خانه » شیرینی پزی » انواع شیرینی خشک » طرز تهیه مارشمالو یا ژله پف پفی خوشمزه مرحله به مرحله + نکات مهم

طرز تهیه مارشمالو یا ژله پف پفی خوشمزه مرحله به مرحله + نکات مهم

طرز تهیه مارشمالو یا ژله پف پفی

نمی دونم تا حالا ژله پف پفی نارگیلی یا مارشمالو خوردید یا نه، اما اگه خورده باشید مسلما عاشق اون نرمی و لطافت و عطر و طعم بی نظیرش شدید. همه ی بچه ها عاشق مارشمالو هستن و لذت می برن از خوردن اون. همچنین مارشمالو ها به دلیل ژلاتینی که در ترکیبات خود دارند یک خوراکی مقوی و مغذی برای استخوان بندی بچه ها محسوب می شه. امروز می خوام طرز تهیه مارشمالو خانگی رو به شما آموزش بدم. این پف پفی های خوشمزه اگرچه شبیه مارشمالوهای بازاری نیستند اما طعم و بافتشون خیلی بهتر و خوشمزه تر از اون هاست. در ادامه با ما همراه باشید تا آموزش ببینید چطور فقط با یک بسته پودر ژله این پف پفی های خوشمزه رو برای شب یلدا ، عید و دوره همی هاتون درست کنید.

طرز تهیه مارشمالو یا ژله پف پفی

طرز تهیه مارشمالو یا ژله پف پفی

 

مواد لازم جهت درست کردن پف پفی خانگی

پودر ژله با طعم دلخواه: یک بسته

آب سرد: یک سوم پیمانه ( لیوان فرانسوی)

شکر دانه ریز: یک چهارم پیمانه

پودر نارگیل: به میزان لازم

طرز تهیه مارشمالو یا ژله پف پفی

طرز تهیه مارشمالو یا ژله پف پفی

 

طرز تهیه

مرحله ی اول: شکر و آب و پور ژله را با هم مخلوط کرده روی حرارت ملایم می گذاریم.

طرز تهیه مارشمالو یا ژله پف پفی

طرز تهیه مارشمالو یا ژله پف پفی

 

مرحله ی دوم: حرارت باید کم باشد تا فقط شکر  به خوبی حل شود. نباید مایع به دمای جوش برسد.

طرز تهیه ژله پف پفی یا مارشمالو خوشمزه

طرز تهیه ژله پف پفی یا مارشمالو خوشمزه

 

مرحله ی سوم: وقتی شکر حل شد و قبل از به جوش آمدن مواد از روی حرارت برداشته، با همزن برقی درجه پایین مواد را به خوبی مخلوط می کنیم.

طرز تهیه پف پفی یا مارشمالو خوشمزه

طرز تهیه پف پفی یا مارشمالو خوشمزه

 

مرحله ی چهارم: بعد از چند دقیقه مواد به شکل زیر در می آید، به هم زدن با دور کند ادامه می دهیم.

طرز درست کردن مارشمالو یا ژله پف پفی خانگی

طرز درست کردن مارشمالو یا ژله پف پفی خانگی

 

مرحله ی پنجم: وقتی مواد به شکل زیر در آمد، یعنی رنگ آن تغییر کرد، همزن را روی درجه ی تند گذاشته، حدود ۱۵ دقیقه مواد را هم می زنیم.

طرز تهیه مارشمالو خانگی

طرز تهیه مارشمالو خانگی یا پف پفی خانگی

 

مرحله ی ششم: به همزن ادامه می دهیم تا مواد مانند خامه ی فرم گرفته پف کرده و سبک شود.

طرز تهیه مارشمالو خانگی یا پف پفی خانگی

طرز تهیه مارشمالو خانگی یا پف پفی خانگی

 

مرحله ی هفتم: کف ظرف مناسبی را پودر نارگیل می پاشیم. تمام  سطح کف ظرف باید از پودر نارگیل پوشانده شود.

طرز تهیه مارشمالو خانگی یا پف پفی خانگی

طرز تهیه مارشمالو خانگی یا پف پفی خانگی

 

مرحله ی هشتم: مواد را به آرامی در ظرف می ریزیم. با پشت قاشق مواد را به خوبی صاف می کنیم.

