طرز تهیه ته چین مرغ

طرز تهیه ته چین مرغ مجلسی خیلی خوشمزه به صورت مرحله به مرحله به همراه نکات خوشمزه کردن – طرز پخت ته چین مرغ خوشمزه – طرز درست کردن ته چین مرغ مجلسی خوشمزه

طرز تهیه ته چین مرغ

 

در این بخش از مطالب آموزش آشپزی سایت نیک استار طرز تهیه ته چین مرغ را برای شما کاربران گرامی آماده نموده ایم. ته چین مرغ یکی از خوشمزه ترین غذاهای ایرانی است که طرفداران زیادی دارد و یک غذای مجلسی به شمار می آید. اگر شما این مقاله را با دقت بخوانید مطمین باشید می توانید در منزل این ته چین خوشمزه را تهیه کنید.

 

مواد لازم برای درست کردن تهیه ته چین مرغ

سینه مرغ آپز شده ………. نصف مرغ کامل

ماست ………. یک لیوان

روغن مایع ………. یک لیوان سرخالی

تخم مرغ ………. سه عدد زرده و یک سفیده

زعفران دم کرده ………. به میزان لازم

برنج ………. پنج پیمانه پلوپزی

زرشک،دارچین،خلال بادام و پسته ………. به میزان لازم جهت تزیین

 

طرز پخت ته چین مرغ

برای طرز پخت ته چین مجلسی در اولین مرحاه باید پیاز را حلقه حلقه کرده و کمی سرخ کنید. سپس هویج، فلفل دلمه ای، زردچوبه و نمک را به آن افزوده و باز هم تفت دهید. حالا نوبت اضافه کردن گوشت مرغ است. وقتی کمی آنها را هم تفت دادید، دو لیوان آب جوش اضافه کرده و صبر کنید تا مرغ ها بپزند. وقتی مرغ ها پختند آنها را در سایز دلخواه ریش ریش کنید. اگر دوست داشتید میتوانید دوباره کمی مرغ ها را تفت دهید. بعضی ها در این قسمت خیلی کم ماست و زعفران به مرغ ها اضافه می کنند. اما اکثرا این کار را انجام نمی دهند.

طرز پخت ته چین مرغ

 

در این مرحله از طرز تهیه ته چین مرغ شما باید برنج را بپزید. برنج را باید از چند ساعت قبل خیس کنید. حالا در قابلمه آب ریخته و وقتی جوش آمد، برنج و نمک را به آن اضافه کنید. وقتی آب جوشید کف های روی آن را دور بریزید. برنج ته چین را همیشه کمی زنده تر از حالت معمولی آبکش می‌ کنند. حالا میتوانید برنج را آبکش کنید.

طرز تهیه ی ته چین مرغ

 

در این مرحله باید تخم مرغ ها را با هم زده و نمک و ماست را اضافه کنید. حالا آنها را با هم خوب مخلوط کنید. پس از آن زعفران دم کرده و سه چهارم روغن را به مواد اضافه کنید.

 

نکته اول : میتوانید در اینجا کمی از مواد زعفرانی را نگه داشته تا در آخر قبل از گذاشتن قابلمه روی حرارت روی برنج تان بریزید. همچنین میتوانید کل آن را در این بخش استفاده کنید.

 

نکته دوم : میتوانید کل برنج را با مواد زعفرانی ترکیب کنید. ولی اکثرا تقریبا نیم یا یک سوم برنج را با مواد زعفرانی ترکیب می کنند و بقیه را ساده می ریزند.

طرز تهیه ته چین مرغ مجلسی

 

حالا کف قالب تان را حسابی چرب کنید. با این کار ته چین تان قالبی در می آید.

 

سپس یک لایه برنج زعفرانی را کف قابلمه ریخته و بعد ترکیب مرغ و خلال ها را بریزید. مجددا باقیمانده برنج را روی مرغ ها بریزید. حالا میتوانید ظرف تان را در فر یا روی حرارت بگذارید تا برنج تان آماده شود.

 

وقتی برنج تان پخت آرام آن را برگردانید و رویش را با زرشک، پسته و بادام تزیین کنید.

طرز درست كردن ته چين مرغ

 

نکات مهم برای خوشمزه کردن

اگر دوست دارید ته دیگ ته چین تان بزرگ باشد سعی کنید از قالب پهن با ارتفاع کم استفاده کنید.

برای خوش طعم شدن مرغ بهتر است آن را با آب کم و کمی ادویه بپزید تا هم خوشمزه‌تر شده و هم ارزش غذایی آن حفظ گردد.

در طرز تهیه ته چین مرغ بهتر است از زرده تخم مرغ استفاده کنید. در این صورت به جای سفیده کمی دیگر ماست بریزید.

ماست ته چین بهتر است چکیده و سفت باشد تا ته چین آب نیندازد وخمیر نشود.

برای طرز تهیه ته چین مرغ مجلسی بهتر است از ماست کم چرب استفاده کنید.

اگر دوست دارید ته چین تان مجلسی شود از زعفران زیادی استفاده کنید.

برنج ته چین حتما باید ایرانی بوده و ترجیحا عطر دار باشد.

در تهیه ته چین بهتر است از ماست چکیده و ترش استفاده بکنید. ماست شیرین برای آن مناسب نیست.

ته چین را در قالب یا ظروف نچسب تهیه کنید.

برای عطر بهتر ته چین چند قطره گلاب به مایه آن اضافه نمایید.

 

منبع : نیک استار

مطالب پیشنهادی
نظرات

5 پاسخ

  1. سلام ممنون بابت دستور خوبتون میخواستم بدونم اگه من ته چین رو اماده کنم و چند ساعت بعد داخل فر بزارم اب میندازه و خراب میشه؟

  2. سلام. میشه لطفا فوت و فن های کوزه گری ته چینو بگید من ته چینام قشنگ میشه اما طعمش معمولیه و خیلی خاص نیست

    1. سلام دوست عزیز. چشم براتون می گم. اول اینکه موقع پخت سینه مرغ بهش پیاز و دارچین و برگ بو و … اضافه کنید تا بوی بد مرغ گرفته بشه. دوم این که ماستتون حتما ماست چکیده باشه اگه ماست چکیده ندارید ماست معمولی رو داخل یه پارچه نخی بریزید نیم ساعت صبر کنید تا کمی از آب ماست خارج بشه و ماستتون سفت و غلیظ بشه. زعفرون و هل خیلی مهمه تو ته چین. در مصرفشون صرفه جویی نکنید و تا می تونید زعفرون بهش بزنید ( البته حداکثر یک قاشق چایخوری )، روغنی که استفاده می کنید خیلی مهمه روغن زرد کرمانشاهی یا روغن دنبه خیلی طعم ته چین رو بهتر می کنه و البته همه پسند نیست. فکر می کنم اکثر نکاتی که برای خوشمزه شدن ته چین باید رعایت کنید رو بهتون گفتم. موفق باشید

  3. من برای اولین بار با دستور شما ته چین درست کردم. همه عاشقش شدن و خیییییلی خوشمزه شده بود. ممنونم واقعا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

یک × چهار =