طرز تهیه نان تابه ای
آموزش تصویری طرز تهیه نان تابه ای خوشمزه مرحله به مرحله به همراه نکات مهم پخت، جهت درست کردن این نان تابه ای با دستور عالی و گام به گام با ما همراه باشید.
نان پختن و اون عطری که هنگام پخت نان تو خونه می پیچه انقدر حس خوبی به آدم میده که توصیه میکنم برای یک بار هم که شده تجربهش کنید. امروز براتون میخوام یک نان کامل و خوشمزه که مناسب صبحانه، عصرانه یا وعدهی افطار است رو آموزش بدم. با نیک استار در ادامه همراه باشید تا طرز پخت این نان خوش عطر و خوش بافت رو یاد بگیرین. در دستور اولیه پخت این نان، من تغییراتی در اون دادم که نانم رو خوش عطر تر کرد.
مواد لازم برای درست کردن نان تابه ای
آرد: دو پیمانه
ماست: یک و نیم پیمانه
روغن محلی آب شده: یک چهارم پیمانه
تخم مرغ: یک پیمانه
نمک: یک دوم قاشق چایخوری
بکینگ پودر: دو قاشق مرباخوری
طرز پخت نان تابه ای
مرحله اول: آرد و بکینگ پودر را مخلوط کرده الک می کنیم. سپس نمک به آن اضافه کرده خوب مخلوط می کنیم.
مرحله دوم: ماست، روغن و تخم مرغ را در ظرفی دیگر به هم اضافه کرده با همزن دستی یا قاشق خوب مخلوط می کنیم.
مرحله سوم: مواد مرحلهی اول را به مواد مرحلهی دوم اضافه کرده، خوب مخلوط میکنیم.
مرحله چهارم: با قاشق خوب مواد را مخلوط می کنیم. در نهایت باید موادمان به شکل خمیری شل مانند شکل زیر در بیاید.
مرحله پنجم: کف تابه رژیمی را چرب میکنیم. میتوانیم از روغن حیوانی برای چرب کردن کف تابه استفاده کنیم.
مرحله ششم: خمیر را کف تابه پهن میکنیم. با پشت قاشق خمیر را صاف میکنیم. می تونیم مقداری کنجد و سیاه دانه روی خمیر بپاشیم. تابه را روی حرارت ملایم می گذاریم. حدود نیم ساعت صبر میکنیم تا کاملا پخته شود. درب تابه باید بسته باشد.
مرحله هفتم: بعد از اینکه نان پخت، و سطح نان از چسبندگی در آمد، آن را در فر میگذاریم. شعلهی بالای فر را روشن کرده، ده دقیقه زمان می دهیم تا سطح نان طلایی شود.
مرحله هشتم: نان را از فر خارج کرده، اجازه میدهیم از حرارت بیفتد. سپس سرو میکنیم. برای نگهداری، هنگامی که خنک شد در ظرف دربسته در یخچال نگهداری کنید.
نکات پخت
- می توانید یک قاشق سبوس گندم به منظور افزایش خواص نان به آن اضافه کنید.
- در صورت وجود لاستیک دور در تابه رژیمی برای پخت این نان، آن را جدا کنید. زیرا موجب می شود داخل تابه عرق کرده بخار آب آن به نان وارد شده، نان را خراب کند.
- این نان شیرین نمی باشد اگر طعم شیرین آن را می پسندید می توانید موقع سرو با عسل یا شیره ی خرما یا انگور میل کنید.
- استفاده از روغن حیوانی در تهیه نان به منظور خوش عطر و بو شدن آن میباشد. در صورت عدم تمایل به روغن حیوانی، از انواع روغن مایع میتوانید استفاده کنید.
ارزش غذایی
این نان یک نان سالم و کامل بوده دارای مواد معدنی و ویتامینهای ورد نیاز بدن میباشد. سرشار از کلسیم، پروتئین، سدیم، و کربوهیدرات میباشد. با اضافه کردن سبوس گندم می توانید ارزش تغذیه ای آن را بالا برده ویتامین های گروه B آن را به میزان چشمگیری افزایش دهید. مضصرف این نان سالم در وعده ی افطار نیز مناسب می باشد. این نان را می توانید همراه با پنیر، سبزی و گردو مصرف کنید.
کالری غذایی
هر صد گرم از این نان حدودا 189 کیلو کالری دارد.
منبع: NikStar.ir