیرین است اگر پاپریکای شما تیز است و دوست ندارید این غذا زیاد تند شود مقدار کمتری پاپریکا به آن اضافه کنید.
  • به جای پودر سوخاری می توانید از پودر نان تست یا نان باگت خشک شده استفاده کنید. همچنین می توانید از پودر سوخاری خانگی که طرز تهیه آن در سایت قرار دادیم استفاده کنید. جهت مشاهده آموزش طرز تهیه آرد سوخاری خانگی بر روی طرز تهیه آرد سوخاری کلیک کنید.
  • برای تهیه آب گوشت مقداری گوشت و استخوان را با مقداری آب و پیاز بپزید. وقتی گوشت ها خوب پخت یک دوم پیمانه از آب آن را جدا کنید.

 

ارزش غذایی

غذاهای حاوی گوشت جزو غذاهای مقوی و مغذی محسوب می شوند و بسیاری از نیازهای بدن را تامین می کنند. این غذا سرشار از آهن، کلسیم، پتاسیم، سدیم می باشد. دسته ای از اسیدهای چرب مورد نیاز بدن در آن وجود دارد. همچنین این غذا دارای مقداری ویتامین A ،C ،E ،K  می باشد . به دلیل وجود قارچ این غذا سرشار از پروتئین، انواع ویتامین ها، آمینو اسیدها، آنتی بیوتیک ها و آنتی اکسیدان می باشد.

 

میزان کالری

هر یک بشقاب متوسط  از این غذا حدودا ۲۹۶ کیلو کالری انرژی به بدن می رساند. برای سوزاندن این مقدار کالری ۳۵ دقیقه پیاده روی تند مناسب می باشد.

 

منبع: nikstar.ir

به این مقاله امتیاز دهید

یک ستارهدو ستارهسه ستارهچهار ستارهپنج ستاره
(2 رای, میانگین امتیاز: 5٫00 از 5)
Loading...

دیدگاه ها

ایمیل شما نمایش داده نمی شود

نوشتن دیدگاه