طرز تهیه سالاد الویه

طرز تهیه سالاد الویه مجلسی خوشمزه به صورت مرحله به مرحله به همراه نکات خوشمزه کردن – دستور تهیه سالاد الویه خوشمزه مجلسی به صورت گام به گام به همراه توصیه های مصرف

طرز تهیه سالاد الویه

 

سالاد الویه یکی از انواع سالاد است که اکثرا به عنوان وعده اصلی غذایی استفاده می شود. سالاد الویه برای سلامت بسیار مفید است، اما به شرطی که از سس خیلی کمی استفاده شود. حتی می توانید از این سالاد خوشمزه برای عصرانه در پارک استفاده کنید. برای تولد و جشن های مختلف هم از سالاد الویه برای پذیرایی استفاده می شود. به شرطی که تزیین زیبایی هم داشته باشد.

 

مواد لازم برای درست کردن سالاد الویه

سينه مرغ پخته متوسط ………… یک عدد

سيب زميني پخته ………… 750 گرم

خيار شور ………… 200 گرم

نخود سبز ………… یک قوطی

تخم مرغ آب پزشده سفت ………… 4 عدد

هويج آب پز ………… 2 عدد

پياز متوسط ( اختیاری) ………… 1 عدد

خامه( اختیاری) ………… نصف فنجان

سس مايونز ………… 1-2 فنجان

سركه يا آبليمو (اختیاری)………… 4 قاشق سوپخوري

روغن زيتون( اختیاری) ………… 2 قاشق سوپخوري

نمک و فلفل ………… به مقدار دلخواه

شوید ………… اختیاری

طرز تهیه سالاد الویه مجلسی

 

توجه : میزان این مواد نسبی است. مثلا اگر شما سینه مرغ را دو برابر کردید بقیه مواد را هم به همین نسبت باید دو برابر کنید.

 

به جای سینه مرغ میتوانید از کالباس استفاده کنید. ولی خب مسلما سینه مرغ مفید تر است.

 

 

طرز تهیه سالاد الویه مجلسی خوشمزه

برای طرز تهیه سالاد الویه مجلسی خوشمره همه مواد اولیه باید پخته باشد. یعنی سیب زمینی، تخم مرغ، سینه مرغ، نخود فرنگی و هویج را باید بپزید.

 

اما طریقه خرد کردن مواد به دو صورت است :

یا میتوانید مانند شکل زیر مواد ( هویج، سیب زمینی و تخم مرغ ) را با چاقو در سایز های بسیار ریز خورد کنید.

دستور تهیه سالاد الویه خوشمزه

 

یا میتوانید مانند شکل زیر همه مواد را با رنده ، پوره کنید. حتی درجه رنده هم بستگی به سلیقه شما دارد.

طرز تهیه الویه

 

مرغ را هم به همین ترتیب یا با دست در سایز دلخواه ریش ریش کنید یا اینکه آن را با چرخ گوشت کاملا چرخ کنید.

در این مرحله همه مواد اصلی شامل سیب زمینی، تخم مرغ، پیاز، نخود فرنگی، هویج، سینه مرغ و شوید را در کاسه ای ریخته و آرام با قاشق مخلوط می کنیم.

طرز درست کردن سالاد الویه مجلسی خوشمزه

 

در این قسمت نوبت اضافه کردن چاشنی ها شامل سس، خامه، نمک فلفل، روغن زیتون، سرکه و… است. توجه کنید که در لیست مواد خیلی از آنها را اختیاری نوشتیم و میتوانید استفاده نکنید.

طرز تهیه سالاد الویه

 

به همین راحتی شما توانستید یک سالاد الویه خوشمزه تهیه کنید.

برای تزیین آن هم میتوانید از خیارشور، هویج، نخود فرنگی یا هر چیز دیگری استفاده کنید و به سالاد الویه تان شکل دهید.

 

 

نکات خوشمزه کردن سالاد الویه

براي خوش طعم كردن سالاد الويه ، هويج را با مقداری عسل يا شكر بخارپز كرده و سپس به صورت نگينی خرد كرده و به ساير محتويات بيافزاييد.

برخی از افراد به سالاد الويه فلفل دلمه‌، ذرت يا كالباس اضافه می ‌كنند اما اين كار را توصيه نمی كنم زيرا نه تنها طعم مناسبی ايجاد نمی كند، بلكه غذای به دست آمده ديگر سالاد الويه نخواهد بود.

