خانه » آشپزی » انواع نوشیدنی و بستنی » طرز تهیه بستنی سنتی زعفرانی خوشمزه با دستور عالی مرحله به مرحله

طرز تهیه بستنی سنتی زعفرانی خوشمزه با دستور عالی مرحله به مرحله

طرز تهیه بستنی زعفرانی

آموزش تصویری طرز تهیه بستنی سنتی زعفرانی خوشمزه با دستور عالی مرحله به مرحله به همراه نکات مهم، جهت درست کرن بستنی زعفرانی سنتی به صورت گام به گام در ادامه با ما همراه باشید.

طرز تهیه بستنی سنتی زعفرانی

طرز تهیه بستنی سنتی زعفرانی مرحله به مرحله

بستنی یکی از خوراکی‌های مورد علاقه‌ی بچه‌هاست، البته مصرف بستنی‌های بازاری به دلیل شیرینی و کالری بالایی که دارند زیاد توصیه نمی‌شود اما بستنی‌های خانگی نه تنها کالری و قند کمتری دارند بلکه به دلیل استفاده از شیر مرغوب ارزش غذایی بالایی نیز داشته کلسیم فراوانی دارند. بستنی‌های سنتی بسیار خوشمزه و نوستالژیک هستند، امروز به شما آموزش تهیه بستنی سنتی زعفرانی بسیار خوشمزه و ساده را خواهیم داشت. با سایت نیک استار در ادامه‌ی این آموزش همراه باشید.

 

مواد لازم برای درست کردن بستنی زعفرانی

شکر: یک پیمانه

پودر ثعلب: دو قاشق سوپخوری

پودر هل: یک قاشق چایخوری

زعفران آب کرده غلیظ: یک قاشق غذاخوری

شیر: دو پیمانه

 

طرز تهیه بستنی سنتی زعفرانی

مرحله‌ی اول: مواد خشک، شکر، ثعلب و پودر هل را با هم مخلوط می‌کنیم.

طرز تهیه بستنی سنتی

طرز تهیه بستنی سنتی مرحله به مرحله

 

مرحله‌ی دوم: شیر را روی حرارت می‌گذاریم تا کمی گرم شود.

طرز تهیه بستنی زعفرانی

طرز درست کردن بستنی زعفرانی مرحله به مرحله

 

حتما بخوانید  طرز تهیه بستنی یخی خانگی خوشمزه با سیب موز مرحله به مرحله + نکات مهم

مرحله‌ی سوم: قبل از اینکه شیر به جوش آید مواد خشک را در آن می‌ریزیم.

طرز تهیه بستنی زعفرانی سنتی

طریقه ساخت بستنی زعفرانی گام به گام

 

مرحله‌ی چهارم: پس از ریختن مواد خشک در شیر، به سرعت آن را مرتب هم می‌زنیم تا هنگامی که به جوش بیاید.

طرز درست کردن بستنی سنتی

 

مرحله‌ی پنجم: زعفران را به مواد اضافه کرده و هم می‌زنیم.

طرز درست بستنی زعفرانی

 

مرحله‌ی ششم: از روی حرارت بر می‌داریم و اجازه می‌دهیم کمی خنک شود.

طرز تهیه بستنی مرحله به مرحله

 

مرحله‌ی هفتم: مایع بستنی را در ظرفی ریخته، روی آن را با نایلون یا کاغذ آلومینیم می‌پوشانیم. در فریزر قرار می‌دهیم. در پنج ساعت اول، هر نیم ساعت ظرف را از فریزر خارج کرده حدود پنج دقیقه خوب هم می‌زنیم و مجددا در فریزر قرار می‌دهیم.

طرز ساخت بستنی سنتی

 

مرحله‌ی هشتم: بعد از پنج ساعت از فرز خارج کرده، مجددا هم می زنیم و به مدت یک ساعت در فریز قرار می دهیم. در این زمان بستنی آماده‌ی سرو می‌باشد. اضافه‌ی بستنی را در فریزر نگهداری کنید و قبل از مصرف کمی هم بزنید.

 

 

نکات مهم

  • بهتر است ظرفی که در آن بستنی را در فریزر می گذارید از جنس استیل باشد.
  • مقدار پودر هل و زعفران کاملا اختیاری می باشد و در صورت عدم تمایل می توانید آن را حذف کرده، وانیل را جایگزین آن کنید.
  • چنانچه از شیر محلی برای تهیه ی بستنی استفاده می کنید باید قبل از مصرف آن را به مدت بیست دقیقه بجوشانید.
  • می توانید مقداری خامه ای صبحانه روی یک سطح صاف مثل سینی که کف آن را با نایلون پوشانده اید بریزید و به مدت نیم ساعت در فریزر قرار دهید تا یخ بزند، سپس تکه تکه کرده آن را به بستنی اضافه کنید.
  • می توانید مغز بادام و پسته به بستنی زعفرانی سنتی هنگام سرو اضافه کنید.

 

حتما بخوانید  آموزش تصویری طرز تهیه بستنی موزی شکلاتی خوشمزه مرحله به مرحله

ارزش غذایی

بستنی ها مواد با ارزشی مانند پروتئین، کلسیم، قند و انرژی در خود دارند و مصرف بستنی های خانگی به دلیل تامین کلسیم و انرژی مورد نیاز بدن به صورت روزانه توصیه می شود.

در تهیه بستنی‌های سنتی از ثعلب استفاده می‌شود که گیاهی دارویی بوده از جمله خواص آن تقویت بدن در افرد ضغیف و کودکان می‌باشد و باعث افزایش قوای جسمی کودکان می‌شود. البته مصرف بیش از حد آن ممکن است منجر به آسیب رسیدن به تارهای صوتی شود.

زعفران نیز به عنوان طلای سرخ معروف بوده خواص تغذیه ای بسیار بالایی دارد که از ان جمله می توان به درمان افسردگی و افزایش  اشتها و خواص ضد التهابی و ضد سرطانی آن، اشاره کرد.

 

میزان کالری

هر صد گرم بستنی سنتی حدود ۱۲۵ کیلو کالری انرژی دارد که این مقدار معادل با کالری سوزانده شده پس از ۱۶ دقیقه پیاده‌روی تند می‌باشد.

 

منبع: nikstar.ir

به این مقاله امتیاز دهید

یک ستارهدو ستارهسه ستارهچهار ستارهپنج ستاره
(2 رای, میانگین امتیاز: 3٫00 از 5)
Loading...
برچسب ها :

دیدگاه ها

ایمیل شما نمایش داده نمی شود

نوشتن دیدگاه

10 + هفده =