خانه » آشپزی » نکات آشپزی » طرز تهیه آرد سوخاری خانگی عالی شبیه آرد سوخاری بازاری گام به گام

طرز تهیه آرد سوخاری خانگی عالی شبیه آرد سوخاری بازاری گام به گام

طرز تهیه آرد سوخاری

بدون شک یکی از خوشمزه ترین روش پخت مرغ، گوشت و بعضی سبزیجات، سوخاری کردن آنها می باشد. غذاهای سوخاری شده مخصوصا بین بچه ها و جوان ها محبوبیت زیادی داره و همیشه سوخاری ها جزء غذاهای پرفروش فست فودها هستند. خیلی ها به دلیل نکات بهداشتی و تغذیه ای دوست دارند در خانه سوخاری درست کنند. اما از این گله مندند که طعم سوخاری خانگی شبیه طعم سوخاری های بیرونی نیست. برای حل این مشکل اول از همه باید یک آرد سوخاری خوش طعم داشته باشید.

طرز تهیه آرد سوخاری

طرز تهیه آرد سوخاری مرحله به مرحله

آرد سوخاری های مختلف و متنوعی در بازار وجود داره که البته به دلیل قیمت بالا و مواد نگهدارندش، خیلی ها دوست دارن آرد سوخاری رو هم خودشون در خانه تهیه کنند. اگه شما جزء این دسته هستید با ما همراه باشید تا طرز تهیه آرد سوخاری خانگی فوق العاده ای را به شما آموزش دهیم. روش کار بسیار ساده بوده و مواد مورد نیازش برای همه در دسترسه، با ما همراه باشید.

 

مواد لازم برای درست کردن آرد سوخاری

نان باگت: به مقدار دلخواه

نمک، زردچوبه، ادویه ی کاری، پودر سیر، پاپریکا، فلفل سیاه و قرمز، ادویه ی مخصوص پیتزا، و سایر ادویه های دلخواه: به مقدار مورد نیاز

طرز تهیه آرد سوخاری

 

دستور تهیه آرد سوخاری

مرحله اول: برای تهیه آرد سوخاری خانگی شما نیاز به ممقداری نان باگت دارید. نیازی نیست از نان باگت های سالم و قابل استفاده، استفاده کنید. شما می توانید ضایعات نان های باگت و تست خود را جمع کنید. روی یک آبکش یا سینی قرار بدهید، بعد از چد روز با دمای محیط خشک میشن. فقط دقت کنید که نان ها به هیچ وجه کپک زده نباشند. نان باگت های خشک شده رو با دست یک مقدار خرد و تکه تکه کنید.

طرز تهیه آرد سوخاری خانگی

 

مرحله دوم: در این مرحله نوبت به برشته کردن نان باگت های خشک شده می رسد. شما می توانید این کاررا روی تابه بدون روغن با حرارت کم گاز، انجام بدید یا از فر استفاده کنید. من نان خشک های تکه شده را در ظرفی فلزی ریختم و در فر قرار دادم. حرارت فر رو روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد گذاشتم. ده دقیقه شعله ی پایین فر و ده دقیقه شعله ی بالای فر را روشن کردم تا نان ها خوب برشته بشن. مواظب باشید نان ها نسوزند.

طرز تهیه آرد سوخاری

 

 مرحله سوم: نان باگت های برشته شده رو در آسیاب ریختم و پودرشون کردم. البته مدت زمان اسیاب کردنشون بستگی به این داره که چه بافتی از پودر سوخاری می خواهید. برای اینکه بافت پودر سوخاری خیلی ریز نباشه هنگام آسیاب کردن اونو زیاد آسیاب نکنید. در آخر ادویه ها رو به پودر سوخاری اضافه کرده خوب با هم مخلوط می کنیم. بعد پودر سوخاری رو در ظرف دربسته ریخته، در یخچال یا محیط خنک نگهداری می کنیم.

طرز تهیه آرد سوخاری

 

 نکات مهم درست کردن آرد سوخاری

  • از خمیر های داخل نان باگت نیز می توانید برای تهیه آرد سوخاری استفاده کنید. فقط باید آن ها را چند روز در دمای محیط قرار دهید تا خوب خشک شود.
  • ادویه های آرد سوخاری کاملا سلیقه ای می باشد. مثلا اگر آرد سوخاری تند دوست دارید می توانید مقدار فلفل آن را بیشتر کنید یا هر طعم آرد سوخاری که می پسندید می توانید ادویه ی آن را فقط به آرد اضافه کنید.

 

منبع: سایت نیک استار

به این مقاله امتیاز دهید

یک ستارهدو ستارهسه ستارهچهار ستارهپنج ستاره
(1 رای, میانگین امتیاز: 5٫00 از 5)
Loading...

دیدگاه ها

ایمیل شما نمایش داده نمی شود

نوشتن دیدگاه