طرز تهیه شیرینی سوئدی
آموزش تصویری طرز تهیه شیرینی سوئدی خوشمزه مرحله به مرحله به همراه نکات مهم پخت، جهت درست کردن این شیرینی سوئدی با دستور عالی و گام به گام با ما همراه باشید.
خیلی وقتا وقتی دارید چای عصرانهتون رو میل میکنید دلتون میخواد یه شیرینی خوشمزه کنارش داشته باشید، شیرینیهایی که امروز آموزش خواهیم داد یه گزینهی مناسب برای این جور اوقاته. پس با نیک استار همراه باشید تا سریع و بیدردسر این شیرینیهای خوشمزه را درست کنیم و یک شیرینی خوشمزه خانگی کنار چایهای عصرانه داشته باشیم.
مواد لازم برای تهیه 30 شیرینی
آرد گندم: یک و نیم پیمانه
آرد نخودچی: یک سوم پیمانه
روغن جامد: یک دوم پیمانه
پودر قند: یک دوم پیمانه
وانیل و بکینگ پودر: یک قاشق چایخوری
پودر گردو: نصف پیمانه
دستور پخت شیرینی
مرحله اول: روغن را از قبل در دمای محیط قرار داده تا نرم شود. سپس پودر قند و وانیل را با روغن در ظرف گودی ریخته با درجه ی کم همزن به خوبی هم می زنیم. تا کرمی رنگ شود.
مرحله دوم: بکینگ پودر، آرد گندم و آرد نخودچی را با هم ترکیب کرده، یک بار آن ها را الک می کنیم. آردها را به آرامی به مواد بالا اضافه می کنیم. با دست به خوبی مواد را ورز می دهیم. مواد باید نه خیلی شل نه خیلی سفت باشد. به طوری که بتوانیم با دست از آن تکه هایی به اندازه ی گردو برداریم.
مرحله سوم: از مواد مقداری برداشته در دست گرد می کنیم و در گردوی خرد شده می غلطانیم به طوری که تمام سطح شیرینی از گردو پوشیده شود.
مرحله چهارم: کف سینی فر کاغذ روغنی قرار داده، شیرینی ها را پس از غلطاندن در گردو با فاصله در آن می چینیم. سینی را در فری که یک ربع قبل با دمای 180 درجه روشن کرده ایم و گرم شده است، قرار می دهیم. زمان مورد نیاز برای پخت این شیرینی ها، یک ربع الی بیست دقیقه می باشد.
مرحله پنجم: وقتی دیدید زیر شیرینی ها کمی طلایی شد یعنی زمان پخت آن ها به پایان رسیده است. فر را خاموش کرده سینی فر را خارج کنید اجازه دهید شیرینی ها به خوبی سرد شوند. سپس در ظرف در بسته در یخچال نگهداری کنید.
نکات مهم پخت
- حتما از آرد گندم مخصوص شیرینی برای پخت این شیرینی استفاده کنید. آرد گندم سبوس دار برای پخت مناسب نمی باشد.
- روغن جامد باید در دمای محیط قرار گیرد تا نرم شود با حرارت دادن روغن را آب نکنید.
- به دلیل باز شدن شیرینی ها در فر، بین آن ها فاصله قرار دهید تا هنگام پخت به هم نچسبند.
- آرد نخودچی باید از نخود های بدون نمک تهیه شود و مطلقا نمک نداشته باشد.
- بافت این شیرینی ترد می باشد مانند بافت شیرینی نخودچی.
ارزش غذایی
- مواد اصلی این شیرینی آرد (گندم و نخودچی)، روغن، شکر و گردو می باشد. به دلیل استفاده از گردو، این شیرینی نسبت به سایر شیرینی ها و بیسکوئیت ها خواص بیشتری داشته دارای امگا 3 فراوانی می باشد.
- همچنین کربوهیدرات و انرژی بالای این شیرینی باعث می شود یک میان وعده ی مناسب برای کودکان و نوجوانان باشد.
- به دلیل استفاده از ارد نخودچی افزون بر آرد گندم و گردو این شیرینی حاوی فیبر، پروتئین و آنتی اکسیدان های مورد نیاز بدن می باشد.
- افراد دارای رژیم غذایی بهتر است این شیرینی را به همراه یک لیوان شیر به جای وعده اصلی غذایی مصرف کنند.
انرژی غذایی
هر صد گرم از این شیرینی (حدود سه شیرینی کوچک) حدودا 450 کالری دارد.
منبع: NikStar.ir