چاشنی و ادويه مناسب اين غذا، فلفل سياه و مقداری آبليموی تازه است. آبليمو را فقط بايد به اندازه ای اضافه كرد كه بوی تخم مرغ پخته را بپوشاند و سالاد ترش نشود.

بهتر است خيارشور‌ها را قبل از افزودن بشوييد و بعد نگينی و بسيار ريز خردشان كنيد آنگاه آنها را در سبدی بريزيد و بگذاريد تا كاملاً آبشان گرفته شود. اين كار هم باعث می شود سالاد آب نينداخته و هم بوی نامناسب و ترشيدگی از غذا به مشام نرسد.

همراه اين غذا فقط نان آن هم نان های سنتی مانند نان بربری يا سنگک را به شما توصيه می كنم كه البته بهتر است سبوسدار باشند.

از رنده كردن مواد غذايی مانند هويج يا خيار شور جدا خودداری كنيد زيرا اين كار باعث می شود سالاد الويه آب بيندازد.

برای آنكه ماندگاری اين غذا افزايش پيدا كند، فقط به ميزان مصرف هر وعده به محتويات سالاد سس مايونز اضافه كنيد زيرا در غير اين صورت به سرعت فاسد خواهد شد.

 

توصیه ها

 

اگر چاقيد
پيشنهاد می كنيم از ميزان سس مصرفيتان كم و به جای آن سالاد را با ماست مزه‌ دار كنيد. اين غذا را به دليل اينكه به اندازه كافی كالری دارد، فقط با كمی برگ تازه كاهو و گوجه فرنگی خرد شده بخوريد نه با نان.

اگر فشار خون داريد
از آنجايی كه اين غذا با سيب زمينی تهيه می شود و سيب زمينی منبع پتاسيم است، برای شما مناسب است. البته با كمی تغيير می توان آن را مناسب تر كرد به اين ترتيب كه حداقل خيار شور را افزود و به جای آن كمی پيازچه خردشده اضافه كرد و سس مايونز را حذف و به سالاد ماست زد.

اگر يبوست داريد
بهتر است همراه اين غذا فيبر بيشتری دريافت كنيد به همين دليل سالاد را با برگهای تازه كاهو، ‌ فلفل دلمه ای و حتی سبزی خوردن بخوريد و در صورت تمايل به خوردن نان، بهتر است نانتان از نوع سبوسدار باشد. به جای سس مايونز در اين غذا كمی روغن زيتون بريزيد.

 

جهت مشاهده 100 عکس از زیباترین مدل تزیین سالاد الویه بر روی تزیین سالاد الویه کلیک کنید.

 

منبع : نیک استار

مطالب پیشنهادی
نظرات

4 پاسخ

  1. با رسپی شما سالاد الویه درست کردم برای تولد دخترم و باید بگم که عالی شد. طعم بی نظیرش به خاطر خامه و آب لیمویی بود که استفاده کردم. خواستم بگم دوستان حتما آب لیمو و خامه به سالاد الویه اضافه کنند و حداقل اگه به خاطر کالری بالا از خامه صرف نظر می کنن آب لیمو ترش تازه رو حذف نکنن که طعم خیلی خوبی به سالاد الویه میده

    1. سلام و درود
      خیلی خوشحال میشم وقتی پیام های شما رو می خونم که از رسپی راضی بودید. به نکته خوبی اشاره کردید. از فوت و فن های خوشمزه شدن سالاد الویه استفاده از آب لیمو و خامه س که خیلی خوشمزه ش می کنه

  2. سلام.من تازه ازدواج کردم و زیاد آشپزی بلد نیستم. ولی به لطف سایت شما و یه سایت دیگه چند مدل غذا رو خیلی خوب درست می کنم. یکیش این الویه مجلسیه که شما آموزش دادید که وقتی برای اولین بار درست کردم همه خوششون اومد و همسرم کلی ازم تعریف کردم. خواستم ازتون بابت آموزش های رایگانتون تشکر کنم چون خیلی از کانال ها یا سایت ها آموزش هاشون پولیه. ممنون

    1. سلام عروس خانوم. هنر و کدبانویی خودتون بوده عزیزم. نظر لطفتونه گلم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سیزده − سه =