شیرینی کشمشی
آموزش طرز تهیه شیرینی کشمشی خیلی خوشمزه به صورت مرحله به مرحله با یک دستور پخت عالی به همراه نکان مهم پخت، جهت درست کردن این شیرینی کشمشی فوق العاده خوشمزه با ما همراه باشید.
شیرینی کشمشی یک شیرینی خشک است که نوستالژیک و قدیمی برای همهی ماست. امروز به شما یک شیرینی کشمشی بسیار خوش قلق و خوشمزه را آموزش خواهیم داد که با یک بار درست کردن آن، دیگه سراغ شیرینی کشمشیهای بازاری نخواهید رفت. با نیک استار همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه 30 شیرینی کشمشی کوچک
آرد شیرینی: یک پیمانه
پودر قند: نود گرم
روغن مایع: یک چهرم پیمانه
تخم مرغ: یک عدد
کشمش پلویی: پنجاه گرم
کره: پنجاه گرم
وانیل: یک قاشق مرباخوری
پودر هل: به میزان لازم
طرز پخت شیرینی کشمشی
مرحله اول: پود قند و کره و روغن مایع را در ظرفی ریخته، به مدت پنج دقیقه با همزن برقی درجه ی زیاد به خوبی آن را هم می زنیم. تا به صورت یک مایع کشدار کرم رنگ در بیاید.
مرحله دوم: تخم مرغ و وانیل را به ترکیب بالا اضافه می کنیم. حدود دو دقیقه به خوب مواد را با درجه ی زیاد همزن برقی، هم می زنیم.
مرحله سوم: آرد را الک کرده، به آرامی به موادمان اضافه می کنیم. همزن را کنار گذاشته با قاشق آرد را به خوبی با مواد ترکیب می کنیم.
مرحله چهارم: کشمش ها را به مواد اضافه می کنیم. بسته به علاقه می توانید کشمش ها را کمتر یا بیشتر از مقداری که در دستور گفته شد، بریزید. من بیشتر ریختم.
مرحله پنجم: کف سینی فر کاغذ روغنی می گذاریم. با قاشق از مایع شیرینی برداشته در اندازه های دلخواه با فاصله روی کاغذ روغنی می گذاریم. لازم به صاف کردن شیرینی نمی باشد. حرارت فر آن ها را پهن می کند.
مرحله ششم: سینی فر را در فری که از ده دقیقه قبل با دمای 170 درجه سانتیگراد روشن کرده ایم، قرار می دهیم. حدودا 12 دقیقه برای پخت این شیرینی کافی می باشد. اگر دمای فر شما بالا بود احتمالا زودتر آماده می شود. هنگامی که زیر شیرینی ها طلایی شد زمان خاموش کردن فر می باشد.
مرحله هفتم: سینی فر را بیرون آورده اجازه دهید شیرینی ها سرد شود سپس آن ها را از کاغذ روغنی جدا کرده در ظرف مناسب بچینید. برای نگهداری در ظرف دربسته در یخچال قرار دهید.
نکات مهم پخت
- حتما از آرد نخصوص شیرینی پزی یا آرد سه صفر برای پخت این شیرینی استفاده کنید.
- می توانید به جای روغن مایع، کلا از کره استفاده کنید. در بافت و عطر شیرینی تاثیر زیادی می گذارد.
- چنانچه طعم هل را می پسندید، پودر هل را جایگزین وانیل نمایید.
- کشمش ها را حتما دو ساعت قبل از استفاده شسته خیس کرده سپس آبکش کنید و داخل مواد کیک بریزید.
- هنگام چیدن شیرینی ها در سینی فر، این نکته را مد نظر قرار دهید که شیرینی ها هنگام پخت پهن می شود، به این منظور فاصله کافی بین شیرینی ها قرار دهید.
ارزش غذایی
علاوه بر کربوهیدرات، ویتامین های گروه ب و ای و پروتئینی که این شیرینی مانند سایر شیرینی ها دارد، وجود کشمش در این شیرینی آن را دارای خواص ویژه ای کرده است. کشمش سرشار از آهن، پتاسیم و کلسیم می باشد. همچنین منبع خوبی برای ویتامین های گروه ب بوده دارای آنتی اکسیدانی بالا می باشد. شما با اضافه کردن کشمش به این شیرینی ارزش تغذیه ای آن را بسیار بالا می برید و مصرف این شیرینی به همین دلیل بسیار برای کودکانی که کشمش را به صورت معمولی مصرف نمی کنند مفید می باشد.
این شیرینی را کنار یک لیوان شیر میل کنید تا یک میان وعده ی کامل به حساب آید.
کالری غذایی
به دلیل روغن و شکری که در این شیرینی وجود دارد و جزء مواد اصلی تشکیل دهنده ی آن نیز می باشد، کالری این شیرینی بالا بوده برای افراد تحت رژیم های لاغری، مصرف زیاد آن توصیه نمیشود. هر یک شیرینی کشمشی با سایز متوسط حدود 100 کالری دارد.