طرز تهیه ژله پف پفی نارگیلی

طرز تهیه ژله پف پفی نارگیلی

 

مرحله ی نهم:مطابق شکل زیر روی مواد پودر نارگیل می پاشیم. سپس ظرف را به مدت سه ساعت در یخچال قرار می دهیم.

طرز تهیه پف پفی نارگیلی

طرز تهیه پف پفی نارگیلی

 

مرحله ی دهم:  بعد از سه ساعت از یخچال خارج کرده با یک چاقوی از پف پفی ها را برش می زنیم. می توانیم با قالب های مخصوص شیرینی نیز پف پفی ها را قالب بزنیم. سپس در ظرف مناسب می چینیم و تزیین می کنیم. این پف پفی ها بسیار نرم و لطیف می باشد و برای حفظ بافت آن باید در ظرف دربسته در یخچال به مدت دو الی سه روز نگهداری شود.

طرز تهیه مارشمالو

طرز تهیه مارشمالو یا ژله پف پفی خانگی خوشمزه

 

نکات پخت

هنگام حرارت دادن به مواد حتما دقت کنید که شکر حل شود و مواد نجوشد. برای زودتر حل شدن شکر می توانید قبل از مصرف آن را مقداری آسیاب کنید.

پودر نارگیل برای رفع چسبندگی مارشمالو استفاده می شود. آن را حذف یا ماده ی دیگری جایگزین نکنید.

می توانید به جای پودر ژله از آب میوه ی خانگی و ژلاتین نیز استفاده کنید. هر یک لیوان آب میوه یک قاشق غذاخوری سرپر پودر ژلاتین نیاز دارد.

 

ارزش غذایی

ژلاتین موجود در این پف پفی ها دارای مقدار زیادی پروتئین و آمینو اسید می باشد که برای رشد و استخوان سازی بدن مفید است. همچنین ژلاتین دارای ویتامین های گروه B می باشد که مصرف آن برای سلامت پوست و ناخن توصیه می شود.

 

کالری غذایی

هر صد گرم مارشمالو حدودا ۳۱۸ کیلو کالری دارد و یک غذای پر کالری محسوب می شود.

 

منبع: نیک استار

به این مقاله امتیاز دهید

یک ستارهدو ستارهسه ستارهچهار ستارهپنج ستاره
(17 رای, میانگین امتیاز: 4٫12 از 5)
Loading...

دیدگاه ها

تاکنون 6 نظر ثبت شده است.

  1. سلام..خسته نباشید
    من درس کردم ولی بعد هم زدن، کف کفی شد😶

    • سلام و درود دوست عزیز. کف کردن بعد هم زدن که طبیعیه. اصلا همین کف سبک بافت مارشمالو رو شکل میده. مشکلی نداره همون مواد کف کرده رو باید بریزید توی ظرفی که پودر نارگیل داره و بزارید یخچال تا خوب سرد بشه و ببنده. من همیشه با این دستور و به همین روش مارشمالو درست می کنم و خیلی هم خوب می شه.

  2. سلام خسته نباشید.ببخشید چجوری باید وقتی پف پفی رو تو ظرف میریزیم صافش کنیم.من درست کردم هر کاری کردم وسط ظرف جمع شده بود و پخش نمیشد تو ظرف باید چیکار کنم؟

    • سلام. ممنون دوست عزیز. اول اینکه غلظتش نباید انقدر باشه که تو ظرف جمع بشه و پخش نشه. تا داغه باید بریزید کف ظرف. یه قاشق رو کفش رو چرب کن تند تند بکش روی سطح پف پفی تا صاف بشه. کف ظرف رو حتما پودر نارگیل بریز و ظرفت هم سرد نباشه چون سردی ظرف باعث میشه مواد زود سفت بشه و نتونی صافشون کنی. موفق باشی دوست عزیز

  3. سلام
    منم درست کردم ولی خواستم با قاشق صاف کنم
    چسبیده بود بهم…
    اینکه درجواب arad فرمودید داغ باشه
    خب وقتی با هم زن زدیم دیگه داغ نیست که!
    ممنون میشم راهنمایی کنید

    • سلام و درود

      منظور از داغی اینه که سرد نشده باشه چون سرد که بشه دیگه سفت میشه. تا حرارت داره و روانه باید با قاشق صافش کرد

ایمیل شما نمایش داده نمی شود

نوشتن دیدگاه

4 × 4 =